Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rapora itiraz ve sevk ne kadar surer? baska hastaneye gitsem o da daha once rapor aldin mi diye sorcak ve yine sevk istiycek. Baska hastaneden nasil rapor aliyosunuz itiraz etmeden? Dorsalis Pedialis sen alabildin mi?
Onceki raporunu aldigin yerin disinda baska bir hastaneye git rapor basvurusu icin geldim diye soyle sorun olmiyacagini dusunuyorm.ben oyle yaptim 20 gun sonra raporun cikar dediler.Benimde calistirilmiyacagi alanlar boştu ama yeni rapora sadece kamuda calisabilir diye ibare ekledi doktor.
Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ın yaptığı açıklama sonrası kimse macera aramasın puanı iyi olan 2. atamayı falan beklemesin. 2. atama olmayabilir hatta olsada 2500 ler hayal olabilir
PERSONEL ALIMLARI
Personel alımında da sınırlamaya gidileceğini belirten Erdoğan, "Personel alımında da dikkat ediyoruz. Emekli olduğu kadar kişiyi alabiliriz. Daha fazlasını almayacağız." dedi
Zaten öyle yapılıyor. Kendi kafalarına göre çokda arttırmıyorlar. Dpb dan liste geliyor hükümet bu sene bu kadar personel alacağız diyor. Bunun bizi değilde hastane, belediyeler gibi keyfi personelin çok döndüğü yerleri etkileyeceğini düşünüyorum. Bizim 2500 çok bişey değildir
Cumhurbaşkanının kamu memur alımlarında dikkatli olacağız demesinden sonra benim önümüzdeki 2 seneden umudum yok hatta 2023'e kadar umudum yok. 2023'e akdar kemer sıkıp en fazla alımı bu zamanda yapıp hedeflerine ulaşılmış gibi gösterilecek. Keşke memur alımını azaltana kadar makam araçlarını koruma sayılarını, şaşalı davetlerde bir düzenlemeye gitseydi de herkes mutlu olsaydı. Ne denebilir ki ? CB sözcüsü bile çıkıp mültecilere yetecek kadar ekonomik durumumuz var deyip emeklilikte yaşa takılanlar için ekonomimizde şuan böyle bir çalışma yok diyorsa bu ülkede ciddi manada iş bulmak yaşamaktan daha zor..... Geriye kalan tek çare hakettiğimiz parayı almak istiyorsa biraz beceri kazanıp yabancı dil öğrenip yurtdışıdna yaşamak. Ordaki asgari ücretle çalışan adamın maaşının %75'iyle aldığı telefonu biz burda 10 aylık maaşımızla alıyoruz... Ne hallere düştük vallahi isyanlardayım...
bizleri çok etkileyeceğini düşünmüyorum, kamuda ki engelli kadrolarının yaklaşık yüzde 30 u boş durumda. c baskanının yaptığı açıklama zaten uygulanıyor yoksa verilen 2500 lük kadro şu an min 5000 bandında olurdu.
önümüzdeki yıllarda da 2500 lük kadrolar şeklinde atamalar gerçekleştirilir.
Arkadaşlar, memurlar.net forumda engellilerle ilgili kısımda, atamaların yapılmasının anasayfada sık sık belirtilmesiyle ilgili bir yazı var, o başlık altında aktif olarak sesimizi duyurmaya çalışabiliriz. Buradan kendi kendimize yorum yaparak bir sonuca ulaşmamız mümkün değil...
ön lisans kontenjan sayısı 500 -600 arasında değişiyor o yüzden hangi bölümü okuduğunuza bağlı bir durum sağlıkçı yahut ilahiyat mezunuysanız 60 la dahi atanma şansınız vardır, düz memurluk ise bu sene 90 la kapatır gibi
Evet arkadaslar kimsenin moralini bozmak istemiyorm.yuksek puan alan alamayan atamayi dort gozle bekleyen arkadaslar sizlere tavsiyem aralikta falan atama beklemeyin çunku tek bir aciklama falan yok herhangi bir yetkiliden daha once yapilan bir konusmada yilin son çeyreginde yapilacak denmis sadece. Ben bu sene alim yapilacagini kesinlikle dusunmiyorm artik.O Yuzden tek bir sinavla yetinmeyin onlisans ve ortaogretim mezunu arkadaslar ekim yapilacak ortaogretim ve kasimda yapilacak onlisans sinavina ciddi bir sekilde hazirlanin yoksa beklemek boş artik.
Düz memurluk o kadar yüksek kapatıyor mu. Daha önceki tahmini veriler öyle mi. Bende 86 ile düz memurluk yazmayı planlıyorum çünkü alanımda alım olmuyor
Yukarıya yorum yazdım kimse oralı olmamış. Siz elinizi taşın altına koymazsanız bu iş olmaz. Armut piş ağzıma düş devri biteli çok oluyor! Memurlar.net'te forumda aktif olarak anasayfada çıkmaya çalışmalıyız. Yapmanız gereken çok basit ama malesef ki kimseden ses seda yok. Böyle giderse bende umursamazlar arasına katılacağım yakında...
Anayasa'da korunan bireyleriz orada sıkıntı yok. Fakat şöyle bir durum var: Alım olmayacak denmiyor, çalışanlar emekli oldukça alım yapacağız deniliyor. Yani şuan kamuda 11.000 küsür engelli açığı var. Bu açığı açığın olduğu kurumdaki memurlar emekli oldukça doldurabilirler mesele orada.
2016/1 önlisansans kontenjan sayısı 1.340 75 ile atananlar olmuş bu yıl kontenjan sayısı nerdeyse bu sayının üçte biri kadar, moral bozmak gibi olmasın ama hesap ortada
Evet malesef durum ortada yani memurlar.netââââ¬Å¡¬ââ⬢e girip isteğimizin anasayfada yayınlanması için bir hareket yapılmıyor koca sayfada! Hayır yani bazıları 3. alımın olacağını ve puanların 2018/1 gibi düşeceğini sanıyor sanırım. Fakat bu gidişle 2. alım olursa öpüp başa konulacak gibi duruyor. Herkesin paşa gönlü bilir, bazıları istifini bozmayacak, biz de burada yırtınacağız, oldu canım.