Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Merhaba arkadaşlar, önlisans bilgisayar programcılığı 76 puan... atanma durumum nedir? geçmiş yıllardan bilgi sahibi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. Herkes için hayırlısı olsun inş.

slm arkadaşlar daha öncede sormuştum bilen varsa yardımcı olsun kamu yönetimi mezunuyum puanım 79, sıralamadaki yerim 2360 ve branş sıralamam ise 138 sizce atanma şansım nedir ilk atamada olma şansı varmı?

tato78

Hocam tercih edebileceğim branş bölümleriyle alakalı hepsini seçince 290. sıradayım. Direk kendi bölümümle alakası ise bazısı 40. sıra bazısı 7. sıra filan. Ne dersiniz atanma şansım nedir ?

89 Puan 700 küsür sıralamayla bu alımda memurluk şansım nedir sizce ortaöğretimde?

Arkadaşlar 29 kasımda tercihler yapılacakmış bakan acıkladı tercihler 29 kasım da başlıycak 7 aralığa kadar sürcekmiş

Durum vahim. 2.tercih 5000 kadro istemeliyiz yoksa 83den aşağa inmez.

Neffe34

Kadro dağılımı ve senin önündeki arkadaşlarının strateji ve tercihleri çok büyük önem taşıyacak

Arkadaşlar müjde!

ENGELLİ MEMUR ALIMI TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2504 engelli memur alım ilanı için tercihlerin 29 Kasım 2018 tarihinde başlayacağını ve 7 Aralık 2018 tarihine kadar devam edeceğini duyurdu.

Merhabalar bende lisans mezunuyum tarih öğrt. 77 puanım var branş bazında sıralamam 14 genel 2772. Şansım var mı acaba

Merhaba arkadaşlar , Ösym Den Baktım 2016 da Sınava girmiştim*
Puanım 81 ortaögretim Tercihler ne zaman Yapılacak ? - daha önce hiç tercih yapmadım sadece sınava girmiştim nereden Yapılacak ? Ösym gitmek Gerekiyor mu ? Tercih Yapmak için
İnternet sitesin den Yapılabilir mi

Sardonyx35
tercih klavuzu, tercih tarihinin başladığı gün yayınlanacak

Tercihlerin önümüzdeki hafta başlaması iyi oldu.
Mart ayında en az 2500 kadro ama tahminimce 5 bin olur olmasa bile 2. Atama 2500 Mart 3. Atama 2500 Aralık da yine 5 bine tamamlarlar.

Tercih vermeyi düşünmüyorum Mart ayını beklemeyi düşünüyorum daha güzel yerler gelmesi adına sizin düşünceniz nedir arkadaşlar? Yani körü körüne tercih yapmak puanımızın yanmasına neden olacak üniversite kesinlikle yazmam çakılı kadro tayin yok :(

benim puanım 86.98078 türkçe matematik ortaöğretim sıralama 1400 ..tercih yapmalımı beklemeliyim..tecrübeli arkadaşlara soruyorum..

kerem basut

85 ve üzerinde puan alanların önlerine nere gelirse tek bir yer olsun diye yazması Puanınıza Yazık etmiş olursunuz Yerleşir Kuruma gitmezseniz bile bir daha ki atamalara katılamazsınız sistem otomatik engel koyar üzülürsünüz. :(
2019 da 2 atama daha zaten olacak tek atama olursa 5 bin kadro iki ayrı 2. 3. diye Mart Ve Aralık olursa 2500+2500 yine 5 bin öyle yada böyle kadro gelecek.

Arkadaşlar eğer tercih yaparsak ve atanmaz isek tekrar tercih yapabiliyor muyuz? Pelinsu öyle bir yazmış ki sanki tercih yapıp atanmazsak bi daha bloke olucakmışız gibi algıladım

sadece herhangi bir yeri kazanırsan hakkını kaybedersin kazanamazsan 4 yıl hakkın var

basit bi toplama çıkarmayla sınıra yakın sıralamanızı ziyan edin aynı hatayla 200-300 kişi aradan çekilsin keyfiniz bilir 2. tercihi bekleyin durun

tkahveci86 son yazdığında nedemek istediğini ben anlayamadım arkadaşım

güzel kardeşim tercih yapıp kazanamayanlar elenseydi 2. tercihte kimse kalmazdı ortalıkta geçmiş yıllarda

2016da kaç kişi girdi sınava 60000 mi 2017de 40000 kişi tercih yapmış bunların hepsi bekledi mi sence

2016da tercih yapanları da yazmışlar ösym nin sitesinde 54000 yani bu durumda tezimi kanıtlamış oluyorum

yeni tercih kılavuzu açıklanmadı daha belki bu sene farklı bi düzenleme olur orasını bilemem.. ben geçmişe göre konuşuyorum

Kamuoyunun malumları olduğu üzere 2018 yılının ilk 3 ayı içerisinde 2500 kadroya engelli memur yerleştirme işlemi için 8 – 16 Mart 2018 tarihleri arasında tercihler alınmış ve Nisan ayı içerisinde yerleştirme yapılmıştı.

Daha önce 2018 yılının son 3 ayı içerisinde gerçekleştirileceği kamuoyuna açıklanan engelli memur alımı için de kamu kurum ve kuruluşlarınca Devlet Personel Başkanlığı’na bildirilen 2.504 kadro için Tercih Kılavuzu hazırlanmış ve ÖSYM Başkanlığına intikal ettirilmiş olup, adayların tercih başvuruları 29 Kasım 2018 Perşembe günü başlayacaktır.

Bu çerçevede kurumlarımızın talepleri doğrultusunda;

- İlkokul/İlköğretim/Ortaokul düzeyinden 198

- Ortaöğretim(lise) düzeyinden 534

- Önlisans düzeyinden 773

- Lisans düzeyinden 999

olmak üzere toplam 2.504 kadro için ÖSYM Başkanlığınca tercih alınacaktır.

Adaylarımız,2016-EKPSS veya 2018-EKPSS sonuçları ile 2016-Kura veya 2018-Kura kayıtlarına göre tercih işlemlerini 29 Kasım - 7 Aralık 2018 tarihleri arasında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının ÖSYM ? T.C. ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ internet adresi üzerinden yapabileceklerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Pelinsu

2019’da 2 atama olacağı kesin mi? Bununla ilgili bi açıklama yapılmış mıydı?

Üst Alt