Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Orta öğretim grubundan engelli kardeşimize bugün ESK. Aile Sosyal Pol . müdürlüğünden açıklanma yapılmış . Açıklamasında tercihler bu hafta başlayacak denilmiştir .

Şu an osym ve diğer kurumlar da yazılı açıklama yok sadece sözlü açıklama mevcuttur .

Dpb den bi kaç kişide temmuz ayında başlayacak tercihler demiş ama resmî bi açıklama yok

Orta öğretim grubundan engelli kardeşimize bugün ESK. Aile Sosyal Pol . müdürlüğünden açıklanma yapılmış . Açıklamasında tercihler bu hafta başlayacak denilmiştir .

Şu an osym ve diğer kurumlar da yazılı açıklama yok sadece sözlü açıklama mevcuttur .

Öğretmenlik mi normal atamalar mı? Ümitlenmek istiyorum

Henüz mezun olamayanlar tercih yapabiliyorlar mı?Hem sevindim hem endişelendim bunu görünce...

Tercih zamanı mezun durumda olman lazım diye biliyorum

E şimdi ben boş yere mi sınava girdim?Böyle şanssızlık olamaz..

Hayır yav ikinci tercihler de kullanırsın puanını sıkıntı yok

yalnizadam

Keyfimizden değil 28 Haziran'da tez sunumumuz var onun sonucunun da Allah bilir ne zaman açıklanacağını.Tez kabul edilmezse mezun olunamıyor..

Tercihiiçin aile sosyale niye gidiyoz

Dorlion öğretmen atamasına cevaben haziran demiş arkadaşlar
Yanlış anlayıp heyecan yapmayın 😂
Yoksa hepimiz için mi tercih başlıyor
Nerede biz de o şans ya

Bizim ekim kasım aralık ayı gözüküyor
Öyle söyledi Başbakan ve bakan en son konuşmasında

Bence yine de net olarak bı kere daha yazın? Öğretmenlik mı, ortaöğretim mı, düzgünce bı cümle içinde acjklanirsa herkes de netlesir...!

Kurayı kast ediyor olabilir
Bende sevindim tabi ama inanasım gelmiyor
Çünkü hiç bir yerde yazmıyor
Gerçi kura ile bizim tercihler aynı anda olmuyor mu
Bu da ümitlendiriyor insanı

Aynı Fenerbahçe maçı oynandığı sırada tribünde
Galatasaray bir gol yemiş diye yanlış haber veren taraftar gibi

ekpss tercihleri

ekpss tercıhlerı ne zaman baslıyacak lısans ıcın bılgınız varmı arkadaslar

net bir tarih yok ama bakanın açıklaması 2018 yılının son 3 ayında 2500 engelli memur alacaz... yani ekim kasım aralık aylarından birinde olacak

Arkadaşlar konuya açıklık getireyim. Öğretmenlik için:
İl ve alan bazlı kontenjan ilanı 14 haziran
Başvuruların alınması ve onaylanması 18-22 haziran
Atamaların yapılması 27 haziran

2018 ekpss tercihleri ne zaman yapılacak bilen var mı?

Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun bende bekledigim puanım altında aldım sınav sonucumu puanım 75.679 ne olcak inanın hiçbişey bilmiyorum yazık ediyorlar bizlere yazık günah değil mi ya 2.500 atama çok üzücü😯

2018 e kpss ye gırenlerın ataması aralık ayında yapılacagı söylenıyo arkadaslar

arkadaşlar sizi dinledim artık ösym sayfasına girmem 75 puandan biryerelere atanamadığınızı söylüyorsunuz ben lise birde 69 puan :( çok üzücü rabbin bilgeliğine kımse akıl sır erdiremez ben kaza yaşadım ıstambulda 13 beyin cerahı yaşamaz dedi hamd olsun turp gibiyim bir tek tip 1 diabetim var engelimde bu günde 4 defa iğne yapıyorum rabbıme inanıyorum rab isterse beni bir yere yerleştirir rabbim sizinde yardımcınız olsun rabbe emanetsiniz arkadaşlar

2018 ekpss tercihleri ne zaman yapılacak?

Nisan 2018 de yapılan sınava istinaden tercih kılavuzu ne zaman yayınlanır bilgisi olan var mı ?

Sardonyx35

Dostum Aralık ayında olacak diye bir rivayet dönüyor ama kimse birşey bilmiyor. Bu yüzden ÖSYM sitesinden takip ediyorum ben. Bir gelişme olursa başlık açıp haberlendirme yaparım.

Fun akşam cumhurbaşkanı sayfasında dile getirdim tercih tarihleri ne zaman aciklanir diye gelen cvp milli eğitim bakanlığı konuyla ilgili çalışmayı yapacak dendi.saka gibi bekleyip görücez artik🤔🤔

Ekpss sizce önceki yıllarda hiç olmamış ama bu yıl TCDD alım yaparmı bilgisi yada tahmini olan varmı?

Ekpss sizce önceki yıllarda hiç olmamış ama bu yıl TCDD alım yaparmı bilgisi yada tahmini olan varmı?

geçen sene temmuz da olmuştu tercihler bu senede öyle olur büyük ihtimalle

Tercihler ne zaman yapilicak

Bu yıl girilen ekpss tercihleri ne zaman olacak

Üst Alt