Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Ekpss whatsapp grubu katılmak için linke tıklayabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/G8WGNR6U8l43dNO68b1nFo
Olurda tercihler alınmaya bailanırsa bilgi sahibi olanlar yönlendirme yapacaktır yakın çevresinden destek almayan engelli kardeşlerimize yardım edilecek. "Tabi şu tercihler hayırlısıyla bi alınırsa"

Hayırlı günler arkadaşlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun.bir sorum olacak lisans puanlari bu tercihte 80 civarı olurmu yüksekmi kapatır kaçta kapatır merak ediyorum özelde çalışıyorum istifamı verdim pişman oldum

Arkadaslar 2 yıllık bilgi yonetimi mezunuyum puanım 73 bölüm sıralamam 23 atanırmıyım

61mehmet61
İlk atama için çok beklentiye girmeyin 2 ve 3 atamalardaki alımlardaki sayılara bağlı olmak kaydıyla şansınız olabilir.

Arkadaşlar bugün DPB aradım Kasım sonu Veya Aralık ayının başında tercih klavuzu yayınlanır dediler

Beriin ben kontenjanların arttırilip arttirilmadigini merak ediyorum.yine de sağol bilgi verdiğin için

Lisans puanım 77 sıralaması 2859 gazetecilik mezunuyum memurluğa atanmak istiyorum ama birinci tercihte olması zor biliyorum ikinci tercihine 6 ay var herseyinizle hayırlısı serhat

Eylem hakkında bilgisi olan varmı.. Nasıl geçti arkadaşlar??
İnşallah iyi geçmiştir😉

Maalesef aciklanan bilgiye gore pekde ic acici degil ilk atamada kadro sayisi artirilmayacagi net artik. 2. Atama icin ne olur bilinmez.

Nezaman atama olucagi hakkinda da bir bilgi yok maalesef

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi ekpss tercih kılavuzda kadro pozisyonun da toplam sayılarını nasıl bakabiliriz geçmiş dönemlere ait

sevgili arkadaşlar 2016 ekpss puanım hala geçerlimidir Meb'e atandım 2016 yılında puanlar 4 yıl geçerli diye yönetmelik değişti.
kafam karıştı benı aydınlatabılırmısınız.

ortaöğretim :79 puana yakın almıştım kırklareli meb y.h olarak atandım.

Arkadaşlar merhaba teknik eğitim fakültesi bilgisayar öğretmenliği mezunuyum. 2018 ekpss puanım 92, birşey sormak istiyorum bilgisayar öğretmenleri programcı veya çözümleyici kadrosuna tercihte bulunabiliyorlar mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

bekirclskn
Tercih klavuzunda kodlara dikkat etmni öneririm
benim bir arkadaşım var bilgisayar öğretmeni şu anda programcı kadrosunda çalışıyor. Fakat ilk atamada biraz sorun yaşadı ve ataması biraz daha geç yyapıldı çünkü DPB na görüş falan soruldu vesaire vesaire...

bayram
OSYM ile atandıysanız bir defa atanma hakkınız var ikincisi yok
EKPSS 4 yıl geçerli ama hiç ataması yapılmayana 4 yıl geçerli
atamanız yapıldığı anada o puanı OSYM de bir daha kullanamazsınız

Merhabalar. Siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum. Puanım 92.64 branş sıralamam ise 3. Ilk atamalarda şansım nedir ?

Bölüm muhasebe ve vergi uygulamaları önlisans branş sıralamam 14 atanır miyim sizce

Üst Alt