Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018-EKPSS Temel Soru Kitapçıkları ve Yanıt Anahtarları Yayımlandı

herkes için hayırlısı olsun.
tkahveci86 puanın çok iyi , bir meslektaşımın ataması zor olan bu sınavda bir yerlerde olabilecek olması beni sevindirdi.
Projetor senin ortalama netlerin nedir hocam , belki diğer taraf kurtarır.

Hocam türkçeden çok yanlısım var :( ya 11-4 yada 10-5

55-5
54-6

İkisinden biri gelicekte siz canınızı sıkmayın lütfen nasibin nasıl geleceği belli olmaz bunu samimiyetimle söylüyorum çok isterdim istediğiniz gibi olmasını ama insallah yaptığınızda yeterli olacaktır

20 net genelyetenek 25 net genel kültür

21 gk
23 gy netim var. İlk alımda atanma şansım var mıdır arkadaşlar? Sizce nasıl?

gy 30 gk 29/1 önlisans herkese bol şans

Hocam türkçeden çok yanlısım var :( ya 11-4 yada 10-5

55-5
54-6

İkisinden biri gelicekte siz canınızı sıkmayın lütfen nasibin nasıl geleceği belli olmaz bunu samimiyetimle söylüyorum çok isterdim istediğiniz gibi olmasını ama insallah yaptığınızda yeterli olacaktır

net aralığı çok iyi, Türkçe'de 4-5 yanlış hiç problem yaratmayacaktır :) her şeyin gönlünce olmasını dilerim, umarım istediğin bir yer olur :)

İnsallah sizin gönlünüze görede olsun hocam insallah devlet çok alım yaparda netin puanın hiç anlamı kalmaz emek veren herkesin gönlü olur insallah

Arkadaşlar merhabalar, herkes için hayırlısı olur inşallah. Puan hesaplamanızı Net x 0,83 + 50 şeklinde mi yapıyorsunuz? Yoksa puan hesaplama siteleri var, ordan mı?

95 bile gelir ne 85 i :)) benim 27-3 ve 25-5 92 bekliyorum

53 net 1 boş 6 yanlış sanırım 90 üstü gelir umarım ilk alımda gitmek nasip olur önlısans

Genel yetenek 20 net genel kültür 12 net 72 puan alıyorum burdan yaklaşık puanınızı hesap edebilirsiniz

O değil de arkadaşlar atamaların yılın son çeyreğinde yapılacağı söylenmişti. Eylül mü aralık mı ne zaman olur acaba, kampanya mı başlatsak daha erkene alınsın atamalar zaten sınav için 1 sene çalışıp bekledik, daha atama için bekleyeceğiz, atama olsa bile soruşturma sürecinin bitmesini bekleyeceğiz. Her şey çok zaman alıcı çook. :(

Benim atanma şansım yok ancak ben destek amaçlı bimer ve cimer e Mesajlar ilettim. Atamaların Seçim öncesine aldırılabilmesi tüm engelli arkadaşların yararına olacak , sonraya kalırsa durum daha vahim. Kanalların ihbar numaralarını paylaşıp oraya da Mesajlar atılmasını belirten bir arkadaş vardı. Buna benzer şeyler yapılabilir , yeterki birlik olunsun.

bence bizi dikkate almayabilirler zaten normal kpssye göre kolay sınava giriyolar beklemeyi bilmiyolar diyebilirler

https://ekpss-puan.hesaplama.net/hesaplama.do

arkadaşlar şu siteye puan hesaplamada ne kadar güvenilir? doğru mu hesaplıyor? genel yetenek 18 doğru 0 yanlış 1 tanede cevabını verdim mi emin olamadığım soru var.genel kültür ise 27 doğru 1 yanlışım var. bu site 89 puan diyor. gerçekten bu kadar puan gelirmi? gelirse ilk atamada atanır mıyım?

Herkesin sınav sonuçları çok iyi gelir inşallah ben pek inceleyemedim soruların cevaplarını sadece matematikte yaptığım soruların hepsi doğru cıktı boş bıraktıklarınmda vardı(3veya4 tane).g.kultur zorlamadı inşallah cevap anahtarında kaydırma yapmamışımdır diye ümit ediyorum.17 mayısı dört gözle bekliyorum sadece bol bol dua edelim hepimize🤗

tkahveci86 Sınav daha kolay ama engel daha zor. Verilen kadro sayıları zaten çok yeterli değil. 2016 sınavına ait 3.atama buradaki arkadaşların birleşip istekleriyle oldu hatta Ankara’da buluşup görüşebildikleri yetkililer vs kim varsa görüştüler. Önceki ilk atamalar haziran ayında yapılırken bu sınav için ilk atamayı sene sonuna doğru şeklinde belirtiyorlar ve arada bir seçim var. Bence bir şeyler yapılmalı en azından istenmeli. Benim fikrim bu yönde ancak karar tabi ki ataması olabilecek ihtimali olan arkadaşların.

Arkadaslar kamu mezunuyum turkcem iyi denilebilecek duzeyde geldi 13 dogru 2 yanlis mat 4 dogru genel kültür 23 dogru 7 yanlis sizce kac puan alabilirim ve ikinci atamalarda atanma ihtimalim mi sizce?

biz her yönden haklıyız da işte çoğunluk normal kpss den giriyo acaba o açıdan mı bakarlar diyorum

arkadaşlar türkçe ful matematik 2 yanlış ve genel kültürdende 22 netim var türkçe öğretmenliği mezunuyum sizce ilk atamada atanabilirmiyim.

ismail bey kadro sayısı düştü giren kişi sayısı arttı atanırsınız desek kafadan atmış oluruz herşey sürpriz

2018 yılı içnde yapılacak atamada 79-82 arası puanlarda aldığımızda bilgisayar mühendisi olarak atanabilir miyim?

Arkadaşlar yaklaşık 38-40 arası netim var kaç puan alırım ortaöğretimden

Şimdi bende doğru verdiğim soruların tam netlerimi saydım 40 netim cıktı kaç alırım sonuçlar açıklandığı zaman nasıl hesaplanıyor sonuçlar bilgi alabilirmiyim

lisans
gy:29d 1b
gk: 14d 11y 5b
80 cıvarı alırım heralde

Soruların kitapçıkları cevaplarıyla beraber yayınlandı.

(LİSANS)

İşaretlediklerimi hatırlıyorum.

Genel-Yetenek 15 doğru 1 yanlış gerisi boş.

Genel Kültür 22 doğru 7 yanlış 1 boş.

Düz hesaba göre 77-79 arası değişir puan gelir.

Matematikten 1 tane yaptım. Bu da benim handikabım. Sınava çalışmadım. Ama sorulara bakınca saatlerce niye çalışmadım diye pişmanda değilim. MATEMATİĞE özellikle çalışmam gerekiyormuş.

İLK girişim görmüş olduk EKPSS usülünü Yapacak bişey yok 2020'ye kadar 3 ATAMA OLURSA bir ümit.

İlk atama imkansız gibi puanlar 80-85 arası yığılcak çünkü.

Herkesin hakkında hayırlısı.

arkadaşlar paragraf oluşturma sorusuda cevap olan III madde 24 saat açık olan kutuphane... IV yani d şıkında olan varmıydı? ben de yapmıştı cumleyi hatırlamıyorum

Puanı nasıl hesaplıyorz 37 netim var önlisans ?

Üst Alt