Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS branş bazında sıralamalar belli oldu!

Branş Bazında Sıralama Hakkında Detaylı Bilgi

Arkadaşlar Sınıf öğretmenliği mezunuyum. Branş bazında 58. sıradayım. Biliyorsunuz bu sene yapılan ilk atamada 40 sınıf öğretmeni atandı. Şimdi ikinci atama yapılması planlanıyor. ÖSYM çağrı merkezini aradım. Bana atanan bu 40 arkadaşımızın da sıralamada olduğunu söylediler. Mademki sıralamada atanan bu 40 arkadaşımızda var ve bende 58. yim o halde ikinci atamada da 40 kişilik kontenjan açılırsa benim atanma ihtimalim yüksek değil mi?

Ben ortaöğretim mezunuyum ve alan sıralaması olarak 109. sıradayım. Yani benden yüksek puan alan, önümde yüz küsür kişi var. Tercih yapacağım şehirde önemli. Misal sırf Eskişehir'de yüz kişilik kadro bile açılsa atanamama ihtimalim var. Ayrıca diğer branştaki adayların da benim alanımdan tercih yapma hakları var. Bu yüzden sanırım hiç kimse, ilk atamada kesin atanırsın veya atanamazsın diyemez. Umarım her şey gönlünce olur.

Kardeşim Allah razı olsun. İnşAllah atanırsın. Mesajı güncelledim bir daha okuyup yorumlayabilir misin?

Amin cümlemizden hocam. Benim bildiğim atama gerçekleştikten sonra bir önceki kurada ataması gerçekleşenlerin sıralamadan çıkmaları gerekir diye düşünüyorum. Eğer atandıkları yerde işe başlamazlarsa bir dahaki sınava kadar tercih hakkına sahip olamıyorlar. Fakat konu hakkında daha bilgili kişilerin daha aydınlatıcı yorumlar yapacağına inanıyorum. ☺

berr

Evet bu durumda atanırsınız sıralamanız iyi. 18. Sırada oluyorsunuz.

kbenly Bu hemşirelik içinde geçerli midir acaba son atama atanan hemşirelerde bu sıralamada mıdır?

Merhaba ,ilk kez girdim sınava.97 puan ve 40. Sıradayım.Ortaöğretim FEN BİLİMLERİ /DALI YOK 15. Sıradayım.Şansım nedir? Tik

wyoming Şans bize gerek dostum. Sen gerekli evrakları hazırlamaya başla şimdiden bence. :)

Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.Kadrolar ne zaman ve kaç personel alımı olur acaba?

hemşire kardeş tercih yapıp bi yeri kazanan o sınavla ilgili hakkını kaybeder kılavuzda yazıyo kafadan atmıyorum

wyoming İnşallah. İnan atamalarla ilgili kimsenin en ufak bir bilgisi yok. Kısmet artık!

Merhaba herkese branş bazında dış ticaret alanında 193. Sıradayım. Fakat ben banka üzerinden devam etmek istiyorum kendimi bölümüme devam etmeyeceğim. Bankacılık 1.sırada geldi oraya tercih yapabilirim değil mi? Acil cevap...

disabledfebruary
2018 sınavından sonra hemşire ataması olmadı. Sağlık lisesine formasyonlu öğretmen ataması olmuştur. Kaç kişi bilmiyorum. Onlar da dahil sıralamaya.

idareedememanne
Bankacılık alanına kaç bölüm müracat edecekse hepsini işaretlryin öyle hesaplayın. Dış ticaret dahilse onu da işaretleyip bakmanız lazım.

dilate50

Mrb bende elektrik elektronik muhendisiyim ben tahmini 25 kişi alacaklarını düşünüyorum tabi bu benim tahminim

ALLAH hepimize yardım etsin.nerde elektrik elektronik mühendisleri kimse yazmıyor

sistemde adalet öğretmenliği çıkmıyor benim sizde de öylemi

Branş bazında sıram: Türkiye 5.siyim.
Branşım Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama.

Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümü mezunları sırasını yazabilir mi?

Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümü mezunları sırasını yazabilir mi

Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümü mezunları sırasını yazabilir mi?

Türkiye 5. siyim.

Tum bilgisayar bolumlerini dahil edip siralamana bak yanlis olmasin

2018 ortaogretim sinavina ilk kez girdim hasta yasli bakim bolumu -yasli bakimda brans dalinda siralamam 2 acaba atanirmiyim.Biraz bilgisi olan arkadaslar yardimci olsa

ben mslek lisesi mezunuyum.bazı bölümlerde hesapla dediği zaman bazen 5 sıradayım baın 20 sıradayım.başvuruyu nasıl yapacam.ne zaman baş vuru var.ekpss puanım 68

Türkiye sıralaması nasıl öğreniliyor arkadaşlar

Benimde 27 sıralama, görsel sanatlar öğretmenliği..

Üst Alt