Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Beklemekten çok sıkıldım,hala net bir tarih yok ve bu beni deli ediyor.

Engelli kardeşlerimin ve benim içinde bulundugumuz durumu özetlemek gerekirse. 2ihtimall var;

1.si ya herkes elinden geleni yapıyor ancak kimsenin birbirinden haberi yok.

2.si Herkes nasılsa uğraşan enayiler var onlarda yeter ses duyurmaya diyor üşeniyor.

2.si değildir inş...

Engelli açığı bulunan kamu kurum ve kuruluşları bir sonraki yıl için alım yapacakları engellilere ilişkin taleplerini her yılın Ekim ayının sonuna kadar Devlet Personel Başkanlığına bildirmek zorundadır.
Bu ara kadro eksikleri ve ilgili personel sayısı belirlenecek zaten arkadaşlar. Bu kadar sabrettiniz biraz daha bekleyin , az kaldı :)
Umudunuzu kaybetmeyin

Engelli açığı bulunan kamu kurum ve kuruluşları bir sonraki yıl için alım yapacakları engellilere ilişkin taleplerini her yılın Ekim ayının sonuna kadar Devlet Personel Başkanlığına bildirmek zorundadır.

Bundan anlaşılıyor ki ilk atama için 2500 sayısı sabit kalacağı gibi unutulup 2019 yılına sarkacağız :(

Kadro sayısının artacağına dair hiç umudum yoktu zaten benim. Dediğim gibi bakanla görüşmede ağza bir parmak bal çalıp yollamışlar. Bir iş yapacaklar onu da tam anlamıyla yapamadılar. Boşuna sınava çalıştık aylarca,boşuna girdik sınava...

Ekpss 2018/2.Atama Tercihleri

Tercihler ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi daha önce Atama dönemi vs.

iyi günler arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi ekpss 2018/1 tercihde puanlar kaça düşer acaba atanma şansım nedir 53.86753

enginbey8108

İyi günler arkadaşım,iyi değilim keyifler de kötü, o puanla atanma şansın yok, zaten atama felanda yok ortada..

Arkadaşlar 2019 da seçim var büyük ihtimalle 2020 başında bir atama da olur.
Bu atama ile de kontenjan sayısı artırılır (show )

31 ekime kadar daha kurumların talepleri var.ancak kasımda açıklanır kilavuz

Selam arkadaşlar! Bu yıl sınava ilk defa girdim lisans mezunuyum. 4001.den tercih yapmayı düşünüyorum.Puanım :85,79758. Öğrenim durumundaki sıralamam 926. İlk atamada atanabilir miyim? İstanbul'da herhangi bir üniv. memur olarak çalışmak istiyorum. 2016 yılında ilk atamada 85 puanla İtü'ye ve başka ünv. atamalar olmuş şansım nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eğerki alım 1000 olursa lisans atanırsınız inşallah

Çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olucak benim raporumda istihdam kısmı ve çalışabilir alanı boş bunu atanmam olduktan sonra kurum isterse düzeltebiliyormuşum şimdi mi üüdüzeltesem yoksa atamayı mı beklesem?

Ya delirecem Ekim bitti hala bir tek haber yok.allah aşkına yok mu tek bişey duyan.ya bizi perişan ettiniz allah ta sizi perişan etsin batsın sizin atamanın yerin dibine

Aynı puanla aynı siralamadayim bende acaba böyle olan çok kişi var mı ?

Dün twitter etkinliği yapıldı burdakilerin kaçının haberi var kaçı atama beklerken bunlarıda takip etti ben asıl bunu merak ediyorum. Sadece boş boş burayamı yazdılar yoksa...

Boşuna uğraşıyorsunuz arkadaşlar ekpss ye girenler adamların umrunda değil, koca seneyi atama yapmadan geçirecekler, ihtiyacı olan insanlara maaş vermekten korkuyorlar, atamaları azaltıp sözde tasarruf yapacaklar ilk önce o gereksiz makam arabalarını kaldırsınlar, 1 arabanın bakım masrafıyla 5 kişi geçinir.

arkadaşlar bence bu kadar takmayın kafanıza memuriyet olayını.Özelde iş arayın araştırın.Ben özeldeyim engelli kontenjanından.Yaklaşık 1 yıl iş aramıştım.pes etmedim sonunda işe girdim.maaşımda memuriyetten daha iyi.zaten engelliler sadece devleti düşünmesınler demişti eski bakanımız.Devleti beklersek daha çoook bekleriz.

Arkadaşlar elektronik mühendisiyim. Puanı 82 sıralamam 1639. Memur olarak atabilir miyim sizce ? Ya da 3. Atamayi bekleyip mühendis olarak atanir miyim acaba. Biliyorum kimse bunu bilemez tabii ki ama en azından yorum yapabilecek tecrübeli arkadaşlar vardır diye soruyorum.

Yılın başında verdikleri Son çeyrek 2500 atama sözünü tutmalarını istememiz lazım! Kasım sonu atama olması 3 Aralık Engelliler gününde açıklanması için, Engelli konfederasyon dernek vs. Başkanları ile görüşüp Ankara da eylem düzenlenmesi gerekli.

Aksi takdirde Aralık da atama imkansız ve 2019 da tek bir arama 2500 kontenjan verirler herkes kalır ortada

BuROCKY

Ya kardeş forumu baştan aşağı okudum da bir şey dikkatimi çekti. Sen niye bu kadar atarlısın hayırdır? Bir sıkıntın mı var? Herkesin meşgul olduğu ilgilendiği bir hayatı ailesi var. Her dakika burada ne oluyor diye takip edemeyiz kusura bakma!

O atari ben msj yazdıktan sonra atmış arkadaş. Kim bakanlığın kapısında açlık grevi yaptı da biz evde ayak ayak üstüne attık. Ya da aylardır yazdığınız yazıları kim kale aldı da randıman aldınız. Demek ki kimsenin umurunda değil twitter'da yazdıklarınız.herkesin canı burnunda lütfen siz yapmayın bari

Merhabalar 1********4 sayılı yazıma rağmen, net bir cevap alamadım. Bu sebeple tekrar yazma ihtiyacı hissetmekteyim. Malumunuz 2018 EKPSS ile ilgili hiç bir devlet yetkilisinden bir cevap alamamaktayız. Tercih kılavuzları dahi paylaşılmamıştır. Kaldı ki bir çok engelli yurttaşın gözü kulağı bu sınavda ve tercihlerindedir. Tercih kılavuzlarının açıklaması, tercihlerin alınması ve yayınlanmasının önünde ki engel veya engeller nelerdir? Hemen hemen her konuda fikrini belirten ve bir çok bürokratik sorunu çözen, çözümü hızlandıran Cumhurbaşkanımız bu hususta neden bir açıklama yapmamaktadır? 2018 EKPSS tercihleri ne zaman alınacak ve tercihler ne zaman açıklanacak öğrenmek istiyorum. İyi çalışmalar diliyorum.

Cimer'e bir başvuruda daha bulundum

Kesin diyorum 08.03.2019 ekpss tercih çıkacak siz düşünmeyin :)

bayhanmert
Önce bi yazdıgımı iyi oku öyle yargıla kardeş burda sitem edenleri Twitter Etkinliğinde göremiyorum dedim sen sitemkar bir yazıda bulunmamışsın senin üstüne alınacağın bir şey yok. Ha sende sessiz sedasız bekleyenlerdensen sanada bir çift lafım var oda şu. "Kardeşim sen merak etme senin yerinede meclisteki mv leriyle Ankaradaki derneklerle görüşüyoruz işlemlerin hızlandırılması için." Sadece buraya yazmak bir çözüm üretmiyor Atama için somut bir çabada gerekiyor. O nedenle sana değer dokunur bir şey yok ortada boşver uğraşanlar var sen ailenle ilgilen bizim yok ailemiz

Sabotaj
Hocam sizi görüyorum çabanızı size lafım yok lafım genel üstüne alınanlar alınacaklar alınmış zaten yanlış anlamayın siz sadece rastlantı sizinkinin altına denk geldi yazım.

Üst Alt