Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben yanlış okumuşum. yada anlamak istediğim gibi anlamışım. Kusura bakma. Artık insanlar o kadar çaresiz ki okuduğunu bile kendi iç dünyasına göre yorumlayıp anlayacak hale gelmiş. yazık wallahi...
Zor bir şey değil herkes hergün en az bir defa Devlet Personel Daire Başkanlığı Ankara 0312 408 70 00 telefonunu bir defa arasın 2018 EKPSS/2 atama takvimi ne zaman yayınlanacak geç kalındı MAĞDURUZ desin Yetkili kişilerine iletip atama takvimini yayınlarlar!!
ÖNEMLİ!!! memurlar.net WhatsApp hattı 0 532 540 05 90 sitelerinde haber yapmaları için yazalım buraya herkes bireysel tek tek yazsın 2018 EKPSS/2 Atama Takvimi Yayınlanmadı mağduruz diyelim
Ayrıca Cimere yazın hergün bir defa edevlete girin zor birşey değil Bakanların Bakanlıkların Milletvekilllerinin twetter instagram facebook ve mail adreslerine yazın Yoksa bizi unutacaklar!!!
1 ay önce memurlar.net haber yaptı aşağıda paylaştığım linki kopyala yapıştır yapalım 0532 540 05 90 watsap hatlarına tekrar gündem yapın anasayfanızda ilgililer görmedi diyelim!
Son çeyreğin aylar olduğunu biliyorum ama bizi böyle ümitlendirenler artık bugünden itibaren bir açıklama yapmak zorundalar öncesinde değillerdi ama artık bu 90 gün içinde en azından kılavuz yayınlasınlar da biraz da olsa moralimizi yerine getirsinler...
Yazılacak yerleri bilemem ama biz 2019dan önce tercih yapamayacağız onu biliyorum en azından yayınlanacak kılavuzla içimizdeki heyecanı diri tutarız...
İşçi kadrosuna başvurdunuz da mülakat mı bekliyorsunuz Memur atama takvimini de sabote ederek geciktirmekmi derdiniz bir ihtimal memur kadrosuna yerleşip işçi kadrosunu mu terk edeceksiniz? Çok duyarlı ve düşüncelisiniz!!!
Hülya1994 Dogru. yorum yapan yok kimse mecbur deil bilmedigi bir konuda senin gibi yalan yanlis moral bozmaktan baska kelimeler sarf etmeyen bilgiler vermeye. 2.si de puanim bahsettigin işçi kadrolarina hemen yerlesebilecek bir puanim olmasina ragmen hicbir sekilde tercih yapmadim kimsenin hakkina girmemek icin ve puanim ekpss den atanmaya yetecek kadar iyi olmasina karsin alim olmamasi ihtimaline karsi 1 yildir da normal kpss calisiyorm.Actigim konuda da okumayi becerebilirsen orda normal kpss den atanabilir miyim diye bahsetmisim canim.Seni kaale alip cevap verdigim icin de kusura bakma.Temmuz ayina 1 gun kala uye olup burda cok fazla moral bozucu konusmalarda bulunman çeliskili profilin Kız ama erkek olmadigin ne malum bu arada??
Hülya1994 arkadaşım amacın ne senin burda herkes mağdur herkesin canı sıkkın bizde biliyoruz cimeri yaptıkta yani senin aklın kadar bizimde var Allaha bin şükür.
Arkadaşlar ben ankarda oturuyorum. Önümüzde hafta devlet personel başkanlığına gideceğim. Öğrendiğim her bilgiyi burdan aktaracağım.
İşçi kadrosunu terkedip memuriyete giden kim.senin soylediklerinin konuyla alakasi ne.eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokuyorsun.biz burda bir umut bişeyler yazıp paylaşıyoruz.gücün varsa git bakanlıklara nutuk at
Arkadaşlar Mrb hepinize bir sey soracaktı m sizlere bu sürekli işçi maaşından bir bilgisi olan varmı acaba cevaplarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden
Tek kişiyle yada bir avuç gönüllüyle olmuyor. Birlikte haraket etmek zorundayız. Ve ne tuhaftır ki atama sayısının arttırlması, tercihlerin öne çekilmesi vs gibi bütün konularda hep yüksek puan alanlar ön planlda. Aralıkta olmazsa Temmuz'da kesin atanacağımı bildiğim halde elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama insanların üzerine resmen ölü toprağı serpilmiş.
Ekimin 15inde tercih başlayacak olsa kılavuz yayınlanırdı. Bu konu hakkında kimse hiçbir şey bilmiyor. Nasıl bir ahkam kesmektir bu? İnsanların umudu var bilip bilmeden konuşmayın bence...
Arkadaşlar Çalışma Bakanı ile yapılan görüşmede Devlet Personel Başkanı Enes Bey de vardı. Net olarak söylendi. Ekim ayı sonuna kadar kurumlardan talep toplanacak. Kasım ya da aralıkta atamalar yapılacak. Tahminim ! kasımda kılavuz yayınlanıp tercihler olacak. 3 aralık töreninde sonuçlar açıklanacak.