Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

raptap

Sanirim yuksek puan alanlar nasil olsa bir alim olur eninde sonunda ve bende ilk yapilacak atamada atanirim dusuncesindeler heralde.digerleri de heralde atanmaya ihtiyaclari yok sanirim.baska aciklamasi olamaz.Bugun cimere yazdigim sorunun cevabu geldi onlarda takmadi osym surekli guncelleme yapiyor siteyi takip edin dediler.kisacasi laf olsun diye yanitladilar.

Buda bir gelişme. En azından artık devlet personel başkanlığına topu atmıyorlar ÖSYM bekleyin demişler. Alım kesin haber bekleyin demiş oluyorlar bence

İyimser bir bakışla

Dorsalis Pedialis

Kısmet puanla ilgili bir durum değil bu, bilinçli olup olmamayla alakalı. O yüksek puanlılardan biri benim ama inanın son gelişmelerde ben de tedirgin olmaya başladım, tercihler yapılmadığı gibi bununla ilgili bir tarih bile belil değil. Bu beni korkuttu ve normalde başvurmayacağım dediğim İşkur işçi alımına başvurmak zorunda kaldım. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. Belirsizlik; çok acı, çok fena, çok zor...

[Arkadaşlar tüm mesajları okudum.Lütfen tecrübeli arkadaşlar cevaplasın.LÜTFEN![

7Dra2N.jpg

Bu puanla atanmam sıfır mı?
?
Ona göre çareler arıyorum...
Annem çok memur olmamı istiyor...

Bakacağız artık.Eylul ayından sonra belli olacak.iki ay kala takvim açıklanır

Arkadaşlar bugün öğleden sonra sayın bakan hanımla görüşme yapılacakmış. Umarım bu görüşmede atamalarin biran önce gerçekleşmesi ve mevcut durumda sayının artırılması ile ilgili güzel haberler gelir.

Arkadaşlar güvenlik soruşturması bize atandığımıza dair kağıdın gelmesinden sonramı yapılıyor bu konuda bilgisi olan varmı?

Atamanız yapılan kurum sizden evraklar isteyecektir. Bunun neticesinde başlar güvenlik soruşturması.

Sayın bakanımız ile görüşecek kim? inşallah atamalarla ilgili olumlu sonuç alınır?

arkadaşlar ekpss den 80 aldım atanma ihtimalim var mı ? yorumlarınızı bekliyorum?(ortaoğretim)

Bir de 2 yıllık açıköğretim üniversitesi okuyup ekpss girsem daha iyi olmaz mı?

cevaplarsanız çok iyi olur :))

kürşat12

2 yıllık yüksek okulu oku tekrar ekpss gir atanamazsan 4 yıllık üniversite oku tekrar ekpss gir yine atanamadın diyelim yurtdışına giderek master veya mba yap tekrar sınava gir bakalım 10 yıl sonra 40 yaşını devirir 35 yaş sınırına takılmazsan iyi bir kariyer yakalarsın.

kürşat12

valla kardeşim inşallah atanırsın. şuan ülkenin durumu iyi değil hükümet açıklama yaptı kamuda emekli olanların yerine yeni memur alınacaktır diye birde şu sıkıntı var emekli maaş bağlama oranları dibe vurduğu için kimse düşük maaş almamak için emekli olmuyor.

90 ve üstü atanır ama 80 ve 70 arası sıkıntılı gibi yani bir engelli memur emekli olacak kadro boşalacak seni alacak yada bir engelli memur ölecek koltuk boşalacak seni alacak duruma gidiyor işin özeti bu

Bakanla görüşüldü.bakan tahmin ettiğim gibi eylemi durdurdu ve net bir tarih vermedi ama sanırsam kontenjan sayısı arttirilacak

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkes sıkkınlıktan öldü bitti. 20Eylülde Sonunda bi yürüyüş olacaktı sesimizi duyuracaktık ondada bakanla görüşülmüş (belkide sözünü tutmayacak)O yürüyüş iptal oldu keşke iptal olmasaydı.Sonuçta yasaya aykırı bir şey yapılmayacaktı benim anlamadıgım tek şey de bu. Bakan sakin olun halledecez demiş yollamış aralığı bekliyoz.

Yapilan görüşmelerde ekim sonuna kadar kurumlardan kadro bilgileri alinip Kasim Aralik gibi atamalarin alinacagi belirtilmiş.

Artık ne zaman açıklanacak sorusu tamamlanmış oldu. Hadi hayırlısı. Umarım kadro artar

Yasarpasa

Atama kesinleşipte herkes işe başlamadan ben inanmam 3aralık Hikayesine inşallah anlamlı bir günü bekliyorlardırda bari onca beklemeye değsin.

Artık 2018 de olsunda Aralık başı sonu farketmez. Bu kadar bekledik 2 ay daha bekleriz

Semnur

Hangi kurumda engelli açığı ne durumda, hangi pozisyonlara eleman alınacak vs gibi bilgiler

@Dorsalis Pedialis

Görüşme hikaye!
Basına yansımış bir kare, foğraf bir yazı açıklama somut bir şey gösterir misiniz???

Son düzenleme:
şu 70 aldım atanırmıyım türü soruları cevaplamayın lütfen " kasap et derdinde koyun can derdinde" olayına dönüyor

Al benden de o kadar.cehennemin dibine kadar.canı cehenneme atamaların. Kepaze ettiler bizi.yazıklar olsun Size sıkın kemerleriiii atama yapmayın belki krizi atlatırsıniz bizim sirtimizdan

Ya arkadaslar araliga razi oluyosunuz. Kasim deniliyodu da ben nasil dayanacagimi dusuniyodum. Aralik nedir?zaten hemen goreve baslayamiyoruz ki 6 ay guvenlik sorusturmasi bekleyen bile var

Ya niye 2016 da girenler o yil hemen temmuzda atandi da biz Araligi bekliyoruz. Madem sinavi 4 yila cikardiniz niye sinavdan hemen once atama yapiyosunuz yapin iste 2018 temmuzda bizde tercih yapabilelim. 2018 de giren bizlerin cok hakki yenildi

Üst Alt