erdal üzel alakası yok problem olmaz ama sen o işi ben yapamıyorum diyorsan ona bir şey diyemem tabi
Dorsalis Pedialis oradan da tercih yapabilirsiniz nereyi kazanırsanız oraya gidersiniz misal normal kpss'yi kazanırsanız memur olacağınızdan ve hemen istifa edip tekrar memur olamayacağınızdan (kanun öyle) ekpss puanınızı tabi hemen kullanamazsınız
normal kpss ve ekpss girip ikisinden birinden tabiki tercih yapabilirsiniz ama birinden kazandığınız taktir de çalışmaya başladığınız takdirde yani diğer puanınızı kullanamazsınız
sistem değişmediyse böyle
abant14 bölümünü bilmediğim için sıralamayı bilmediğim için yorum yapamam ama düz memurluk diyorsan genelde lisansa daha çok kadro veriyorlar
misal geçen ki 2016 yılı üçüncü atamasında toplam 2500 kadronun 1100 ü lisans gerisi önlisans lise ve kura diye bölündü
o nedenle ben yine 2018 ilk atamada lisansa en kötü 900 verileceğini tahmin ediyorum
ilk atama olmasa bile ikinci atama bir aksilik olmazsa atanacağınızdan şüphem yok hocam ama dediğim gibi bölümünüz branş sıralaması nedir ne değildir bilmediğim için düz memurluk hakkında yorum yaptım
belki alımlar beklediğimizden de çok olacak ilk atamada gideceksiniz bunu kimse bilemez ama en kötü ikinci atamada güzel bir tercih ile rahatlıkla atanırsınız
çünkü ilk atama 2500 değil normalde 5000 olması lazımdı malesef son anda hakkımızı yediler
o nedenle ben ikinci atamada en az 4000 kadro bekliyorum o zaman çoğu atanır zaten
ama diyelim yine en kötü 2500 -3000 kadro açılsın yine bunun 900 ü lisans olsun yine atanıyorsunuz
rabbim emek veren tüm arkadaşlarımın rahatlıkla atancağını göstersin, hepimiz inşallah iyisi ile kötüsü ile bir yerlere atanalım
tüm arkadaşlarım hak ettikleri yerlere gelirler inşallah...