Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS branş bazında sıralamalar belli oldu!

iyi günler arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi ekpss tercih kılavuzdan anlayan uzman arkadaşımız varmı acaba ben kılavuzda karıştırıyorumda yardımcı olacak birisi varmı acaba 2018/2 için

Önlisans muhasebe sıralama ?

Arkadaşlar branş sıralamam 16 puanım 85 sizce ilk atamada yerleşir miyim

.

maşaallah iyiymiş sıralaman bölümün nedir peki

Son düzenleme:
arkadaşlar mesleğim insan kaynakları.

işletme lisans mezunuyum. İnsan kaynakları branş sıralaması yapınca 4. sırada olduğumu görüyorum.

Buradan çıkaracağım sonuç nedir ? Ben memur olarak ama insankaynakları memuru olarak atama isteyebilir miyim bu durumda ?

@enginbey8108
sorun nedir?

@Berrinp
Sorunuzu biraz daha açık şekilde yazar mısınız?

@Sardonyx35
Siz insan kaynakları olarak atama isteyemezsiniz. fakat 4001 kadrolarında Memur, Bilgisayar işletmeni ve VHKİ olarak atandığınız zaman atandığınız kurumda göreve başlarken daha önce ne iş yaptığınıza dari sorular sorabilirler veya siz söylersiniz ona göre sizi uygun bir yerde değerlendirirler.

@Ssever
hayır yanlışlık olmaz

serhat1

Peki insan kaynaklarından tercih yapmam için, lisans insan kaynakları mezunu mu olmam gerek?

Sardonyx35
Kamuda insan kaynakları memuru diye bir kavram yok
Fakat düz memur oolarak atandıktan osnra kurumların insan kaynaklarında çalışabilirsiniz.

branş seçimlerinden neden okadar bölüm var ozaman, yine bir kargaşaya düştük :D

Önlisans Bilgisayar Programcılığı Atama Şansı ?

Merhaba arkadaşlar Önlisans EKPSS puanım 80,42582, öğrenim sıralamam 1294., branş sıralamam 102. bu tablo ile atanma şansım nedir ?

metehan001
Kılavuzdaki kadro sayılarına bakmak lazım
Sayı çok ise atanma ihtimalin olabilir
Fakat ben sizin 2. Tercihlerde daha çok atanma ihtimaliniz olabilir düşüncesindeyim

Teşekkür ederim fikriniz için başka fikirler varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar ;

daha onceki atamalarda Bankacilik ve Sigortacilik alanindan kadro acildimi acaba bilgisi olan varmi gecen yil yokmus sanirim

Arkadaşlar tercih tarihi başladı mı acaba ya

Kılavuza nereden bakabilirim

elif hanım tercih takvimi yarın belli oluyor inşallah ösymden takip edebilirsin süre içerisinde yayınlanacak inşallah

Tercihler yarın mı acıklanacak yoksa sadece tercih takvimimi belli olacak?
Kuralar acıklanmamış :(

Şimdi baktım ama herhangi bir açıklamaya rastlamadım ösymnin sitesinde

ÖSYM'nin adresinde herhangi bir açıklama olmadığı için acaba kaçırmış olabilir miyim diye sordum da

Ben 2016 ekpss işletme branş bazında 188.ciyim. atanma sansim nedir

Tercih kılavuzunu nereden bulabilirim.İlk defa tercih yapacağım da bı yardımcı olabilir misiniz

2018 siralamalari mi?

Arkadaslar 2018 ekpss siralamalarimiza baktigimizda bun 2016 da girenler dahil mi ?yoksa sadece 2018 de girenler arasindan mi siralamalarimizi goruyoruz??

2018 sıralaması ayrı 2016 sıralaması ayrı hesaplanıyor. Hiçbir şekilde birleştirilemez zaten. Eğer 2016 sonucuna bakıyorsan 2016 yılına ait sıralama 2018 e bakıyorsan 2018 sınav sonucuna göre sıralamadır.

zaten ayrı da mantık yürütürsek de öyle giren kişi sayısının üstüne sıralama yazarsa zaten öyle oluyo

tkahveci86

O zaman misal 2018 ekpss genel siralamam 200 suan.yani simdiki atameda benim onumde 200 kisi disinda daha fazla kisi var diyebilir miyiz??

öyle bir olasılık var ama uç örnekler beklemiştir 2017de haberi yoktu ki adamın 4 yıl olcağından

2018/2 Ekpss brans siralamasina gore atanma durumu

Ben branş sıralamasinda 892 siradayim atanma sansim varmidir saygilar

işkur nihai liste

arkadaşlar merhaba,
15 kişilik kamu engelli memur alımı için açıklanan nihai listeye 12.sıradan girdim.listede toplam 60 kişi var.bundan sonraki süreç nasıl olur beni alırlar mı bilgisi olanınız varsa yardımcı olması mümkün mü😊

sıralamalar hakkında

ben 2020 ortaöğretim ekpssye hazırlanıyorum..2018 de kaç puanla kaçıncı olunmuş en son kaçıncı olanlar hizmetli olabilmiş merak ediyorum.ösymnin sitesinde sadece taban puanlar yazıyor bilgisi olan varsa yardımcı olmasını rica ederim

Üst Alt