Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Ne biçim konuşma bu ya ne demek kuyu kazmak!ben buraya yardıma ihtiyacım olduğu için soru sordum ve siz cevapladınız. Art niyet aramanın alemi yok. Herkesin yolu açık olsun.

tkahveci86 ''branş çok düz memurluk uçuk olmayacak'' yazmışsınız bilgiç94 e ben merak ediyorum size sormak istedim ben lisans kamu yönetimi mezunuyum branş olarak bişey görmedim normalde 2360. sıradayım ama kamu yönetiminde 138. sıradayım size göre sadece düz memurluk mu seçebilirim buarada puanım 79 bu dönem atanma şansım varmı?

sen tekirdağ mühendissin bana göre hiç boşuna uğraşma

iso milleti dinleme kendin karar ver

ben sıralamam 211 diye kaç gün önce yazdım sen aynısını söylüyosun 210 de bari de inanalım

bu kadar kötülük görmedim yüksek puanlılara çamur atmak için ayan beyan yalan söylüyo ya git arkadaş bundan sonra kimseye bişey söylemem ben kılavuzu okudum interneti araştırdım herkes kendi yapsın babamın oğlu musunuz

evet bu ispatlayamaz 211 olduğunu resmen çamur atıyo aklı sıra ben yalan söylüyomuşum gibi

adam hocaya sordum neymiş efendim istediğin yer tutmazmış resmen tuzak kuruyo ben değiştireyim diye

hadi tekirdağ mühendis değilim desin diyemiyo foyası meydana çıktı böyle tuzaklarla uğraşçağına sınava çalışsaydı daha kolaydı

tercihlerimizi yaptık bitti. Sıra geldi tercih sonuçlarına.
Acaba tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

31 aralık açıklanıyomuş sonuçlar

Sonuçları nasıl öğreniriz
Telefon mu açacaklar
Mektup mu gönderecekler
Kazananlar nasıl belli oluyor bilgi veriniz

Aise bakcan zorro aise ne mektubu:)

Ösym ais

31 Aralık, bir gazetenin önceki yerleştirme sonuçlarındaki süreyi baz alarak ön gördüğü ortalama bir tarih. Kesinliği yoktur, sadece tahmindir.
Zorro Yerleştirme sonuçları belli olduğunda sonuç sayfasına kimlik numaran ve şifreni giriyorsun. Eğer bir kuruma yerleştirmen yapıldıysa kurum bilgileri ile birlikte yerleştirildiğini yazan bir ibare görürsün.

Pluvia belirttiğim gibi, eski sınav sürecini baz alarak tahminde bulunuyorlar. Göndermiş olduğun linkteki haberden bir paragrafı aşağıda iletiyorum.

ÖSYM, EKPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair resmi bir açıklama yapmadı. Ancak, geçtiğimiz dönemlerdeki sonuç açıklama süreçleri baz alındığında EKPSS/2 tercih sonuçlarının en geç 31 Aralık Pazartesi günü açıklanacağı öngörülebilir.

Bu durum, ÖSYM'nin yoğunluk durumuna göre erken ve geç açıklanma şeklinde değişkenlik gösterebilir.

Osymm nin sonuc aciklama hizi :)

Herkese selam .. ales 3 normalde 20 aralikta aciklanicakti ama dun acikladilar. Yds desenz daha yeni oldu bugun aciklanmis. Osym patir patir acikliyo sonuclari bizdekide umut sizce bizim tercihlerde cabuk aciklanirmi heyecan zirvede :))

Sanmam ösym bizi sona saklamayı seviyor. Aralık son hafta inşallah açıklanır :) :). Normal kpss geçen ay oldu sonuç ve tercih 1 ayda açıklandı bizimki 7 ay sonra :(:(

Benim tahminim mart ayına doğru açıklanır. Eeee yerel seçimler var önümüzdeki sene bir kaç tane engelli çıkarığ şov yapacaklar her açıklanan sonuç sonrası bu tablolara alıştık. Aralık sonu kadar erken açıklanmaz. Yazın bir kenara. :)

Yerel seçimle Ne ilgisi var Alman
Herkes belediyeye mi girecek

Alman

Sayın Alman lütfen günah alman ve mümkünse ekpss üzerinden siyasete dalman.

şaka yapıyorum lütfen alınman :D

inşallah en kısa zamanda açıklanır ama mart ayına kadar bekletileceğini hiç sanmıyorum. çok uzun bir zaman çünkü.

saygılar , sevgiler.

Tercihleri gördük ösymnin uyuzluğu sonucuda aynı ypmz işlh

Arkadaşlar ÖSYM sonuçları genel olarak 1-3 hafta içinde açıklar. Tek atama bekleyen ya da tercih yapacak olan bizler değiliz. Kontenjanları belirleyen de ÖSYM değil. Kurumlar ihtiyaçları doğrultusunda ÖSYM’ye bildirir. ÖSYM de açıklar. Ben haftaya açıklanacağını hala düşünüyorum. Bana kalsa bugün açıklansın isterim elbet ama işte beklemek zorundayız.

sevgili arkadaşlar, ösym'ye yükleniyorunuz iyi hoş da adı üzerinde ölçme seçme ve yerleştirme merkezi yani kurum, kuruluşların talebi üzerine sınavları yapar açıklar, tercihleri alır ve yerleştirir.
tercih kılavuzunun açıklanmaması veya geç açıklanması ösym'lik bir durum değil kamu kuruluşların aksaklıklarıdır, ösym kurumların talimatları veya talebi doğrultusunda görevini yaparlar.
ve lütfen sakin olunuz sakin kalınız, elbet açıklanacaktır.

not: ösymspor'dan değilim

Ya arkadaş benim yaptığım yorumlar neden siliniyor. Bu işten bir sey Anlayan var mi?

sayfada büyük bir sessizlik hakim. Galiba her kes ayın yirmidördüne kilitlenmiş sabırsızlıkla gün sayıyor :)

Arkadaşlar kura çekildimi sonuçlar ne zaman belli oluyor

arkadaşlar sonuçlar belli oldu mu?
ben sonuç sayfasına baktım giremedim galiba kitlenmiş sizde demi durum aynı?

Kazanamadm çıkmadı kazanan varmı arkadaşlar tercihleri çıkan varmı

Üst Alt