Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Ben yazdım ark bimere cimere yalnız şunu da duydum ekim
sonu gbi olucak alım dye

Ya bende yazdm mantikli bi aciklama yapilmadi...hani deseler ki su tarihte klavuz yayinlanacak su tarihte baslayacak ama nerdee...! Sayfayi takip edin baska bise yok..

2018 Sınav Tercihleri ne zaman yapılacak ?

Hiç bir bilgim yok da 2018 Sınavına girmiştim güzel bir puan aldım bu Tercihler ne zaman yapılacak ? arkadaşlar

Yapabileceğimiz hiç bir şey yok mu? Bimer ve cimer e yazmanın bir işe yaramadığı ortada. Daha ne kadar bekleyeceğiz sınava gireli aylar oldu. Aralık diyorlar ama bu bile başlı başına haksızlık. Beklemekten sinirlerim bozulmaya başladı ama herkes pek bi sessiz nedenini anlayamıyorum.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Twitter adresini etiketleyerek twit atın
@CSGBakanligi
Devlet Personel Başkanlığını etiketleyin buyrun
Devlet_Personel
Bunlar herkesin oturduğu yerden yapabileceği şeyler.

arkadaşlar sesimizi duyurmamız lazım normalde tam şu anda tercih kılavuzu yayınlanması lazım ama biz hala ne zaman olacağını bilmiyoruz bir ara yılın son 3 ayı denildi ama resmi tarih yok yani 2019 u da bulabilir bu gidişle

bimere yazın lütfen tercihlerin en kısa sürede olmasını ve resmi bir açıklama bekliyoruz diye
twitter dan da bakanlar paylaşım yapıyor hemen altına sürekli yorum yapın ilgili bakanların altına
okuyorlar twitterdaki yorumları haberiniz olsun

tercihler ne zaman

arkadaşlar ekpss mayıs 2018 tarihinde sonucu açıklanan sınavın tercih kılavuzu ne zaman yayınlanır?

2018 tercihler.

Allah askina biride cikip bize bi aciklama yapsin.aylar oldu bekliyrz tercihler ne zaman.acik ve net bi sekilde bi aciklama yapilsin artik.biz engellilere verilen deger bu mu ya.yok mu yetkili biri sesimizi duyursa artik.

Tercih kılavuzu 2018/2 açıklansın artık ?

Tercih klavuzu açıklanmalı

aralık diyorlar atanana kadar 2020 yi bulacak bu gidişle
perişan haldeyiz tercih kılavuzları açıklansın artık

Sayıyı arttırma umudumuz kalmadı herhalde

Yeni bakana bir umut inşallah ondan hayırlı bir haber alırız

Bu yıl içinde artması imkansız zaten kadrolar bir yıl öncesine hazırlanıyor. Ama 2019 için bastırırsak sayıyı arttırabiliriz. Cumhurbaşkanlıgina devamli mesaj yazmaliyiz gündeme alinsin cimere yazin.

Bende ortaöğretimden girdim 81 puan yaptım hâlâ tercihlerin açılmasını bekliyorum

Ekpssye mayısta başvurdum ve tercih yapma olayı aktif olmadı.Kacıracagım diye de endişeliyim.. Her gün bakıyorum osymye bir umutla ama malesef hala aktif değil .. İnsallah bizi gorurler.

Ekpss 2018 tercih hakkında

Arkadaşlar 2018 ekpss tercihleri ne zaman olacak artik yapalım ya tercihimizi

Ekpss den 77 aldim on lisans mezubuyum siralamam2165 atana bilme ihtimalim varmi sizce

EKpss 2018/2 Atamaları

Tercih zamanını öğrenmemiz lazım Eylül den sonra olcağı kesin ama tarihi bilmek lazım sayılı zaman geçer böyle beklemek geçmiyor

Şurda şu zaman diyor burda bu zaman inanmayın herşey değişir bu ülkede herşey Cb dudağı arasında

Osymyi aradım .. Siteyi takip ediniz diyorlar ve onuda geçtim iş takviminde ekpss tercihler gorünmüyor .. Bekliyoruz çaresizce.

Arkadaşlar peki ikinci tercihler ne zamana olur aralıktaysa ilki.benim puan 77 ilkte atanmam hayal ikinciyi bekliyorum o ne zaman olurki

Nasıl yani lisans 77 puanla ikinci atamada atanmam imkansızmı

Bence 100 puanın altındakiler ikinci atamadada atanamaz burdaki cogu kişi morel bozucu konuşuyo boş laflar

Üst Alt