Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Önlisans hatırladığınız sorular

https://ekpss-puan.hesaplama.net/hesaplama.do Diye bir sayfa var burdaki veriler doğruyla inşallah 80 civarı bekliyorum 2016 Dönemindeki alımlara göre önlisansı fazla etkilemeyecek diye düşünüyorum 2018 sınavı. En fazla ortaöğretimde etkilenme olu. Seneye İnşallah Memurum :)

hsynnml ilk alım az önlisans ilk alıma 500 600 alım olursa puanlar önlisans 85 86 gibi olur ama ikinci alıma önlisans yine 700 800 gibi düşük rakam ayırsalar bile puanlar ikinci alımda 77 lere kadar düşer tamamen kaç kontenjan açılacak o önemli
ve alım sayısı çok önemil

2016 ilk alımlarda 80 ve üzeri atanan 205 kadro var 80 ve altı atanan 196 Kadro var. 2016 ilk alımlarda önlisans için kontenjan sayısı 1.340 yani ilk alımlar kanımca 80 gibi falan kapatır.

hsynnml

burası 1 2 puan oynayabilir bu sene sebebi şu; 2016 da önlisans tan 9 bin kişi bu sene 14 bin kişi girmiş küsüratlarıda var 13 bin küsür kişi yani. birde bu sene çoğu kişi genel kültür den iyi aldı bu iki faktörde standart sapmayı ortalamayı değiştirir. 2016 da 35 nete 80 geliyorsa bu sene 78 77 76 puan gelebilir belkide az oynama olur 79 ama kesin bir değişme olacaktır

Türkçe'den yapamadıklarınıda belirttiler o bi kaç puan oynamada ordan artı olarak gelir. Ben Türkçede 1 boşum var 14 doğru

hsynnml

umarım öyledir kardeşim fakat sonuç açıklanmadan kesin bakma . herkes işaretlerken doğru olduğuna emin olup işaretliyor. genelkültür değilki bu paragraf soruları kesin bir cevap yok

Kesin bi cevap yok mu ? Hocam Paragraf sorusu yorum sorusudur. Zaten sadece kitap okumanız bile yeterlidir doğru cevabı bulmanız için. Yine tabi büyük konuşmamak gerek ama ben Türkçeden yanlışım olduğunu sanmıyorum

Türkçeden a şıkkı fazla çıktı sanki dikkatini çeken varmı

Arkadaslar tarihte 2. Soruydu eminim soruyu hiç hatırlamıyorum ama şıkları I. II.III. yaptım zaten böyle şıklı soru bşka hatırlamıyorm sayılı siz ne yaptınız ? Hatırlayan varmı

1.2 ve 3 cevabım vardı inkilapta benimde.
Birde sanırım puanlar yüksek herkesin kolay sınavdı diyenlerde oldu giren sayısıda +5000 arttı.ilk alımda 600 önlisans alsa bunun 200ü tekniker vs olsa hepi topu 300-400 düz memur alınacak gibi. E bunun içinde zihinsellerde var. Sevinemiyorum iyi geçmesine rağmen. Bakalım sonumuz hayır olsun..

peace.43

Tc inkilap tarihi ve Atatürkçülük dersinin üniversitelere inkilap tarihi dersi adı altında zorunlu ders olarak okutulmaya başlamıştır. Bunun amacı nedir.
1Devletin gelecekteki planlarını öğretmek
2Tarihi daha kapsamlı öğretmek
3Atatürk ün hedeflerini tanımak ve buna bağlı hareket etmek.
Yukaridaki yazdigim 1 2 3 maddeleri tam kalıp olarak hatirlamiyorum ama benzer sekildeydi. Soru kalıbı bu ama
Bende 123 yaptim.

Ben yine soru hatrladm vatandaslıkta hangisi m.vekili
seçlmesnde anayasada düzünlenmstr dye hatrlyo musnz
18 yaş yazdm bn askerlk var mıydı onda o da dgsti cnkü

Arkadaşlar ÖSYM'nin sitesinde sorular ve cevapları yayınlandı bilginiz vardır umarım.

Merhabalar Ben önlisans mezunuyum 74 puan aldım atanma durumum var mı sizce

Üst Alt