Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Skolyoz23
İnşallah en hayırlısı olur, ihtiyacım yok aslında ama dediğiniz gibi atama tarihlerinin halen belli olmaması benide korkutuyor bir taraftan da merkezi atamada olurda atanırsam, istifa edeceğim için işçi kadrosu boş kalacak, acaba başkasının hakkına da girer miyim diye de düşünüyorum açıkcası...

Arkadaşlar benim tahminimce 2018 Ekpss atamalari önümüzdeki ekim ve kasim aylarinda yapilacak olan ortaogretim ve önlisans kpss yapildiktan sonra ve sonuclar aciklandiktan sonra Ekpss tercihleri alinmaya baslanacak çunku hem nisanda ekpss ye girenler hemde ekim ve kasimda normal kpss ye girecekler var bu yuzden normal kpss puanlari da aciklanacakki ona gore normal kpss ya da ekpss den sinav sonucuna gore kendilerine uygun sinavdan tercih verebilsin.Aksi takdirde nisanda ekpss ye giren bir önlisans mezunu 4 kasimdaki normal onlisans kpss ye girerse ve ekpss tercihleri kasim ya da aralikta alinirsa bu kisi ekpss tercihi yaparsa önlisans kpss puaniyla tercih hakki olmayacak ve sinava oylesine girmis olacak bu yuzden iki sinavinda sonuclarinin aciklanmasi gerekecek.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ekpss sıralaması ne zaman belli olur ve atamalarla ilgili net bir bilgi varmı ?

Arkadaşlar 22 nisan 2018 de yapılan EKPSS den önlisans dalında 83 puan aldım sıralamam 1001 sizce bu sonuçlara göre bir yere atanabilirmiyim

ilk atamada düşük ihtimal atanma şansın ama ikinci atamada atanırsınız hocam 83 puan ile açıkta kalmazsın canın sıkma

Ekpss 'ye yeni girdim bu yıl ortaöğretimden puanım 89,01151 sıralamam ise 820 memur olarak atanma şansım varmı?

Ekpss den 75 aldım imam hatip mezunuyum diyanet işleri başkanlığı bu sene engelli memur alirsa alim sansim var mi

Arkadaşlar merhaba Ekpss lisans 81 puan aldım. İşletme mezunuyum 1.atama da olmasa da 2.atama da atanma şansım nedir. Herkese teşekkür eder, Yüce rabbimden herkes için en hayırlısını dilerim.

Arkadaşlar Ekpss atama takviminin yayınlanması için atama bekleyen herkes aile ve sosyal çalışma bakanlığına mail atmamız veya telefonla aramamız lazım. Cimer iletişim merkezine başvuru yapmamız lazım diye düşünüyorum. Herkes fikrini bu paylaşıma yazabilir

Dorsalis Pedialis kendi bölümün bile süper zaten ama oldu ki kendi bölümünden açılmasa dahi ve en kötü önlisansa 600 kontenjan verilse bunun 400 e yakını düz memur 200 ü ise sağlık ilahiyat vs gibi alımlar olur
sizin bölümden bir tek alım olmasa dahi
400 düz memur alımı olacağından hadi en kötü 350 düz memur alımı olsun sizin sıralamanız iyi olduğu için doğru bir tercih ile yüzde yüz ilk atamada atanırsınız

ama sizin bölüm güzel olduğundan ve alım olduğundan kendi bölümünüzden bile yüzde yüz atanırsınız hocam
yine de kadrolar açıklansın öyle konuşalım
şimdi hayali konuşuyoruz her şeyi :)
engeller katılıyorum hatta devlet personel başkanlığını aramamız lazım ve arayanlar buraya gelip ben aradım konuştum demek lazım
bastırırsak ekim de çıkar kılavuz yoksa aralık gibi görünüyor malesef
abant14 lisans sıralamanız nedir bilmem ama ikinci atamada bence her türlü atanırsınız o puanla

İlk atama araliksa ikinci atama ne zaman olur tahmini

Ozcanan bölüm yani branş sıralaması açıklanmadı daha açıklanırsa o bölümden kaç kişi alınıyor ve önünüzde kaç kişi var bunu bilmeden yorum yapmak imkansız
ilk atamayı bilmem ama ikinci atamada güzel alım olursa neden olmasın kendi bölümünüzden atanma şansı illa ki olacaktır

ama malesef bu sene sınava girenlere ilk atama sayısında çok haksızlık yapıldı ondan iyimser konuşamıyor kimse

ilk alım aralık olursa ikinci atama ise 2019 eylül ekim kasım olabilir

aralıkda ilan çıkacak bir ay sonra tercih süresi bitecek ocak olmuş olacak
sonra bir ay bekle sonuçlansın oldu mu şubat

sonra evrak teslim edeceğiz ve 4 / 5 ay soruşturma , kurum çağırana kadar süre geçecek ve olacak temmuz ağustos
biz işe başlamadan misal yani kim ilk atamada giderse yani, ikinci atama olmayacağından

eylül ekim kasım olacak yeni kılavuzun yayınlanması malesef böyle

Arkadaşlar lütfen bana da yardımcı olun ekpssye ilk defa girdim ortaöğretimden puanım 89,01151 sıralamam ise 820 memur olarak atanma şansım varmı yardımcı olun?

Çok teşekkür ederim cevabiniz icin hayırlısı olsun herkesin hakkinda

arkadaşlar bu soruyu daha evelde sordum ama net ve tatmin edici bir cevap alamadım
benim %40 oranında psikotik özellikli depresyon tanısıyla süreli raporum var
raporda tedaviyle çalışabilir yazıyor
2018 orta öğretim EKPSS'den 91 puan aldım
tercih yaptığımda raporumda yazan bu özürüm yaptığım tercihe engel olurmu
yani mesela ben elektrik bölümü mezunuyum elektrik bölümüyle alakalı bir tercih yapsam bu rahatsızlığımdan dolayı beni almama durumları olurmu
bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşların yazmalarını bekliyorum

erdal üzel alakası yok problem olmaz ama sen o işi ben yapamıyorum diyorsan ona bir şey diyemem tabi
Dorsalis Pedialis oradan da tercih yapabilirsiniz nereyi kazanırsanız oraya gidersiniz misal normal kpss'yi kazanırsanız memur olacağınızdan ve hemen istifa edip tekrar memur olamayacağınızdan (kanun öyle) ekpss puanınızı tabi hemen kullanamazsınız

normal kpss ve ekpss girip ikisinden birinden tabiki tercih yapabilirsiniz ama birinden kazandığınız taktir de çalışmaya başladığınız takdirde yani diğer puanınızı kullanamazsınız

sistem değişmediyse böyle
abant14 bölümünü bilmediğim için sıralamayı bilmediğim için yorum yapamam ama düz memurluk diyorsan genelde lisansa daha çok kadro veriyorlar
misal geçen ki 2016 yılı üçüncü atamasında toplam 2500 kadronun 1100 ü lisans gerisi önlisans lise ve kura diye bölündü :)

o nedenle ben yine 2018 ilk atamada lisansa en kötü 900 verileceğini tahmin ediyorum
ilk atama olmasa bile ikinci atama bir aksilik olmazsa atanacağınızdan şüphem yok hocam ama dediğim gibi bölümünüz branş sıralaması nedir ne değildir bilmediğim için düz memurluk hakkında yorum yaptım

belki alımlar beklediğimizden de çok olacak ilk atamada gideceksiniz bunu kimse bilemez ama en kötü ikinci atamada güzel bir tercih ile rahatlıkla atanırsınız

çünkü ilk atama 2500 değil normalde 5000 olması lazımdı malesef son anda hakkımızı yediler
o nedenle ben ikinci atamada en az 4000 kadro bekliyorum o zaman çoğu atanır zaten :)
ama diyelim yine en kötü 2500 -3000 kadro açılsın yine bunun 900 ü lisans olsun yine atanıyorsunuz

rabbim emek veren tüm arkadaşlarımın rahatlıkla atancağını göstersin, hepimiz inşallah iyisi ile kötüsü ile bir yerlere atanalım
tüm arkadaşlarım hak ettikleri yerlere gelirler inşallah...

Memurlar.net e düştüyse bizim haberimiz yakında bununla ilgili illa ki bir haber gelir arkadaşlar.

memurlar net e düştüyse haber. illaki ses getirir. hadi hayırlısı

Arkadaşlar ben de ekpssye ilk kez girdim ortaöğretimden puanım 89,06209 sıralamam 801.Acaba memurluk gelir mi ilk tercihlerde?

Raporumu yenilemek icin basvursam atamaya yetisir mi? Ya da itiraz etmeden baska hastaneye direk basvusam olur mu? 2012 %46 rapor calisamayagim alanlar bos. skolyoz ve diger arkadaslar...

Bizde senle ayni durumdayiz calisamayacagi alanlar bos abim ekpssden atandi onunda bostu sorun olmadi eyer sorun ciksada raporu degistirmeye gerek olmaz herhalde sadece çalışamayacagi alanlar hakkinda bir yazi verseler oluyormus

Benim bildigim bu dogru degilse banada söyleyin simdiden onlemimi alayim

Üst Alt