Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

bu işsizlik beni yedi bitirdi beni Allah kahretsin .... :( :( :(

Slm degerli arkadaslar en yuksek maasli memur hangi kurumda ,? Sizce hangi kurumu tercih etmeliyiz...

başbakan aralıkda olacak dedi normalde hep temmuz da olurdu bizim şansımız işte

inşallah seçimden sonra güzel bir haber verirler de en kötü eylül olsun bari

Skolyoz23 geçmişte hep yılda bir sefer atama yapılmış. Umarım 2018/1 i gösterip atama yapmamazlık yapmazlar

@tarator malesef hükümetin düşüncesi aynen o yönde misal bizim birinci atamamız 2018/2 diye sistemlere gireceği için bizim ikinci atamamız ise 2019 sonunda verip 3 ncü atama diye göstercekler

o yüzden seçimden sonra hükümet kurulur kurulmaz anladık alımları artırmıyorlar ama 3 ncü atamayı yok etmemeleri için ilk atamayı öne çektireceğiz

seçim bitsin organizasyon yapmaya başlayacağız inşallah yoksa 3 ncü atama yapmayacaklar
çünkü ilk atama aralık olacak dediler sonuçları 2019 ocak da olur

işimizi riske atmamalıyız seçim bitsin ortalık durulsun güzel haberler alacağız inşallah

Bence biran evvel harakete geçilmeli. Bol kesden seçim vaati veriyrolarken söz kapılmalı mutlaka. Yoksa 1 atamamız gümbürtüye gidecek :(

Haziran Öğretmen ataması sıralam puan branş vs ne zaman açıklanır arakadaşlar

Öğretmenlik için:
İl ve alan bazlı kontenjan ilanı 14 haziran
Başvuruların alınması ve onaylanması 18-22 haziran
Atamaların yapılması 27 haziran

Ekpss Tercihler ne zaman ?

Arkadaslar ekpss tercihleri ne zaman yapılacak ?

Başkan adayları sürekli farklı programlarda röportaj veriyorlar. O programlara toplu bi şekilde mesaj atsak en azından gündeme gelir.

tahminime göre geçen sene , önceki senelerde nasıl tercih yapılmışsa yine ööyle olur..niye değişsin ki.sonuçta ekpss devlet engelli personel alım sınavı..ihtiyaç birimi diil.devlet engellli personel alımı..bu sayı az bi sayı diil.10 milyon engelliden bahsediyoruz..umarım öyle olur..seçimden önce engelllilerede bi moral verilir diye ümit ediyoruz..

Adaylar tercihlerini Temmuz 2018 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. ÖSYM internet adresinden (ÖSYM ? T.C. ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ) tercih gönderme işlemleri Temmuz 2018 tarihinde, saat 23.59’da sona erecektir. (Azınca bu yazıyı gördüm nette paylaşmışlar inşallah temmuz ayında tercih verebiliriz)

Adaylar tercihlerini Temmuz 2018 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. ÖSYM internet adresinden (www.osym.gov.tr) tercih gönderme işlemleri Temmuz 2018 tarihinde, saat 23.59’da sona erecektir. (Azınca bu yazıyı gördüm nette paylaşmışlar inşallah temmuz ayında tercih verebiliriz)

Valla orasını tam olarak bilmiyorum inşallah iyi bir haberdir🤗

Biraz araştırdım internette böyle bir habere rastlamadım doğrusu.

Bölge gündem olan linkte yazıyor bu haber ekpss 2018 2.tercih ne zaman diye arayınca bölge gündem olan yeri tıklarsanız görebilirsiniz.

Ösym duyurularında böyle birşey olmadığına göre pek inanmayın.

2018 atama

2018 tercihler ne zaman yapilir.lutfn bilenler bilgilendireblr mi

Arkadaşlar 2018 yılı için umudumuz yok artık. Ama 2019 alımları için yapabileceklerimiz var .cimeri mesaj yagmuruna tutalım. 10.000 memur alımı isteyelim .dikkate alirlar emin olun. Biz istersek olur bu konudaki görüslerinizi bekliyorum.

selamlar,

öğretmenlik değilde memur olmayı çok istiyorum. alımlar ne zaman yeni bi bilgisi olan var mı?

Sayın Y**** Ç****,

18052018-0002 numaralı başvurunuz ilgili merciler tarafından cevaplanmıştır.

Detaylarını Aşağıda bulabilirsiniz.
Cevap Açıklaması :

Sayın Y**** Ç****, Başvurunuz Devlet Personel Başkanlığımızca incelenmiş olup EKPSS kadro sayıları ilgili mevzuatı kapsamında kurumlarca talep edilen kadro sayılarına göre oluşturulmakta olup Başkanlığımızca kadronun artırılması hususunda yapılacak işlem bulunmamaktadır.Rica olunur.

AK PARTİ İLETİŞİM MERKEZİ
444 25 44

Moralinizi bozmak gibi olmasın ama durum bundan ibaret..

2018 EKPSS Önlisans ve Ortaöğretim için Tercihler ne zaman başlayacak

Arkadaşlar,

2018 EKPSS sınavna giren dostlarımın da çok merak ettiği bir husus var. Lisans, önlisans ve ortaöğretim bölümünden sınava girenler tercihlerin ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar.

Ben bu konuda BİMER'e ''bilgi edinme kanunu'' kapsamında soru sordum. Cevap bekliyorum, gelen cevabı sizlerle de paylaşırım. Ancak sizlerin arasında bu konuda bilgisi olan varsa ve bizimle de paylaşırsa çok güzel olacak.

saygılarımla

Yılın son çeyreğinde deniyor ama kimi Aralık dyo kimi Ekim kesin bilgi yok bnm bildiğim bende merakla bekliyorum bklm

Bu zamana kadar hiçbir açıklama yapılmadımı yetkili ağızlardan.

yetkililer bu sene engellilere zulüm yapyor resmen biri de çıkıp şu tarihte kesin tercih kılavuzu açıklanacak demiyor
çünkü sessiz kalıyor bu gidişle bizim ilk atamamız 2019 yılında olacak seçim de var 2019 şubat aylarında
yazın bunu bir yere bu gidişle ocak ta tercih yaparız şubatta sonuçlar açıklanır seçim ayağına böyle yaparlar

sessiz kalmaya devam edelim o kadar post açıyoruz bimere cimere yazalım alımlar bir an önce olsun haber bekliyoruz diye kimse gelmiyor

keyfiniz yeriniz de mi anlamadık ki
atanalım bir an önce sıkıldık artık

Evet keske artik kurtulsak bu belirsizlikten.alimlar artik olsa.yok mu yetkili biri yok mu sesimizi duyurucak birii hayat yeterince yoruyo bizi zaten.bide siz yormayin.tek umudumuz atanma.

Bu konuya elbirligi ile el atmamiz lazim..toplu sekilde bimere yazi yazarsak eminim donus yapilacaktir..

Üst Alt