Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Akinetoon
2018 yılında EKPSS ye girenler henüz tercih yapmadılar
kerem basut
Evet arkadaşım 2001 olan tüm tercihleri yapabilirsin
Ayrıca kendi mesleğinin kodu ile olan yerleride tercih ederek avantaj sağlayabilirsiniz.

Ben 2018'de girdim halen bekliyorum...
2018 puanım 79.8

2016'da girmiştim 73.2 ile bir şey olmadı.

Yerleşme, olma ihtimali var mı?

Dostlar birşey sormak istiyorum.. Bileniniz mutlaka vardır diye düşünüyorum..

Ekim ayında 2 yıllık rapor sürem doluyor ve EKPSS'ye girmiş bulunmaktayım.. Eylül ya da Ekim ayında raporumu yenilesem ve Aralık ayında atamam gerçekleşmiş olsa gideceğim kurum benden yeniden bir rapor çıkartmamı isteyebilir mi ? yoksa atandığım zaman mı yenisini çıkartayım ?

Bu durumun doğru yolu nedir bilen var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Santiaqo

Suresi bitmeden simdiden yenileyebiliyorsan simdiden yenile atamada sorun cikmasin sonra ugrasmak sıkintili oluyor bi de '"çalisabilir"' ibaresi ekletmeyi unutma sakın.insallh atanirsin.

Olur da atamam 1 sene sonra gerçekleşirse bunlar yeniden rapor isterler diye hissediyorum. Lisans mezunuyum 82 puan aldım.. Soru işareti açıkcası :)

Ekpss

Bi açıklansa artik bekle bekle başka ise de gidemiyoruz

EKPSS kura tercihler beli oldumu bilgisi olan varmı gerçi bizim şansımız ne kadar ÖSYM hic açıklama yapmıyor bu tercihler den sonra sınav varmış dogrmu kura diye basvurdum ama dün biri bana tercihler den sonra sınava girecekmisiz bilgisi olan yardımcı olsun lütfen?

Her ne kadar tercihlerin yapılmasına daha olsa da, tercihlerin nasıl yapılacağını bilen biri bizi biraz aydınlatabilir mi?

Mesela ben adalet mezunuyum 88 puan aldım 225. sıradayım. Muhtemelen atanırım ama alım sayısı az olacağı İçin istediğim yere atanma şansım ne kadar? Onu merak ediyorum.

Arkadaşlar çalışma bakanlığı vs gibi devlet kurumlarının instagram sayfalarına bir gün belirleyip ekpss ile alakalı yorumlar yapsak olmaz mı?Valla beklemekten psikolojim çok bozuldu...

Arkadaşlar sağlık Bakanlığında 400 yakın engelli alınacak kura ile.Acaba bunlar merkezi atama yapmayacak mi.Simdiden kyk sağlık bakanlığı kura ile almaya başladılar.yılın son çeyreğinde 2500 daha alınacak dedikleri bu kura alimlar olmasın. Inşallah değildir diye düşünüyorum. .

Evet kura ile
Puan bir hiç
%25 ortopedi
%25 işitme
%25 göz
%25 zihinsel
Herkes eşit olacak atama grup halinde yapılacak

arkadaşlar ben psikotik özellikli depresyon tanısıyla %40 raporum var
2018 EKPSS de 91 puan aldım tercih yaptığımda seçtiğim yerler raporumdaki psikolojik özürden dolayı bana sıkıntı çıkartırmı yoksa bu konuda sıkıntı yaşamadan direkt atanırmıyım?

Önemli

Ekpssye ortaöğretimden girdim 89,01151 puanı aldım yerleşme şansım varmı?

bu alımlar işci alımları her zaman oluyor olmaya da devam edecek
bu alımlar memur alımları değil yani atanan kişi memur değiş kamu da işci olur maaşları da ona göre az olur

merkezi atamadan alımlar olacak ama tahminim kasım da tercih kılavuzu yayınlanacak aralık 3 de yani dünya engelliler gününde büyük bir şow ile kura ve tercih sonuçları açıklanacak

müneccim olmaya gerek yok sanırım böyle yapacaklar anlaşıldı :(

Kasımda olur atamalar en fazla aralık ayına sarkar.

erdal üzel

Zihinsel için mental redertasyon işaretli olmadıkça atanılmıyor

mirivi
Bu sorunuzun cevabını ancak Tercih klavuzu yayımlandığında göreceğiz.
Ama puanınız gayet iyi ilk atamada ilk beş tercihinizden birine yerleşme ihtimaliniz çok fazla

Skolyoz23 tamam açıktan işçi ama maaş konusunda yanlış bilgi verme işçilerin avantajları her zaman daha fazla olur (gerek Maaş gerek emeklilik avantajları)

sayın zorro said bana cevap olarak şöyle bir şey yazmışsın

Zihinsel için mental redertasyon işaretli olmadıkça atanılmıyor
bu yazdıklarını tam olarak anlayamadım biraz daha açıklaya bilirmisin?
teşekkürler...

haritacı lütfen insanları sen yanlış yönlendirme DSİ ve Karayolları gibi bazı istisnai kurumlar hariç çoğu işci statüsünde alır ve 1603 TL ücret verir

misal şuanda kyk alımları sağlık bakanlığı alımı ve en son nevşehir üniversitesi sözlü mülakata kalan kişilere 1603 TL yani asgari ücret olduğunu arayıp soran kişilere belirtmiştir

işci statüsü memur statüsünden kat kat daha düşüktür ne gibi avantajı olabilir açıklarsanız seviniriz sayın hocam ???

Skolyoz23
Kamuda daimi işçi kadrosunda çalışan işçiler mi 1603 TL alıyor ( DSİ Karayolları hariç)
Bundan emin misiniz?

işçi statüsünde çalışan 1603 alır. En düşük maaşlı memur ise 2840 alır

Kardeşim bulunduğun ildeki sosyal yardimlaşma binasina giderk raparunu uzatabilirsin.

Üst Alt