Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Daha önceden tecrübesi olanların söylediği üç haftayı buluyormuş tercih sonuçlarının açıklanması ama sayı az olduğu icin daha kısa sürebilir.

Puanların açıklanması yaklaşık 1 ay, branş sıralaması 5 ay, tercihlerin açıklanması 7 ay sürdü. Sonuçları tahmin etmek istemiyorum. 🙈 Ama beni korkutan asıl süreç güvenlik soruşturması. Nisan atamalarındaki soruşturma yanlış bilmiyorsam hayli uzun sürdü.

Pelinsu Emin misiniz 5000 alım daha olacak yani dimi kesin ? önlisans 80 puan aldım 1392 sıralamam atanamazsam üzülürüm valla

Hiç bişey belli değil devlet karar veriyor ama alımları her sene azaltıyorlar 5000 olur umarım ama hiç umudum yok 3. tercih bile yapmayabilir bunlar her sınavda yapıldı bize yapılmaz

Tercih kılavuzu ne zaman çıkacak yarın tercihler başlıyor biz neye göre tercih yapacağız

2018/2 tercih klavuzu saat kaç gibi açıklanır

2018/2 tercih klavuzu önceki yayımlanma saatlerine göre tahminen saat kaçta açıklanır?

İlk defa tercih yapacagim benim anlamadigim birsey var kura ile tercih ayrımı yapiliyor hem kura hem tercihmi yapiyoruz?

Arkadaşlar kuraya katılanlarda tercih yapcaklarmı cevap verirseniz sevinirim

rıskat

rıskat hanım ekpss sınavına girdiyseniz tercih yapabilirsiniz ögrenim durumunuz ortaögretimin altında degilse kuraya katılamazsınız.

Bu tercih klavuzunı pdf satmıyolarmı

Arkadaşlar süreli raporumun süresi ekim de bitti. Yeni rapor almadan tercih yapabiliyor muyum? Bu arada yeni rapor için tedavi gördüğüm yerden tedavinin bitmesi gerekiyormuş. Oran vermeleri için . Rapor alamadim😐 beni aydinlatabilirmisiniz. Çok canım sıkkın ve kafam çok karışık.

Tercih yapabilirsiniz ama atandığınız kurum raporu isteyecek oda süresi bitmemiş rapor olması gerekir yanı bazı kurumlar güncel rapor isterler

eee gençler geri sayım başladı mı.. erken yatıp erken kalkanlar yaşadı benim gibi gece kuşları birazcık geç öğrenecek olsun..

Ortaokul ben kuraya katıldm kuraya katılanlar tercih yapcaklarmı sadece ortaöğretim mi tercih yapcaklar

Ayrıca sağlık kurulu raporunda saglam raporu alan kişinin tekrar ne zaman veya hangi aralıkla sağlık raporu için başvurabilir. 6 aylık bir süreç ten bahsediliyor doğru mu. ?

Arkadaşlar ben ilk defa ekpssye girdim tercihlerden de pek anlamıyorum lisans öğrencisiyim ama henüz mezun olmadığım için ortaöğretimden girdim sınava. Hiç ünv. tercihlerine benzemiyor gibi benim alanım ve dalım yok düz lise mezunuyum hangi memurlukları seçebilirim ne yapabilirim hiç bir fikrim yok. Bir fikri olan?

arkadaşlar ben endüstri meslek lisesi elektrik bölümü mezunuyum yani sanat okulu mezunuyum ekpss tercihlerinde kendi bölümümü seçmekmi zorundayım yoksa normal düz memurluk bölümlerinide seçebilir miyim?

arkadaşlar babam haberlerde okumuş ösym yardım etçekmiş kendi beceremeyenlere nasıl doldurulcak tercih formu diye bilmiyorum babam söyledi haberlerde yazıyomuş

saçma sapan şeyler gelmesin aklınıza herkes internet kullanmayı bilir diye bişey yok

ösym değilmiş o.. sadece bi ilçenin belediyesinin hizmeti

Herkese merhaba arkadaşlar,
2018 EKPSS sınavına Ortaöğretim düzeyinde girdim ve 75 puan aldım.Bu puanla hangi tercihi yapsam veya hangi illeri yazsam yaptığım tercih daha isabetli olur.Bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Herkese saygılar..

Üst Alt