İnsanların bu kadar sabırsız olmalarının sebebini anlamıyorum. Sınavdan önce yılın ilk çeyreği ile son çeyreğinde toplamda 5000 atamanın yapılacağın müjdesi verilmişti. Herkes bunu bilerek ve bunu kabullenerek sınava başvurdu. Ben şahsen hiçbir sabırsızlık yaşamıyorum Allah nasip ederde inşallah memur olurum diyerekten sanayide işçi olarak çalışıyor para biriktiriyorum. Herkes biraz sakinleşsin ve rahat olsun çünkü stres beden ve ruh sağlığının en büyük düşmanı. Beyler bayanlar, hayaller kurun, planlar yapın, stres yapıp üzmeyin kendinizi.
Herkeste bir panik havası acaba bu puanla atanır mıyım? Acaba belgelerde sıkıntı çıkar mı? Acaba Güvenlik soruşturmasında sıkıntı çıkar mı? bunlar biter. Sizi aradılar mı beni aramadılar muhabbeti başlar hep panik hep stres. Bence boşverin bunları Allahtan hayırlısını dileyin her zaman. Veya en kötü yoksulluk çeken ülkelerin videolarını belgesellerini izleyin sadece bunu bile yapsanız o panik havanızdan eser kalmayacak emin olun. Şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun.