Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS branş bazında sıralamalar belli oldu!

Arkadaşlar alansız önlisans sıralamasını dıkkate alıyormuyuz

Alanınızda atama yoksa evet

Teknisyenlik ten biktirdilar sagolsunlar nasip olur sa memurlugu yazacam 2477 sıra

bölüm sosyoloji ancak felsefe öğretmenliği düşünüyorum puan 95,95 bölüm sıralamam:2. tüm engelli kardeşlerimizin atanmasını can-ı gönülden isterim. rabbim kalplerinize göre versin. 2019 da engelli öğretmen ataması olursa gönlümden gecen ilk yer memleketim mevlana sehridir.
euneor bölümün ve şartların tutmadığı yerleri tercihlerinde belirtme hak kaybı yaşarsın. sıralamada 40 adet bölüm içindekini görebilirsin.

Merhaba Ben de tarih mezunuyum.Ama tarihte sıralamam farklı,Tarih öğrt.farklı.Ben anlayamadım

40 tercihi anlamadım.

Arkadaslar bn bilisim web programciligi alaninda alan bazinda 87.siradayim genel siralamada ise 2557. Siradayim ankara da gorev yapmak istiyorum puan 84 kusur ortaogretim mezunuyum ilk defa sinava girdimm bilmiyorum ilk atamada atanma sansim varmi varsa nasil bir tercih yapmaliyim yoksa 2. Atamadami atanirim eger 2.de atanirsam atanmak icin nasil tercih yapmaliyim bilen biri lutfen cvp verebilirmi acil bide ankara disi tercih edersem tayini drek buraya aldirabilirmiyim sehir disi yazsam bile ankara istiyorumda

Fatmakuşdoğan

Ekpss branş bazında aynı anda sıralamaya bakmak için maksimum 40 farklı bölüm seçebiliyorsunuz. Dediğim durum ÖSYM aisteki açıklamanin aynısı.

Sıralamamı bende goremedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim?

[FONT=sans-serif]senin bir yanlışın olmasın 104 tane haritacının olması imkansız gibi bişey kardeşim..[/FONT]

[FONT=sans-serif]inşallah açılacak diye düşünüyorum ama fazla açılmaz

[/FONT]
arkadaşlar şöyle bir durumda var mesela ben harita teknikeriyim harita teknikeri olarak işaretlediğimde 1.sıradayım ama harita ve kadastroyu işaretlediğimde 35.sıradasın diyor acaba lise mezunu haritacılarda bunun içindemi yoksa bilgisi olan ve haritacı olan arkadaşların cevap vermesini istiyorum teşekkürler iyi çalışmalar ...

harita-geomatik-jeodezi ve fotogrametri mühendisi olarak 7.olmuşum inş atanırım

alanımızla ilgili hepsini işaretle öyle bak sıralamaya bizim atamalarda üniversitelerin farklı isimler kullanmasından kaynaklanıyor

Şehir ve bölge planlama var mı kaçıncı sıralamasaydınız?

Elektrik Elektronik Mühendisleri branş sıralamarı ve puanlar

değerli mühendis arkadaşlar.

branş sıralamaları açıklandı.puan ve sıralamaları yazarsak önümüzü daha iyi görebiliriz.

87,155 - sıra : 29

arkadaşlr branş sıralamasında ki mevcut olan herkes mezun durumun da mı

Elektrik Elektronik Mühendisleri branş sıralamaları ve puanlar

değerli mühendis arkadaşlar.

branş sıralamaları açıklandı.puan ve sıralamaları yazarsak önümüzü daha iyi görebiliriz.

87,155 -29.sıra

benim giyim üretim teknolojisi / kadın giyim modelistliği 24. sıra

branş sıralamasında 272. sıradayım normal 12084 puan 75 ortaöğretim

elektronik dal'ı yok bide :) (teknik lise elektronik mezunuyum) nsl belli olcak

benden sonra elektrik elektronik oldu (birleşti yani)

sınava girerken ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ (Dal: -1 - DALI YOK) yazıyor ordaki sıralamam 272 :)

elektrik elektronik mühendisleri kaç kişi

branş sıralaması yapalım

87.155 puan 29.sıra

Demir60

ohaaa ben varım, hatta ben tek varım sanıyordum, bir meslektaş buldum :)

elektrik elektronin/dalı yok kısmında 35. sıradayım fikri olan var mı?

Ekpss 2018/2 atamasi bekleyen elektrik elektronik muhendisleri

Ekpss 2018/2 atamasi bekleyen elektrik elektronik muhendisleri

Onumuzu gorelim
Kac kisi var.
87.155 puan 29.sira
Lutfen yazalim arkadaslar

Sizce kac alim olur

Sizce kac alim olur

EKPSSP1 puan türünde 89,06209 puanımla Fen Bilimleri/Dalı Yok alanında 134.sıradaymışım.Bu arada ben Ortaöğretim mezunuyum.

Demir60

Sıralamada 1. yim. Ayrıca çift anadal ile kamu yönetimi de bitirdim, orada da 1. sıradayım. Ama elbette ki öncelikli tercihim şehir ve bölge planlama olacak. Insallah kontenjan açarlar. Acayip stresliyim, acmayacaklar diye çok korkuyorum. Siz girdiniz mi sınava?

Imam hatip mezunuyum orraogretimden girdim bu sene puanım 87 imam hatip dalı yok sıralamam 78 ama düz memurluk istiyorum ne diyosunuz ilkinde atanirmiyim ?

ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ / HABERLEŞME SİSTEMLERİ alan(lar)ında 27. sıradasınız
YANİ Şimdi bu alandan 30 tane adam alsalar bende atanırmıyım ????

Üst Alt