Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Açıklanmamış insanları neden heyecanlandırıyorsunuz ki?

Ne açıklanmamış

Aç bak aise branş sıralamana

Gülüyorum sadece :) Branş açıklansa ne olur, açıklanmasa ne olur ki :) Sanki DPB Atama takvimini açıkladı :)
Bununla mı avunacağız :)

Kimseden ses seda yok.branş sıralaması da hayal kırıklığı yarattı değil mi.bu lanet olası ülkenin herseyi hayal kırıklığı. Bir de kontenjanlar aciklansin bir de ona bakın siz 2500 atama 2501 olmuştur

Atama yapılmasını sabote eden düşük puan alanlar yüzünden bu atama zor olur!!!

5 bin olsun, 10 bin olsun maceralarındalar!!!

Aralık 2018 Ataması 2500 de olsa, Aralık da atama olmaz ise 2. 3. Atama olmaz ve puanlar asla düşmez.

Son düzenleme:
puanım 92 pelinsu.. bizimle alakası olmayan nedenlerle atama olmuyor aynı dertten muzdarip engellilere çatçak yer arama bi sakin ol ya bu ne hiddet bu celal

Benim yorumuma sakın bir daha yorum katma git başka yerde oyna!!!

Benim yorumlarımı kullanarak Farklı konular da yaptığın dengesiz yorumların için arkana destekçi arama!!

Bende engelliyim acitasyon yapma konuyu saptırma!!!

hala bana çatıyor ben kimsem.. niye destekçiye ihtiyaç duyayım ki tamamen bireysel yorumlar benimkisi uğraşamıcam senle daha olumsuzlukların sebebi ne onun farkında değilsin

Kendini Nimetten Saymaman için, sana cevap bile vermeye değmez!

işte biz böylelere yukarıya bir şey yapamamaktan aşağıdakilere çatanlar diyoruz devam et böyle en iyi sensin hehee

Arkadaşlar Sınıf öğretmenliği mezunuyum. Branş bazında 58. sıradayım. Biliyorsunuz bu sene yapılan ilk atamada 40 sınıf öğretmeni atandı. Şimdi ikinci atama yapılması planlanıyor. ÖSYM çağrı merkezini aradım. Bana atanan bu 40 arkadaşımızın da sıralamada olduğunu söylediler. Mademki sıralamada atanan bu 40 arkadaşımızda var ve bende 58. yim o halde ikinci atamada da 40 kişilik kontenjan açılırsa benim atanma ihtimalim yüksek değil mi?

Pelinsu derdin ne senin

Ben senden hiçbir şey anlamadım ya

Sabotaj

Türkçe konuşuyorum gayet açık söylediklerim biraz mantık diyorum!
Yılın ilk çeyreğinde verilen bir söz var, Son çeyrekde de Aralık ayında 2500 Atama!!!

Bu dönemde kadro artırımı talebi olacak iş değil!
2019 için 2. Atama için kadro istemeye yüzümüz olsun.
Anlatabildimmi!!!

Son düzenleme:
Bana bak.seni tanımıyor etmiyorum ikide bir burdan birilerine kusma.bu sitede belki de işsizlikten kavrulan eve ekmek goturemeyen vardir ve herkesin cani burnunda.kimsenin elinden bişey gelmiyor ki susuyor.kendine çok güveniyorsan git bakanlıklara.git çalışma başkanıyla görüş.senin gibilerine nutuk atmak kolay.bir daha da yorum yazma benim mesajlarıma.

Dikkat dikkat
EKPS atamalarda sabotaj var

Sen kimsin ki benim adımı ağzına alıyorsun yazıyorsun, bende cevap verdim. Seni kaile alıp cevap yazdığım için kendime kızıyorum.

Asıl sen benim adımı ağzına alma karşılık verme Yorum yapma!!!

sabotaj tartıştığın arkadaş senin söylediğine cevap ver(e)miyor monolog bir tartışma içinde ben olsam devam ettirmezdim

Aslında ben senin gibi ergenlere cvp vermeye tenezzül bile etmiyorum.önüne gelene sen kimsin demişsin. Asıl sen Nesin kimsin herkesle atısan polemiğe giren sensin problemı kendinde ara

Ya ne dediğini bilmiyorum ya herkese atıp tutuyor gitsin açlık grevine girsin o zaman

Sende hiç gurur yokmu nasıl bir kişiliğin var ? Muhatabımmısın sen benim ?

biz kavga etmiyoruz sahranil monolog bir tartışmayı izliyoruz sadece

Yaa bu nedir of daha gecen gün yapılan kpss nin tercih tarihi belli oldu bizimki 6 ayda belli olmadı halaaa bekkiyoruz olcak iş değil bu arada önceki yorumları okudum tercihlere bukadar yaklaşmışken belirlenmiş bir kontenjanı (2500) yukarı veya aşağı çekemezler yüksek ihtimalle 2019 da bu oran yüksekecek belirli nedenkerden dolayı

O 2500e normal kpssyi uerleşmez işlh

Adamlara tercihi açmışlar

valla atama yapılsada yapılmasada sıra bize gelirmi hiç umutlu değilim. benim bu sıava 4. girişim torpilin olmadan ağzınla kuş tutsan zor boşuna bel bağlamayın....

11 ile 20 Aralık tercih yapacaklar.daha dün sınava girdiler.bizim 7 ay oldu cigerlerimizi curuttuler.ben hakkımı helal etmiyorum Size. Siz bunca engelli insanın hakkını yediniz aylardır hakkımız Size helal olmasın. Bize verdiğiniz değer bu 7 ay sonra 2500 kontenjan.umarım okuyan bir yetkili vardır.HAKKIMİZ SİZE HELAL OLMASİN. Biz de 90 bin kişiyiz az mı. Gidin diğerleri oy versin Size demek onlar daha onemli

Üst Alt