Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018-EKPSS Temel Soru Kitapçıkları ve Yanıt Anahtarları Yayımlandı

Arkadaşlar 80 civarı bir puan alıyorum. Bu sene inşallah sınıf öğretmenliği mezunuyum. Bu puanla atanabilir miyim? Sonuçlar herkese şimdiden hayırlı olsun.

ben de Türkçe'yi görünce aynı şeyi söyledim :)

ben senelerdir hiç bir sınavda yapamadım zaten ama bu kadar kötü olabileceğini tahmin etmemiştim :) şıkları yanlış hatırlamıyorsam en fazla 4 netim var :)

Türkçe konuları çok uzundu kompozisyon gibi
Haliyle kafa karışıklığı çok oldu bende
Olumsuz birşeyi olumlu olarak anlamışım mesela bir soruda

EKPSS soru ve cevapları yayımlandı

2018-EKPSS Temel Soru Kitapçıkları ve Yanıt Anahtarları Yayımlandı

22 Nisan 2018 tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2018-EKPSS) Temel Soru Kitapçıklarına, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 25 Nisan 2018 tarihinde saat 16.00'dan itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir.

Türkçe en kötüsü benim de 11 doğru 3 yanlış 1 tanesini hatırlamıyorum. Mat 15'te 15. Genel Kültür ise 28 doğru 2 yanlış. 85 üzeri alırım inş.

Arkadaşlar 80 civarı bir puan alıyorum. Bu sene inşallah sınıf öğretmenliği mezunuyum. Bu puanla atanabilir miyim? Sonuçlar herkese şimdiden hayırlı olsun.

gy 28 d 2y... gk 24 d 4 y 2 b

92 alacağım sınavdan önce içime doğmuştu

herkes için hayırlısı olsun.
tkahveci86 puanın çok iyi , bir meslektaşımın ataması zor olan bu sınavda bir yerlerde olabilecek olması beni sevindirdi.
Projetor senin ortalama netlerin nedir hocam , belki diğer taraf kurtarır.

teşekkür ederim aequltas senin nasıl inşallah iyidir

benim kötü açıkçası. GY : 17-18 net (bunun 3-4 neti Türkçe :) ) GK : 20-21 net yani en fazla 81 puan olabilir. Benim için kısmet değilmiş. Hali hazırda özel sektörde çalışıyorum zaten, ihtiyacı olanlar yer alır umarım. Bir daha ki sefere artık :)

Merhaba aequltas. 80 civarı bir puan alıyorum. Bu sene inşallah sınıf öğretmenliği mezunuyum. Sence bu puanla atanabilir miyim?

iyi günler ben ekpss sınavının kendim yaptıklarımın şıklarını nasıl öğrenebilirim acaba

berr Merhaba. 2016 ilk 2 atamada 6 kadro açılmış sınıf öğretmenliğine ve 2. atamada puan 67 'ye kadar düşmüş. Bu sene toplam kadronun az olması ve sınava giren sayısının fazla olması gibi faktörleri göz önünde bulundurmalısın ancak buna rağmen ilk atamada olmasa bile 2. atamada şansın yüksek bana göre. Hayırlısı olsun.

iyi günler ben ekpss sınavının kendim yaptıklarımın şıklarını nasıl öğrenebilirim acaba

Cevap anahtarı paylaşılmadığı için şuan onu göremezsiniz maalesef. Sadece sorular ve doğru ve cevapları yayınlandı.

Ben gy 15 d 15 y
Gk 22 d 8 y bekliyorum
Galiba 75 puan gelir buradan

aequltas çok teşekkür ederim. Yalnız son birşey daha sormak istiyorum. Sınıf öğretmenliğine 6 kadro açılmış ve 67 puanla atanmış demişsin. Ben bu puanları hangi adresten görüntüleyebilirim?

https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2017/EKPSS/YER/MinMax_Lisans24082017.pdf bu adresteki öğretmenliklerin normal öğretmenlik değilde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığındaki öğretmenler için olduğu söyleniyor.

arkadaslar onlısans olarak gırdım 70 puan gelıyo sızce bu puana atabılırmıyım

berr atamaların yapıldığı kurum Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ancak bir kaç farklı öğretmenlik branşlarını ortak olarak almışlar, bunlardan biri de sınıf öğretmenliği. Öğretmenlik atamaları detaylı bir bilgiye sahip değilim ancak görüntülediğim kadarı ile aktarmaya çalıştım. Özel olarak görüntüleyebileceğin bir link göndereceğim mesaj kutuna, sanırım sen inceleyince daha net olacaktır.

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun. Benim Genel Yetenek 20, Genel Kültür 15 netim var. Acaba kaç puan gelir?
Bu arada öğretmenlik tercihinde bulunacağım. İnşallah herşey gönlünüzce olur.

genel yetenek 20 d 4 y genel kültür 25 d 5 y ..... Lisans...... inş atanırım .

aequltas çok teşekkür ederim. İşime yaradı. Kolay gelsin. İyi günler.

85 puanla matematik öğretmeni olarak ilk atamada atanabilir miyim sizce önceki atamalarla ilgili pek bilgim yok..

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun. Benim Genel Yetenek 20, Genel Kültür 15 netim var. Acaba kaç puan gelir?
Bu arada öğretmenlik tercihinde bulunacağım. İnşallah herşey gönlünüzce olur.

ortalama 80 puan yapıyor ancak bu değer sapma vs. gibi değerler ile değişebilir. Bu puanı yaklaşık olarak görebilirsiniz.

85 puanla matematik öğretmeni olarak ilk atamada atanabilir miyim sizce önceki atamalarla ilgili pek bilgim yok..

branşına ait kadro açılırsa atanma ihtimalin tabi ki olabilir ancak 2016 'da branşına ait atama yapılmamış görülüyor. Umarım hayırlısı olur senin için.

Ben gy 15 d 15 y
Gk 22 d 8 y bekliyorum
Galiba 75 puan gelir buradan

ortalama 80 puan yapıyor ancak bu değer sapma vs. gibi değerler ile değişebilir. Bu puanı yaklaşık olarak görebilirsiniz.

branşına ait kadro açılırsa atanma ihtimalin tabi ki olabilir ancak 2016 'da branşına ait atama yapılmamış görülüyor. Umarım hayırlısı olur senin için.

Bana ortalama kaç gelir
Ortaöğretimden girdim bu arada

Üst Alt