Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Önlisans hatırladığınız sorular

En az nüfuslu il Bayburt
Naim Süleymanoğlu Halter branşında
Nato üyesi olmayan ülke Rusya
Piramitli soru Mısır
Manş tüneli Fransa ile nereyi bağlar İngiltere
Selvi boylum al yazmalım aktirist Türkan Şoray
Bir soru vardı cevabı Vali
Yeniçerilerin 3 aylık maaşı Ulufe
İngiltere ile savaşılmayan cephe Galiçya
Atatürk inkılapları ile ilgili sorun vardı Doktrincilik
Cevabı Tekalif-i Milliye emirleri olan bir soeu vardı
Devletçilik ilkesine aykırı tutum; Özel sermaye yatırımına izin verme
Akdeniz ve Karadeniz kıyıları ile ilgili soru Doğu Anadolu şıkkı

Matematik 3 boşum var gerisinden eminim. Vatandaşlıkta 2-3 boş var bir de Türkçe'de ses bilgisi sorusunu boş bıraktım toplam 7 boş falan

Arkadaşlar geleceğimiz için beş dakikanızı almaz şu yazıyı bimere gönderin

2018 yılında ilk kez Ekpss’ye girdik ama şu an büyük bir infial yaşamaktayız. sadece bizlere sunulan 2500 kadro. Bu kadronun içinde kurayla girecekler var, orta öğretimden girecekler, ön lisanstan girecekler ve lisanstan girecekler var. Son açıklamaya göre 88 bin kişi sınava girdi. Bu da her bir düzeye çok az kadro düşeceği anlamına gelir. Bu bizler için son derece üzücüdür.
2012 ilk alımda açılan kadro sayısı 7746,
2014 yılı ilk alımda açılan kadro sayısı 4151,
2016 yılı ilk alım sayısı 6113 kişi iken
2018 yılı puanı ilk alımda 2500 kişi. Yürekten soruyoruz size, bu adaletli midir?
%3 olan engelli kontenjanının yükseltilmesini, 10.000 kadro talebimizi saygılarımızla arz ederiz

Arkadaslar gecmis olsun.Herkez full yapmis bizlere sans yok desenize

MRD13

Tek çare kadro sayısının artırılması emin ol puanlar kadro artırımı olursa 70 lere kadar düşer yukarıdaki dilekçeyi copy yapıştır bimer ve cimere gönder

Ekpss den atabıp memur olmuş biri olarak söylüyorum ki kadro sayıları artırılmalı, inşallah sınava giren tüm arkadaşlarımız iyi puan alıcaktır..

Arkadaşlar % 3 olan engelli kontenjanın % 5 e yükseltilmesi için birşeyler yapalım bir kanuna bakar seçim öncesi bimere cimere yazalım twitter den vs. haber bültenlerine konu yapalım
2018 ilk alım Haziran 2018 de olmalı 2014, 2016 da da bu tarihlerde olmuştu

nuri3558 valla hocam 85 86 almayı planlayan insanlar bile şu anda atanamayacağız diyorlar düşünün durumumuz ne kadar vahim
keşke 2016 da girseydim bende

neyse hayırlısı açıklansın da bakalım sıralama nasıl olacak
önlisans da herkes kolay kolay diyor
bir buçuk sene çalıştım zorlandım açıkcası
güncel hariç neresi kolaydı anlamadım bu milleti, kime sorsam 90 bekliyor :)

2018 ilk alım Haziran 2018 de olmalı 2014, 2016 da da bu tarihlerde olmuştu

Ark. Bir soru hatrladm coğ.dan soruyu tam hatrlmıyorm
ama şıklardan belki biriniz hatrlar
sürerlilik
düşük fiyat
tanıtım
reklam hatrladınz mı

Didemdeniz

Soruyu kalıp olarak hatırlamıyorum ama Türkiye turizmini canlandırmak için hangisi yapılmıyor diyordu sanırım.
Sürerlilik
Reklam
Tanıtım
Koruma onarma gibi bişe
Düşük fiyat
Ben düşük fiyat yaptım.
Mantık olarak şunu yürüttüm devlet turizmi hareketlendirmek için fiyatımız düşük diye bir kampanya yapmaz heralde. Bunu işletmeler yapar.

Bende kullanılan araçlar yaptım sadece öğütülüyor yazıyordu neyle öğütüldüğü yazmıyodu

Dusuk fiyat olmasi lazim.cunku turizmi canlandirmak icin yapilmasi gereken onceliklerden degildir diyordu.

Arkadaşlar dil bilgisi sorusunda ünlü düşmesi demiş herkes fakat ''oğlu'' geçiyordu cümlelerin birinde. bu kelime aslında oğul - u şeklinde oluyor. yani ünlü düşmesi var.

ünsüz düşmesi bulamadım ben açıkçası bu soruda e şıkkıydı. bir de matematikte koordinatlı son soru boştu onu 18 olarak işaretledim sınav bitince şıklara baktığımda bir tek o 3e bölünüyordu:) bu soruyu yaptınız mı acaba?

Geo yapmadim mat yaptim biraz ya.

Inkilapla ilglil akliniza gelen sorular var mi sitede yazilmayanlardan??

Bide daglar paralel gibi bi soru vardi.şiklarda dogu ya dogru sicaklik azalir gibi bir şik vardi cevap o muydi acaba???

maniheizm uygur-ulufe yeniçeri- şehzade eğitimi medrese - kazım Karabekir - 1927-doktrincilik - ilkesi sorusu bağımsızlık ile ilgiliydi bence- halk fırkası Anadolu müdafa.... cemiyeti - tam hatırlayamadım soruları bu kadar benim cevaplarım inkılaptan

evet bende doğuya doğru yaptım yükselti ile alakalı bu doğuda sıcacklıgın düşük olması akdeniz ve karadenizin paralel olması ile ilgili değildi bence

Ben de ünsüz düşmesi yaptım o soruyu. Oğul oğlu veya gelmişti başlamıştı gibi birşey vardı. Başlamış idi gelmiş idi i düşüyor orda

Ben de ünsüz düşmesi yaptım o soruyu. Oğul oğlu veya gelmişti başlamıştı gibi birşey vardı. Başlamış idi gelmiş idi i düşüyor orda

Ayrıca ünsüz benzeşmesi var orda

Coğrafya sorusuna takıldım sınavda sürdürülebilirlik yahut ucuz fiyat olucak 2si arasında kalıp sürdürülebilirlik yaptım. soruyu tam hatırlayamadım soruda devlet politikası olarak mı sorulmuştu? eğer öyleyse cevap ucuz fiyat bence. yoksa turizmi canlandırmak için yapılacak şeylerin önceliği miydi eğer böyleyse soru sürdürülebilirlik olur gibi geliyor. tam hatırlayan var mı acaba soruyu arkadaşlar?

diego

Dostum o soru asagidakilerden hangisi turkiyede turizm grlirlerini yükseltmek için yapilacaklar arasında yer almazdi.. cevabı düşük fiyat olacak. Kafama gore cevaplamiyorum dershanedeki 2 farkli öğretmene sordum düşük fiyat olmaz dediler ve coğrafya kitabinda da yaziyordu

diego

doktrincilik sorusu neydi ben öyle bir soru hatırlamıyorum cevaplarda da görmedim önlisans genelde

Üst Alt