Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Branş sıralaması mesela 10 gösteriyorsa ösymde bu daha öne gelebiliyormuş 7. sırada olabiliyormuşuz aslında bu ne kadar doğrudur böyle bir ihtimal var mı daha önceden yerleşenler falan bu sınavı etkiler mi
Lisanstan girdim branşım İngiliz Dili ve Edebiyatı sıralamam 9-14 arasında değişiyor. İngilizce öğretmenliği gibi alanlara da baktım çünkü. 78 puanım var.
Brans bazi siralamamda yanlislik oldgunu dusunuyrm arkadaslar.anestezi teknikeriyim ama tekniker olarak siralamami aratamiyrm sadece anestezi alan olarak aratablyrm.sizce de bu durumda bir yanlislik yok mu ya da ben mi bilmiyrm.sonucta ben bir teknikerim ve tekniker olarak siralamam cikmali yanlis miyim?bilenlerden ricam yardimci olsunlar lutfn
EKPSSP1 Puan Türünde 88,22831 puan ile FEN BİLİMLERİ / DALI YOK alan(lar)ında 157. sıradasınız. Düz lise mezunu olarak girdim. Bu sıra birşey ifade ediyor mu? Memurluğa girebilir miyim?
@Agustin
sizin sıralamanız tüm sınava girenler arasında 4750. Alanı yok/Dalı yok olarak sınava girenler arasında ise 1500. Yani siz ortaöğretim olarak 2001 olan kadrolara bakacaksınız. bu da ilk atamada pek mümkün görünmüyor. çünkü 2500 kadro için tercih yapılacaktır.
@megabrain2000
sizde 2001 den tercih yapacağınız için genel sıralamdaki yeriniz daha önemli
@Ahmetceylana
eğer bilişim teknolojisi alanında bir alım olursa şanslısınız. yoksa 2001 de ilk tercihlerde şansınız yok değil ama az
@Semnur
alım yapılırken tercih kılavuzunda Tekniker olarak bir alım yapılmaz. yani bilgisayar teknikeri gıda teknikeri anastezi teknikeri vb gibi kodlarda belirtilir.
Yani branş bazında sıralamada bir sorun yok siz isterseniz 40 tane sizinle alakalı alanı seçerek sıralamanızı sorgulatabilrsiniz
@0smy
o puanla maalesef hiç bir şansınız yok
fakat iyi bir sertifikanız veya mesleğiniz varsa İŞKUR üzerinden şansınız deneyebilirsiniz
@Erolsntrk
ilk tercihte zor görünüyor fakat 2. 3. alınlar için kadro sayılarına bağlı olarak şansınız olabilir
@animehime94
lisans olarak kötü değil puanınız branş olarak açılmasa da düz memurlukta şansınız kadro sayılarıyla doğru oranlılı olarak olacaktır.
Merhaba arkadaşlar,ben EKPSS'ye ilk kez girdim Ortaöğretim Fen Bölümü mezunuyum.Puanım 89,06209, Öğrenim Durumu Başarı Sıram 801,Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 59320,Fen Bilimleri/Dalı Yok Branş Sıralamam 134.Bu verilerle düz memurluk şansım nedir?
Haliloğlu
Ortaöğretimde puan olarak gerçekten emek vererek ve çalışarak iyi bir puan almışsınız. Fakat illaki memur olmak isterseniz yani GİH Memur tercihi yaparsanız ilk tercihte şansınızın çok az olacaktir. Fakat YHS hizmetli kadrosunuda secerseniz o zaman şansınız dahada artacaktır. Ama 2. tercihlerde memur olarak atanma ihtimaliniz çok fazla olacaktır. Tabi bütün bunlar bir tahmindir. Yani tercih klavuzu açıklandığı zaman biraz daha net bir şekilde fikir yürütülebilir. Lakin ben bu 2500 kadrodan ortaöğretim mezunlarına çok fazla bir pay verileceğniz düşünmüyorum.Özelikle GİH den daha az pay verilecektir. başarılar
muratsevinc.gs
Yaklaşık olarak 150 lira civarında
fakat olaya şu şekilde bakmak gerekir.
GİH ve YHS görev tanımlaına bakarsınız oldukça farklılıklar göreceksiniz
muratsevinc.gs
Evet ikiside 657 sayılı DMK göre memur
Her memurun iş tanımı vardır.
Hizmetli temizlik evrak getir götür işi yapmaktır görevi ( Müdür isterse masa başı işte verebilir. Bu müdürün inisiyatifindedir.) Fakat memura temizlik ve görev tanımının dışında iş verilemez. (Bu müdürün inisiyatifinde değildir.) Yani YHS dediğimiz sınıf 657 sayılı DMK nın en alt düzey sınıfında çalışan personeli ifade eder.
Hocalarım ekpss iki yılda bir mi yapılıyor sosyal bilgiler öğretmeniyim sağlam raporu verilmeyeceğini yeni öğrendim epilepsi hastasıyım 10 yıldır yardımcı olursanız sevinirim
Sağolun hastaneden aldığım rapor kaç yıl geçerli olacak bi bilginiz var mi kusura bakmayın çok soru sordum ama nerden öğreneceğimi bile bilmiyorum aequltas
Serpil sare engel durumu geçici ya da sürekli olarak farklılık gösterir, raporunuzda detaylı bilgi mevcuttur.
Sınavda Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya, Temel Yurttaşlık (Vatandaşlık), Genel Kültür derslerinden sorumlusunuz.
Konu başlıkları için genel hatlarıyla aşağıdaki linkten cevap bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Takıldığınız nokta olursa tekrar yardımcı olmaya çalışalım.
Çok sağolun Allah razı olsun hocam inşallah atanırız da kurtuluruz bu sıkıntıdan bi de bebekle hastalıkla çok zor Allah hepimize kolaylık versin inşallah