Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Herkese Merhaba;

EKPSSP2 Puan Türünde 70,85585 puan ile JEOTEKNİK TEKNİKERLİĞİ alan(lar)ında 1. sıradasınız

ÖSYM sitesinde yazan bu açıklamadan ne anlam çıkarmalıyım? Tecrübe ve desteklerinize ihtiyacım var.

Tercihler bugün olmayacakmıydı ? Ben 12 den sonra başlar diye tahmin ediyordum ama başlamadı. Sıkıntı yoktur ınsallah.

Saat neredeyse 14 oldu ben tercih klavuzunu göremiyorum sizler görebiliyor musunuz?

arkadaşlar merak ettiğim bişey var ben kamu yönetimi mezunuyum tercih yaparken sadece kendi alanım olan kamu yönetimini mi işaretlemeliyim yoksa başka alan da seçebilirmiyim ve diğer alanlardan tercih şansı varmı kamu yönetimi mezunu kişi hangi alanları seçebilir

Merhabalar. Milli Eğitim Bakanlığı Veri Hazırlama ve Kontrol IşletIşletmeni alıyor. Bu ünvanın düz memurdan farkı nedir ? Bilgisi olan paylaşabilir mi?

Fazla Bi farkı yok ama bilgisayar işletmenliği sertifikası olması gerek

Sertifikayı nitelik kodu olarak zaten belirtme, bölümün ismini Google a yaz araştır bak, zor bişe değil. Nasıl olunur diye yaz görcen

Hemde ne geçmiş olsun 8 yıldır çıkmıyor memurluk boşa kürek çekiyoruz

74 mü giremeceksin ki anadolu 81 istanbul 83 istiyor bende 77 almıştım giremiyorum böyle saçlaık yok

olsa ne olacak 10 15 sayfa diyanet alıyor imam felan filan ha bide 80 üstü puan almayana yok memurluk normal kpsslileri 70 den alıyorlar sözde biz saglamız

sen o puanla atanamazsan biz öllelim

şakamısın gitmeye ne gerek var tercihler sistemden oluyor D:

tercihleri gör o zaman sevindiriciyi gör :D 8 yıldır memur olamıyoruz

isterseler gitsinler 10 bin kontenjan açsınlar adalet yok hemşireler yaktılar memurluk diye ögretmenler aglayıp duruyor daha neyi bekliyoruz adalet yok 80 altı alan giremiyor memurluga normal kpssdeki adamlar 70 den alınıyor bizmiyiz engelli onlarmı anlamadık gitti

ilk kez yapacaklar için o iş forumu modaretörü eksik bilgi yazmış

listeleri yayınlanıyor bitince alayı çakılı 80 üstü lanet olası sistem engellileri hiçe sayıuor normal kpss 70 den alıyor taşeronlar bile 50 alıp memur oluyor engelliler 80 adalet nerde

çekilse ne olacak 80 alamadıysan boş

giremeceksin çünkü 80 üstü alıyolar adalet yok normal kpss olsa 70 di adalet yok gram yok

bende 8 yıldır memur olamıyorum puanla oyk diyorsun ama 80 almadan giremiyorsun sistem böyle yapcak bişey yok yazılmadıysa memurluk alnımıza olmacak nokta

kardelşim sen slkmsın parayla bozmuşsun biz memur olalımda nerde olursa olsun diyoz sen para diyon ulan dengesiz memur olmaya bak parayı ne düşünüyon para istiyorsan git özel sektorde yüksel

Arkadaşlar iyi akşamlar tercih sonuçları ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı teşekkürler...

Merhabalar. Su an çok büyük bilgi karmaşası yaşıyorum. Bugün konuştuğum bir hoca kadro derecelerinin maaşa yansıdığını ve 8-9 derecelerini yazmamam gerektiğini söyledi. Başka biri de diz memurlar6. Ve 7. Kadrodan başlayamaz dedi. Ne olur net bilgisi olan paylaşabilir mi?

hehe hoca saçmalıyo memur zaten 9dan başlar mühendis falan 5ten başlar

9-8 üç kuruş fark ediyo kadroyu buldun da bi de onu mu ayıklıyon

bu arada senin 5inle onun 5i bir değil vhki nin gördüğü maksimumu da göremezsin ama takılma böyle şeylere

Çok teşekkür ederim gerçekten.
Bir sorum daha var. MEB taşrada okullara mi veriyor? Öyle denildi. Okullarda düz memur ne is yapar ki

oralarını ben de bilmiyom allah ne verdiyse onu yapçaz kısmet

Tekrar çok teşekkür ederim. Moralim bozulmuştu. Lisanstan 92 aldım ama Van falan yaz yoksa açıkta kalırsın dedi

saçmalama öyle bişey yok benim puanım da 92 branştan sonra canım nereyi istiyosa orayı yazdım sen bilirsin

o hocana güvenme 92ye güven içine sinmiyosa olmıcak diye alta yaz bari

Rica etsem sizden daha fazla bilgi almam adına mail adresinizi alabilir mıyım? Ben çok acemiyim Tercih konusunda yardım alabileceğim kimse yok

burdan yazayım ben sana lisansta bi sürü branş olduğu için düz memur uçuk olmayacak 30 tercihi istekli olduğun yerleri doldur tavsiyem bu rakibim olduğun halde söylüyorum çünkü branştan kazanacam inşallah

anladım inşallah kazanacaksınız. Ne mezunusunuz

mak müh heryeri yazsam garanti de 14 tane yazdım ama dar fikirle değil belli olmaz kapışabiliriz düz memurlukta

sen kaçıncısın 210 küsür kaç yani

Herkes için hayırlısı olsun teşekkürler tekrardan

211 olması imkansız çünkü ben 211 im ya bırak bu işleri nasipte neresi varsa orası olacak

Orası öyle tabi kısmet. Ama tuhaf aynı sirada olmamız

git benim yazdığım heryeri yaz sıfırla beni çok da umurumdu beklerim ki ben.. bigün kendi kazdığın kuyuya düşebilirsin

tuhaf değil imkansız sen 1-2 kişi öndesin söylemiyosun

Üst Alt