Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Daha yakın geçmişte aynı platform da 2500 imza toplandı bir etkisi olmadı gören olmadı!
Bu saatten sonra anlayacakları dilden konuşmak 2016 3. atamayı 10 gün içinde yaptıranların yolundan gitmemiz lazım!

Yolları ne bileniniz varsa söyleyin. Devlet Personel Başkanlığı ve engelliler Federasyonu cvp vermiyor. Demek çok telefon akışı yaptı arkadaslar

Teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için evet çok az çünkü herkes umudundan vazgeçmiş yıldırmışlar bizi ama bu devlette ses çıkarmadan her yere yazmadan olmuyor biz bu yaşama umudunu engelle karşılaşsak bile yaşayabildiğimizi gösterdik gösteriyoruz aynı şey iş içinde geçerli olmalı vazgeçmemeliyiz

Yolları ne bileniniz varsa söyleyin. Devlet Personel Başkanlığı ve engelliler Federasyonu cvp vermiyor. Demek çok telefon akışı yaptı arkadaslar
Ben arıyorum DPB nın dahilisini siz biliyor musunuz diğer türlü düşmüyor telefon

Son düzenleme:
Engelliler Konfederasyonu

Telefon : (0312) 231 82 43
GSM : 0549 389 79 69

Sezinsila ne zaman birlik olabildik ki? Milletin güvenlik soruşturmasında önüne çıkacağı korkusu var. 3 - 5 kişi kendini ateşe atsın bizde keyfini sürelim modunda herkes

Ben arıyorum dbp nin dahilisini siz biliyor musunuz diğer türlü düşmüyor telefon

DBP değil :) Orası demokratik bölgeler partisi hiç güleceğim yoktu :)
DPB ( Devlet Personel Başkanlığı ) Senin imza sakıncalı yerlere gidecek :) :)
O nedenle imzamı atmadım :)

Teşekkür ederim düzelttim atıp atmamak size kalmış tabiki 🙃

Sadece eylem ve icraatların konuşulacağı bir whatsapp grubu kurdum. goy goy kesinlikle yasak. Taşın altına elini koyabilecek yürekli arkadaşlarımızı grubumuza bekliyorum

Bende devlet personel başkanlığıni arayıp duruyorum ama açan yok malesef

tato78
Davet linkini paylaşırmısın toplanıp aynı anda birşeyler yaparız en azından

Zzzjhf
Güzel. Bu imza sayfasının linkini çok güçlü sitelerde forumlarda facebook da ilgili sayfa resim profil vs altlarında ENGELLİ arkadaşların olduğu olabileceği her yerde paylaşman lazım ki sayı anca öyle artar.

Birde 100 sayısı az 1000 yap bence

Pelinsu

Yaymaya çalışıyorum sizde facebook ve WhatsApp varsa linki gönderirseniz çok sevinirim

memurlar.net anayasayfada gündem yaparsa 2018/2 EKPSS TAKVİMİ hââlâ açıklanmadı DPB VE ÖSYM neyi bekliyor ENGELLİLER Mağdur dye bizlerde altına yorum ve artıları yağdırırsak kayıtsız kalamazlar memurlar.net gerçekten etkili bir site
memurlar.net in Watsap hattına bi 100 kişinin yazmasını sağlayabiliriz arkadaşlar engelli olan yada olmayan yakınlarınız çevreniz farklı telefon numaraları olsun yeter

Memurlar.net Whatsapp hattı: 0 532 540 0 590

HABER ÖNERİLERİNİZİ GÖNDERİN, ARAŞTIRALIM... RESMİ YAZILARI İLETİN YAYINLAYALIM

0 532 540 0 590 nolu Memurlar.net Whatsapp hattını; sadece bilgi, belge gönderimi, mahkeme kararı ve resmi yazı paylaşımı için kullanmaya devam edelim. Bu hat üzerinden lütfen soru sormayalım.

BUNLARI YAPMAYALIM

Bu noktada, whatsapp hattının amacına uygun çalışması için bir kaç uyarımız olacaktır.

1- Lütfen whatsapp hattı üzerinden soru sormayınız. Sorular için memurlar@gmail.com adresini kullanalım.

2- Lütfen yüzlerce kişiyle aynı içerikte toplu mesaj göndermeye çalışmayalım. Toplu mesaj gönderen hesaplar otomatik olarak engellenecektir.

3- Lütfen Slm, Merhaba şeklinde yazıp, bizim cevap yazmamızı beklemeyiniz. Konuyu direkt olarak yazınız. Biz konuyu uygun gördüğümüzde zaten size yazacağız.

4- Bu whatsapp hattı, Grup hattı değildir. Bu hattan önemli haberler gönderilmeyecektir. Buraya kayıt olmak gibi bir durum söz konusu değildir. Ancak, memurlar.net'in İOS ve Play Store uygulamalarını indirenlere bildirim gönderebilmekteyiz.

Memurlar.net Whatsapp hattı: 0 532 540 0 590

Son düzenleme:
biz imza kampanyaları da düzenledik 3 bin imza da topladık her şey yaptık arkadaşlar siz nerdeydiniz ??

bırakın sosyal medyada oyalanmayı
hadi organize olalım gün belirleyelim uzak yakın demeden toplanalım devlet personel başkanlığının önünde

bakın Ösym başkanı bile yazmış twitter'dan Devlet personel başkanlığı bize liste gönderirse biz kılavuzu yayınlarız diye

Devlet personel başkanlığına engellilerin gücünü gösterelim

Kızılay'da devlet personel başkanlığı önünde oturalım ve kılavuz yayınlanana kadar kalkmayalım
Temmuz da çıkması gereken kılavuz Aralık da bile çıkmayacak bu gidişle

Arkadaşlar Birlik olma zamanı elimizden geleni yapalım bir gün belirleyelim

Skolyoz23

ne zaman istersen ben hazırım kardeşim. hafta sonu yapılırsa sayı çok daha fazla artar

ben yorumlarımı yaptım. Bu gecede başımı yastığa koyduğumda huzur içerisinde uyuyacağım
Peki ya siz????????

Benim yorumlarımi okursalar yakaladıkları yerde falakaya yatiracaklar

hafta sonu etkili olur mu ki hocam ??
hani kapalı ya devlet personel başkanlığı o yüzden diyorum

Devlet Personel Başkanlığı bizi ciddiye almıyor, 50 defa arıyorsun telefonu zoraki açan santral memuru hiç kimseye bağlamadan başından savmak için alelacele iki cümle söyleyip telefonu kapatıyor. Dikkat edin telefona direk çıkan santral memurudur hiç bir yetkili ana hattın başında bekleyip telefonu açmaz.

En iyisi CİMER e şikayet sekmesini işaretleyerek DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI nı ve ÖSYM ni şikayet etmek. Ozaman bakın görün yetkililer nasıl cevap gönderiyor!
Atama Takvimini Yayınlama görevi Devlet Personel Başkanlığın da senenin başında Aile Bakanımızın ve Başbabakınımızın beyanları var Yılın son çeyreğinde en geç Aralık ta atama olacak diye şikayetinizi lütfen bunu belirterek gönderin.

geçene sene engelli kontenjanı yani kamuda kaç kişi açık var bunu belirten duyuruyu direk eylül sonunda açıkladılar

şimdi kasim olmasına rağmen bu sayıyı açıklamıyorlar
çünkü açıkladıkları an kılavuz çıkmak zorunda biliyorlar
ve bunu bildikleri için ellerinden geldikleri kadar uzatmaya çalışıyorlar

amaç belli arkadaşlar siyasete alet edileceğiz seçimlere yakın meydanlarda malzeme olacağız müjde engelli alımı yapıyoruz diyecekler

bastırmazsak 2019 a kaldık
dalın düşünün karar verin

benim diyeceklerim bu kadardır...

Galiba mart seçimlerine bırakıyorlar bizi. Mutlaka bir şeyler yapnalıyız :(

Biz ölmüşüz de ağlayanimız yok arkadaşlar ilk tercihte atanamayacağımın bariz farkindayim ama ortada ilk tercih yokken 2.den 3.den ne haber çıkar bilemiycem artik işimiz 2020ye kaldi o da ayni olursa diye düşünmeden edemiyo insan sınava girer miyim onu bile bilmiyorum artık 😔

3 Aralık günü sizce alımlar sonuçlanır mı =?

2017/2 alımı tercih başvuruları 24 kasım da bitmiş. 3 aralık engelliler gününde ise kura yapılmış. Benim görüşüm bu yönde sizin bir fikriniz varmı dır ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben artık bir şey olmayacağı kanaatindeyim. Özel sektöre yığınla iş başvurusu yapıyorum. Bu süreç hepimizi çok yordu. Kimsenin de yapacağı bir şey yok. Kasım 12 olmuş kimsenin umurunda değiliz!!!

Üst Alt