Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Yaptıginiz haksızlık.resmi bir açıklama yapmak zorundasınız. Artık tercih kilavuzu için net bir tarih verilmeli.aylardır sınava girdik ve nette onun bunun yazdıklarını okuyoruz.illa açlık grevine mi girmek lazım bu ülkede

Benim puanım da 79.5 ilk atamada sinirdayim. Bölüm büro yonetimi

Siralama önlisans 1500

Ülkenin dertleri başkalaştıı ...

Dolar arttı ülke artık ekonomi savasıyla uğrasıyo biz
engellilerle ilgilnmicekler dye tedirginim atama zorlastı
iyce sanki

Arkadaşlar lütfen bilen yazsin.bu puanla gider miyim ilk atamada. Çoluk çocuk aç yeter artık bir tarih verin ya

Kılavuzların hala yayınlanmayıp atamaların yapılmamasının nedeni Aile ve Sosyal Pol. Bakanlığının Çalışma Bakanlığıyla birleşmesi. Bu iki bakanlığın entegrasyonu baya bir zaman aldı Tahminim 1-2 ayı daha bulacak bu bekleme. Zaten Binali Yıldırım 2018'in son çeyreği demişti atamalar için. Umarım ben yanılırım da daha erken yayınlanır kılavuzlar ama bir ışık görmüyorum ne yazık ki :(

Ama sonuçta türkiyede rakibimsin😆inşallah ataniriz hepimiz.var mi başka büro Yönetimi mezunu yüksek alanlar yazsinn😢

Son düzenleme:
açılan kadroya göre sıralama tercihine göre ise puanın bide gideceğin branşa görede sıralaman önemlidir
Sabotaj
kendi branş tercihlerinden atanırsın.

mirivi
Başbakan kura çekim töreninde yılın son çeyreğinde aralıkta 2500 atama yapacağız diye açıklaması olmuştur

Semnur
Aralık ayında

EKPSS 2018 sınavı sonrası TERCİHLER konusunda enufak BİR AÇIKLAMA olmaması normalmi?

Ekpss 2018 yapıldı yapılalı
tercihler konusunda
en ufak bir açıklama dahi
olsun yapıldımı?

N
ne
ned
nede
neden
neden yapılmadı o
duymak istediğimiz
açıklama?

Kob.72
Branş büro Yönetimi.en az 10 kontenjanla atama yapılıyor.ben ilk atama olur diye umut ediyorum ama bakalım işte offf offffff

Kasim 19 da 20 bin öğretmen ataması yapılacak. Vicdanınız yok sizin.bizim 2500 atamanın tarihi mi zor geldi size.hiçbir anlamı kalmadı tadı tuzu kaçtı artık yazıklar olsun yaa

Arkadaslar bilgi yonetimi onlisans tan 73 aldim 2144 siralamam sizce atanirmiyim

Bu kura tercihleri ne zaman yapılacak ? Bir duyum aldınız mı hic ? En son mayısta yapmıstım cunku basvuruyu .. Martta ise tercih yapılmıs en son..

Zaman geciyor bayramda geldi okullarda açılacak ama daha atamanin ne zaman olacağı belli değil 20 bin ogretmeninkini açıkladılar bundami zorlanıyorlar belirsizlik çok kötü bir şey ya

İnsanların bu kadar sabırsız olmalarının sebebini anlamıyorum. Sınavdan önce yılın ilk çeyreği ile son çeyreğinde toplamda 5000 atamanın yapılacağın müjdesi verilmişti. Herkes bunu bilerek ve bunu kabullenerek sınava başvurdu. Ben şahsen hiçbir sabırsızlık yaşamıyorum Allah nasip ederde inşallah memur olurum diyerekten sanayide işçi olarak çalışıyor para biriktiriyorum. Herkes biraz sakinleşsin ve rahat olsun çünkü stres beden ve ruh sağlığının en büyük düşmanı. Beyler bayanlar, hayaller kurun, planlar yapın, stres yapıp üzmeyin kendinizi.

Herkeste bir panik havası acaba bu puanla atanır mıyım? Acaba belgelerde sıkıntı çıkar mı? Acaba Güvenlik soruşturmasında sıkıntı çıkar mı? bunlar biter. Sizi aradılar mı beni aramadılar muhabbeti başlar hep panik hep stres. Bence boşverin bunları Allahtan hayırlısını dileyin her zaman. Veya en kötü yoksulluk çeken ülkelerin videolarını belgesellerini izleyin sadece bunu bile yapsanız o panik havanızdan eser kalmayacak emin olun. Şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun.

archimonde87

İşi olmayanlar tabiki de kaygılanacak,keyifleri yok bu insanların.Hayatta en kolay şey akıl vermeye kalkışmaktır..

plüfovil93
Çalışmak isteyene iş çok. İş beğenmeyen insanda çok bu yüzden memur olmak istemiyor muyuz? Ortada sebep bile yok çünkü yılın son çeyreğine daha girmedik. 2019'un ocak şubat ayında olsak bir nebze bu keyiflerin kaçmasını, kaygıların yaşanmasını anlarım. Ayrıca akıl verme ile tavsiye başka şeyler. Uslübunuzda çok çirkin..

Bence ekim ayında yapılacak olan lise ve önlisans kpss'sinden sonra onların atamalarla birlikte bizim atamaları da yapacaklardır. O sınavın sonuçlarının 8 kasım tarihinde açıklanacağı yazılmış. O tarihi baz alırsak kasım ortası yada aralık başı gibi kılavuzlar açıklanıp tercih işlemlerine başlanır diye düşünüyorum.

Cimere

Cimere mesaj yazdım 5 farklı kuruma hiçbiri biz ilgileniyoruz demedi, kimse tercihlerin ne zaman olacağını bilmiyor ösym branş bazında sıralamanın ne zaman yapılacağını bilmiyor hiçbir kurum, hiçbir şekilde buna makul bir cevap vermiyor kaç atama olacak, branş ve mezuniyet bazında kaç kişi atanacak hangi kadrolar verilecek kimse birşey bilmiyor cimere 9 kere yazdım. 5 farklı kurum gördü hiçbiri cevap vermedi verende bizimle ilgisi yok dedi ne yapalım bilmiyorum. CUMHURBAŞKANLIĞINA BİR MEKTUP KAMPANYASI YAPSAK EN AZINDAN ATAMA SAYILARINI ARTIRIP BU ATAMA İŞİNİ HIZLANDIRIRLAR MI ONUDA BİLMİYORUM HAYIRLISI OLSUN İYİ BAYRAMLAR HERKESE

şanssızmıyız diyelim yoksa kadersiz mi nasipsiz mi desek daha doğru olur bilemiyoruz
2500 gibi komik bir rakama yıl sonunda aralık gibi tercih kılavuzu yayınlanacak dediler ama hala takvimi açıklanmadı yani o bile meçhul

mart da yerel seçim var

ocak şubat gibi kılavuz çıkıp yerel seçime bağlayabilirler sonuçlarda mart da açıklanır

yada ikinci seçenek yerel seçimleri öne alacaklar o zamanda yerel seçim aralık gibi olsa
tercihlerde kasım aralık gibi olur yani her şekilde bence yerel seçime yakın yapacaklar

yazık vallahi yazık artık bittik tükendik

Skolyoz23

Engelli kardeşlerimiz daha akıllı olur bundan sonra o zaman. Kameralar önüne onları alıpda çıkan bürokratların onlar üzerinden prim yapmasına izin vermesinler mesela. Hayır anlamadım 2018'de sınava ilk girenler olarak bizde mi bi uğursuzluk var anlamadım ki. Her sınav sonrası 7 - 8 bin yapılan alım 2018 de 2500 de kaldı şaka gibi....

Sağlık, meslek ve teknik lise mezunları hizmetli tercihi yapabiliyormu.

Üst Alt