Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

On lisans mezunuyum puanim 77 siralamam 2165 elektrik mezunuyum bu puana memurluk gelirmi gecmis yillarda kazananlar yada anlayan biri varsa yorumlarini yazabilirmi yardimci olabilirlermi bana tesekur ederm

Kedicik5

Kafan yine güzel kedicik. Boş laf yapma bence. arkadaşlar ÖSYM yi aradım yakın zamanda tercih kılavuzu açıklanacak

En kısa zamanda kılavuz yayınlanacakmış

Aseln

dostum bu ülkede işler böyle yürür zaten. Kestirip atmak için,başından savmak için en kısa zamanda açılanacak,en yakın zamnda biz size haber verecez derler buna hala alışamadınız mı ?

Arkadaşlar araştırdım ancak bulamadım.. Buraya yazmak istedim.. EKPSS ile DHMİ kontenjanı açılmıyor sanırım doğru mu ?

DHMİ bir KİT kurumudur ve bildiğim kadarıyla KİT kurumlarının tamamı engelli kontenjanı açmıyor.

Aseln

teşekkürler bu bilgi için ama ben yakın zaman deyince bir şey anlamadım. son çeyrek bilgisinden yola çıkarsak ekim ayı gibi açıklanır.
senin tahminin nedir ağustos gibi açıklanır mı?

bugün izmir alsancakda ki ösymye gittim.

tandığım bir kaç arkadaşım vardı onlarla sohbet ettim.

[SIZE=2]doğruluğundan çok emin olmamakla beraber[/SIZE]; kurban bayramından hemen önce tercihlerin açıklanacağını öğrendim

ben meslek liseden mezunum bu sene ekpssden 76 puan aldım atanabilir miyim acaba

Iskurdaki ilanlar bile bir bakıyorsun alim oluyor basvuruyorsun ertesi gün iptal ediyorlar akıl almıyor artık bu gidişle evde bekler dururuz insanda moralde bırakmıyorlar 😓

Twiter'dan Kimse hakkini savunmak icin destek baslatan kimse goremiyorum nerelerdesiniz boyle bekleyecek misiniz!

devlet personel başkanlığını arayıp telefondan sorabilirsiniz arkadaşlar kasım aralık ayında olduğunu söylüyorlar ne yazık ki
yani sınavdan tam 7 ay sonra tercih kılavuzu açıklanmış olacak

şaka gibi

belki hayırlısı böyledir bilemeyiz tabi ama bu 2018 ekpss sınavına ilk defa girenlere neden bu kadar zulüm yapıyorlar
hem ilk atama sayısı 2500 gibi komik ve trajikomik bir rakam hem de tercihler tam sınavdan 7 ay sonra

söylenecek kelime yok
artık bu gruba girmek bile istemiyorum çünkü engelli olduğumu bile unuttum
sınava girip girmediğimden bile şüpheliyim arada ösym sonuç ekranına girince hatırlıyorum aaaa sınav olmuş :))

Arkadaşlar bugün cumhurbaşkanı tarafından 100 günlük eylem planı açıklandı. Engellilere ilgili sadece özel sektöre alımları kolaylaştıracak cümleleri çıktı. Engelli memurlara ilgili bir şey söylemedi. Bu 100 günlük eylem planında biz yokmuyuz.

Yeter Artik allah rızası icin tercihler ne zaman şunu bunu yapalim demeyin sinva giren 80 bin kisi bekleyin.

Dostum ben haftada bir arıyorum ve her arayışımda henün net bir şey olmadığı için tarih veremiyoruz diyorlar. Boş yere insanların umuduyla oynama!

Ekpss ile ilgili tercihlerin zamanını bilen arkadaşlar var mı varsa ne zaman olduğunu söyleyebilir mi internette araştırma yaptım bilgi yok

ilk alımda düz memurluk gelmez bölümünüz nedir bilmiyorum ama ikinci atama da rabbim bir aksilik vermez ise kesin atanırsınız kesin hocam

Skolyaz bende lise düzeyinde 84 puan aldım.2363 sıralama hizmetli atanırmıyım yoksa açıktamı kalırım

Üniversite hastanelerine atanan memurların tayin isteme durumu sanıyorum ki yokmuş.. Bu ciddi bir bilgi bilmeyen arkadaşlar için önemli bir uyarı olabilir..

Normal bir hastaneye atanan arkadaşlar da sanıyorum ki 6 ay sonra istediği bir şehre tayin isteğinde bulunabiliyorlar ? ( Burada yanlışım var mı ? )

Arkadaşlar merhaba, konudan biraz alakasız olacak ama lisans düzeyinde kendimi deneme amaçlı sınava girdim ve 71 puan aldım. Bölümüm psikoloji ve seneye mezun olacağım. Sınav iki senede bir oluyormuş duyduğuma göre, bu puanla 2020 senesinde atanabilir miyim bilmiyorum. Henüz bu senenin tercihleri açılmamış bile, bu sene içinde ikinci bir atama olur mu? Yaz döneminden sonra yani..

Psikolog kadroları boş kalıyor genelde o yüzden eğer sadece şu şehir olacak demiyorsanız atanırsınız

Slm arkadaşlar önlisantan 84.600 puan aldım. Sıralamam 548 düz memurluk ilk tercihte gelir mi sizce.

Kadro sayısının açıklanmasıyla netleşir muhtemelen. Alım sayısı çok yüksek olmayacağı için bu konuda net konuşmak yanlış olur. İnşallah ilk atamada atanırsınız...

dolar 6.4 oldu. ekonomik kriz derinleşiyor acaba bizim alım miktarları daha da düşer mi?

Üst Alt