Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018-EKPSS Temel Soru Kitapçıkları ve Yanıt Anahtarları Yayımlandı

Sınav daha kolay ama engel daha zor.

Kesinlikle katılıyorum. Ekpss, Kpss ile karşılaştırılmamalı. Elbette sorular Kpss'ye göre daha kolay olacak. Yolumuzu kesecek yeni engeller değil o yolu açacak fırsatlar yaratılmalı ki Ekpss bu fırsatlardan en güzeli. Sağlığı yerinde olan biri özel sektörde çok iyi girişimlerde bulunarak bir yerlere gelebilir, alternatifleri illaki var ama bizim için seçenekler çok kısıtlı. Dolayısıyla sınav ile atamalar arasında bu kadar çok zamanın olması hiç adil değil. En azında en geç eylül ayında yapılması yönünde bir şeyler yapmalıyız. Aralığa sarkarsa güvenlik soruşturması filan derken bir sene daha boş kalacağız.

muharremmer

Kardesim bende aydindanim benimde ilk girişim ekpss ye ayni senin civari netlerimde
Türkçe 13 d 2 y
Mat 4 d gerisi boş
Genel kültür 23 d 7 y
Bende 77 ile 79 civari bekliyorum ikinci atamada atanma sansimiz var diye düşünüyorum ben her yeri yazacagim insAllah olur herkesin gönlüne göre versin Rabbim

Ben cep telefonundan açmaktayım arkadaşlar ama soruları yarım gőrebilmekteyim ne yapabilirim acaba?

Genel yetenek
24 doğru 1 yanlış 5 boş

Genel kültür
20 doğru 7 yanlış 3 boş

Önlisanstan girdim bakalım ne gelecek. İlk bölümde çok iyi yapmışım fakat nedense ikinci bölümde biraz yanlışlar var... Hayırlısı bakalım ne zaman açıklanacak

Adalet bölümüm.yaşım 29.normal kpss gibi çalışıp her gün 2 deneme çözdüm. Diğer başlıkta koordinat sorusunu sormuştum ya sana o kritikti 18li bişey vardı 3e bölmüştüm o tuttu birazda şans işte ilk bölüm o şekilde 30 oldu. Umarım hak eden herkes atanır emeğinin karşılığını alır. Ben memleketimi tercih edicem kısmet artık kadro açılırsa. Umarım her şey gönlümüzce olur kendinize iyi bakın arkadaşlar

Esilaa

Çok haklisin ama bu konuda akil mantik dahilinde düşünen yöneticilerimiz yok ne yazik ki ben ki 2005 yilindan beri engelli olmama rağmen engelli raporu cikaramamis ve tam 12 sene engelli ve engellsiz sayilma arasinda bi sıkıntı yaşadım şükürler olsun ki sonunda gecen sene raporumu cikarip bu sene sinava girebildim ama görüyorum ki simdi yine sıkıntılı bir süreç var Rabbim sabır versin hepimize yardim etsin InsAllah...

Ben cep telefonundan açmaktayım arkadaşlar ama soruları yarım gÅ‘rebilmekteyim ne yapabilirim acaba?

Telefonu yan tut o zaman iyi gözüküyor bende oyle yaparak baktim sorulara..

Zeyneps
Tarayıcının sağ üst köşesinde 3 nokta var alt alta ona bas masaüstü sitesi iste net olarak görebilirsin

Arkadaşlar benimde toplam 44 45 net var atanma şansım var mıdır acaba ortaöğretim düzeyinden. Hesapladım internetten 87 küsür 88 falan

Esilaa

birde atma sayısı o kadar azki belli bir puanı geçemeyecek 2500 kişilk kontejyana yetişemeyecek arkadaşlar ne yapsın? 2 yıl 3 yıl daha mı beklesinler? lütfen sesimizi duyuralım kendim için değil sadece sınava girip emek harcayan engeli yüzünden hayata katılamayan iş bulamayan herkes için...

diego
netin ve puanın çok iyi gelecek adalet kadrosu açılmasını beklemene gerek yok çanakkale de siniz sanırım oradan herhangi bir 3001 kadrosu açılırsa direk çanakkalede memursunuz hayırlısıyla :)

arkadaşlar resim öğretmeniyim.puanımı ekpss puan hesaplama net sitesinde hesapladım.80 in altına düşmem inşallah.diğer branşı görsel sanatlar olanlar nasıl geçti???branş sıralaması önemli.

Selam

Atatürk dış politikada ilgili sorunun cevabının E şıkkı olması gerekiyor. Çünkü bölgesel ittifaklardan bazıları ikinci dünya savaşı için kurulmuştur Atatürk de yurtta sulh cihanda sulh ilkesince bu ittifakların dışında yer almak ister Öysm nin bu soruyu İPTAL etmesi lazım

Ortaöğretim olanını indirdim soruların çoğu gözükmüyor sayfa boş 2 tane pdf okuyucu ile baktım. Sizde de öyle mi?

Arkadaşlar Bu sınavda Puandan ziyade sıralama önemli 4. kez sınava giren biri olarak söylüyorum ki sınav kolaydı o yüzden bundan önceki alımlarda ki puanları kimse beklemesin yüksek olur tüm branşlarda ki puanlar emin olun ..

2016-2018 tarihleri arası lise alımların sayısına bakın o aralıkta olmanız gerekli diye düşünüyorum .

Gy 15d 15y
Gk 23d 7y
Ortalama kaç gelir.
Ortaöğretimden girdim.

Lisans---GK:25 ya da 26D gerisi yanlış, GY 25D 5Y İlk defa girdim. Matematik hepsi doğru. Puan ve sıralamayı o kadar çok merak ediyorum ki neyse. İyi günler arkadaşlar.

aynı puanı alan adaylar aynı sıralamadami oluyor, ornegin herkes 100 alınca herkes 1. mi oluyor bunların içinden atama nasıl yapılacak, gerçek 1. nasıl belirlenecek.

Puanlarin geçerlilik süresi 4 yıl oldu ya 2016 sınav sonuçlarından mı başlıyor yoksa bu sınavdan mı başlıyor

engelsizbiz puanda virgülden sonra 4 rakamı dahi birebir aynıysa yaşına ve diploma notuna göre eşitlik bozulur

9 yanlis 4 boşa kaç puan gelir? Cevap verirseniz sevinirim

Üst Alt