serwol Dsi Karayolları gibi ilanlar kamu işcisi alsa dahi ekpss üzerinden kast ettim günlük 100 TL dir aylık en az 3 bin TL dir yazarlar
benim ablam sağlıklı biri yani o normal işci olarak girdi zamanında 5 yıl sonra taşeron kadrosu değil normal kadro aldı yani 657 e tabi normal kadro aldı
aradaki farkı anlatmamıza gerek yok 5 yıl boyunca köle gibiydi şimdi kadrolu memur oldu hayatı değişti
yani kamudaki memur ile kamuda ki işci arasında uçurum fark vardır ama bu kamudaki memur için avantajdır çünkü anayasa da korunur işci korunmaz
ekpss alımlarında dsi karayolları gibi bazı istisnai kurumlar kamu işcisi alıyoruz desede memur gibi hakları verir ayırt etmez ama yüzde 70 diğer kurumlar malesef kamuya işci alıyorsa asgari ücret verir
nevşehir alanya belediyeleri en son alım yaptı ve verdikleri ücret buyrun açıp sorabilirsiniz asgari ücret net 1603 TL 'dir
şimdi benim de demek istediğim arkadaşa nasıl oluyorda kamuda ki bir memur kamuda ki işciden daha kötü oluyor
)
üslup konusunda yanlışım varsa kimse kusura bakmasın ama bilmedikleri konuda inat etmesin kimse
şimdi gidin herhangi bir sağlık bakanlığında çalışan işciye sorun hocam burada çalışan sizinle aynı işi yapan memurdan ne farkınız var
siz daha mı iyisiniz diye ??
eğer size bir tarafları ile gülmez ise ben buradayım
aynı işi yapmalarına rağmen memur ondan fazla maaş alır ve hakları ondan kat kat üstündür
yaşamadan etmeden sırf milletin lafı ile hareket etmesin kimse
bu söylediklerim düz memurluk düz işcilik için
haritacımış mühendismiş vs onları bilemem çünkü yaşamadım görmedim bilmiyorum
konuyu kapatalım kim hangi şartlarda çalışmak istiyorsa gitsin çalışsın
işci ile kadro memumuru aynı kefeye sokuyorsanız madem, memur olmayın işci olmaya devam edin hocam
şu anda konumuz merkezi atama ne zaman olacak
lütfen bu konu hakkında daha fazla yorum yazmasın kimse rica ediyorum...
dip not: gidin iş kur üzerinden misal veriyorum meb alımlarına bakın çoğunda vardiyalı çalışabilecek yazıyor
)
normal de kadrolu memur olmuş olsaydınız anayasada hakkımız olan şudur ki, engelli vardiyalı ÇALIŞMAZ
işci ile memur arasında dağlar kadar fark vardır
ama belirttiğim gibi haritacımış mühendismiş işci olarak çalışıyor kat kat mesai yapıyor daha çok maaş alıyor ben onu bilemem
ben düz memurluk düz işcilik için konuşuyorum
herkesin gönlünden geçtiği gibi bir alım olsun
inşallah herkes atanır bir yerlere de , özelden kurtulur