Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Phoenix

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar ne zaman ? 17 mayısda sonuçlar açıklanacak ama tercihler ne zaman ? Tercih yapmamıza yardım nereden alabiliriz ?

Canım kardeşim ekpss'ye giren birçok insan erken tercih ve atama yapabilmek ve haklarını savunmak için mücadele veriyor ancak siz gördüğüm kadarıyla birçok şeyden bi habersiniz ben gene de bildiğimi söyleyeyim. Görünen o ki Aralık ayında tercih yaptıracaklar.. Sonuçlar açıklandıktan 7 ay sonra diyeyim.

Ekpss 2018 tercihleri ne zaman

Merhaba arkadaşlar 2018 ekpss sınav sonuçları açıklandıktan sonra ne zaman tercihler açılır.Tercih yapabiliriz

2018 in sonlarında deniliyordu bir tablo bile vardı hatta ama onu bulamadım. lakin seçim atmosferi içerisindeyiz ne olacagını belli degil.

Haber taze degil efendim ocak şubat aylarında açıklanmıştı.

2018 Ekpss tercih-yerleştirme tarihi ne zaman?

Merhaba arkadaşlar 2018 ekpss den 74 puan aldım.
Tercihler ne zaman oluyor kaç ay kaç gün sonra oluyor.. Teşekkür ederim..

haberleri takip kimse kain değil :)

2018 in sonlarıni bulrmi ya kaç tercih olacak ki

2018/2 Ekpss Tercihler hangi ayda yapılacak ?

Selam arkadaşlar 2018 ekpss sınavdan 74 aldım. Tercihler ne zaman yapılacak 2018/2 tercihler mi olacak ösym den takip ediyorum da bir tarih veya söz bulamıyorum ne zaman tercih olacağına dair tercihleri kaçırırm diye korkuyorum bilgi isi olan arkadaşlar dostlar cevaplarinizi bekliyorum..

Kasım da yaparlar... Sonraki de 2019 haziran da olur. Tahmin. Resmi açıklama yapmadılar daha.

Haziran’dan sonra yapılacak denildi, sonra senenin son çeyreğinde yapılacak denildi. Ekim-Kasım-Aralık gibi düşünebiliriz söylenenlere göre şuan için.

2018 EKPSS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak?

Arkadaşlar merhaba tercih listeleri ne zaman yayınlanacak bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba
Lise mezunuyum
89,06209 puan
801 sıralamam
Rahatsızlığım nöropati/ortopedik
Bu durumda memuriyet tercihi yaparken puan mı önceliklidir yoksa sıralama mı?

2018 EKPSS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak?

2018 tercih kılavuzu ne zaman açıklanacak bilen arkadaşlar bi yardımcı olabilir misiniz?

Casper_VIA_V10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tercih tarihi belli olduktan sonra

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tercih tarihi olarak yılın son çeyreği deniliyor. Ekim,Kasım,Aralık yani... Bu tarihlerden önce olması için bir çok imza kampanyası var siteden takip edebilirsiniz.

EKPSS 2018 Tercihleri Ne Zaman Başlayacak?

Evet arkadaşlar tercihler ne zaman başlayacak belli mi, bilgisi olan var mı?

2018 ekpss tercihler ne zman

mrhaba yeni üye oldum da Hesaplama SonuçlarıGenel Yetenek: 17.5 netGenel Kültür: 23.75 netEKPSSP1: 87,149doğruluk payı nedkar doğru bilmiyorum ama atanırmıyım sizce net hesaplama yaptım da asıl puanım ekpss ortagretim puan 85,01919 basarı sırası 2250 öğrenim aday sayısı 59320 atanırmıyım yardımcı olursunuz bilginiz varsa sevinirim
2018 ekpss tercihleri ne zman bilginiz var mı

Arkadaşlar 22 nisanda girdiğimiz ekpss için öğretmenlik tercihleri ne zaman bilgisi olan var mı

Ekpss tercihleri bu hafta başlıyor . Bulunduğunuz il veya ilçenin Aile Sosyal Politikalar müdürlüğüne müraacat etmeniz gerekiyor . Tercih il sayı gene 30 il ile sınırlandırılmış .

Nerede yazıyor bilgilendirebilir misiniz osym sayfasında göremedim ben

Üst Alt