Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Üstelik KPSS için 11 - 20 Aralık da tercih alınacağını aylar önceden DPB ve ÖSYM yayınlamıştı zaten.

memurlar.net bunu haber yaptı gündeme getirdi o nedenle aylardır yırtınıyorum kimse farkında değil,

farkında olunmayan şu ki 2018/2 Atama Takvimi Tercih tarihi en azından 1 ay önce DPB tarafından duyurulmadan ÖSYM nin sitesinde EKPSS Tercih Klavuzu bir anda belirmez.

En güzeli siteye de daha girmemek, yorum dair yazmamak!

maalesef normal kpss üzerinden daha vakit geçmeden hemen tercih tarihleri açıklandı ama biz sınavdan çıkalı 7 ay olacak artık nerdeyse ama şaka gibi hala bir tarih yok
sanırım mart seçimlerine bırakıyorlar bizi
siyasete alet edecekler

uyumaya devam baylar bayanlar
geçmiş olsun :(

Ya ne yapalım söyler misiniz vallahi yapalım artık hazırız yapmaya.ama federasyon başkanının bir daha islerimize karismayacagi bir sekilde

Canlarım bozmayın moralinizi Toplanın kendinize gelin biraz.. aLLah kerim..

Arkadaslar bence sesimizi sosyal medyadan daha gur bi sekilde duyurmamiz gerek. Daha gur bi ses icin herkes kullandigi sosyal medya hesaplarindan buyuk kuluplerin taraftar hesaplarina mesela gencfbliler ultraslan carsi grubu takipci sayisi yuksek hesaplarla iletisime gecmeyi saglayip bu konu ile ilgili desdeklerini istemek. Sadece taraftar hesaplari degil takipci sayisi yuksek her hesaba yonelebilir bu konuyu gundem yapabiliriz. Tabiki hepbirlikde hareket etme sartiyla.

Arkadaşlar sosyal medyayla olmuyor bunu anladık artık daha ses getiren bir şey yapmamız gerek federasyon başkanıni Tebrik ediyorum 8 aydır sınav olmuş bir yürüyüş olacaktı onuda engeledirler peki elimize Geçen ne hiç bir şey biz artık atanmak istiyoruz kaç kere cimere oraya buraya yazıyoruz olmuyor!!

Peki change.org da imza kampanyasi baslatsak bir sonuca varma sansimiz nedir. Sosyal medya etkinligi zayif kalmisdi benim gorusum bu yonde. Daha guclu olma sartiyla bu konuya deginmisdim. kendi icimizde teskilanma konusunda zayif kaldigimiz surece zaten bi basariya varamayacagiz. Gordugum kadariyla kimse fikrini ne paylasmiyor. Desdegini de belirtmiyor. Hal boyleyken zayif halka gibi gorundugumuz icin en cok bizim hakkimiz yenir...

Watsap gurubu açılıyor 200 kişilik gurupta taş çatlasın 10 kişi katılıyor twetter tag etkinliklerine
Geriye kalan 190 kişi de Armut piş ağzıma düş, mecazen, uyuyor malesef.
Artık ben yazmakdan onu yapalım bunu yapalım demekten yoruldum :(

Bu saatten sonra tek yapılacak şey Engelliler Konfederasyonuna baskı yapmak bi 50 kişi kadar sürekli arayıp iptal ettikleri eylemi tekrar organize etmeleri için baskı oluşturmak

Engelliler Konfederasyonu
GMK Bulvarı No: 32/6 06430 Demirtepe / Ankara

Telefon : (0312) 231 82 43
GSM : 0549 389 79 69

Aradan 6 ay , 7 ay geldi geçiyor. Ama tek bir resmi açıklama yok yok yok yine yok. Daha geçen gün yapılan Kpss önlisans ve diğer sınavların atama tarihinin takvimi bile belli iken ekpss nin ise ortada bir takvimi bile yok. Bu ülkede hiçbir engelli vatandaş böyle bir mağduriyeti hak etmiyor. Bu kadar bekletme olmamalıydı. Hadi bekledik ve bekliyoruz ama en azından tarihlerle ilgili bir resmi açıklama yapılmalıydı en azından.

bize engel oluyorlar zaten bizim engelimiz de bu. engelimiz hep birileri ,engelimiz onlar yada hep birileri başka birileri

sosyal medyayı unutun artık yüzlerce kez denedik olmadı
hadi birleşelim uzak yakın demeden 2016 yılında sınava girenlerin yaptığı gibi yapalım

ne yapmıştı 2016 sınavında sınava girenler
3 ncü atama yok iken 2018 sınavına 10 gün kala 3 ncü atamayı söke söke aldılar
nasıl aldılar, bir aya yakın açlık grevi yapıyoruz deyip devlet personel başkanlığının önünden kalkmadılar

keşke o zaman sınava girseydim diyorum çünkü o zaman sınava giren kişiler akli selim kişilermiş
6 aydır dilimde tüy bitti hadi kalkın şöyle yapılam böyle yapalım dedikçe hem facebook grubunda hem burada vatan haini edilecektik az kalsin

yok bakan demiş de yılın son çeyreği yok sen milleti galeyana getiriyorsun yok daha önce bize böyle değer veren olmadı karıştırma ortalığı gibisinden

neyse ben normal kpss den atandım ama hala kalkın mücadele edelim diyoruz
siz hala sosyal hesaptan nutuk yapalım diyorsunuz

silkelenin ve kendinize gelin

Konfederasyon başkanı bile bizi takmıyor Gerçekten birşeylerin olması lazım birşeyler yapmak lazım bizdemi açlık grevi yapsak

İlk atama kalan bir buçuk ayda yapılmazsa 2019'dan itibaren 2020 sınavına çalışmaya başlayın derim bence. 90 puan alanlar bile atanamayacak gibi.İyi kasıp 95-100 almak lazım 2020'de :eek:

Yarın herkes bir kez o numarayı arayıp sayıyı arttirmalarini ve grev yapacağımızı söyleyelim. Bak bakalim nasıl oluyor.lütfen herkes arasin

Bizim bölümün grubu var biz kesin arayacaz.onların adına konuşuyorum

Aynen arayalım atamalar yapilmazsa artma olmassa grev yapacağımızı söyleyelim

Sadece tek isteyeceğimiz şey Atama Takvimin yayınlanması Son çeyrek sözünü hatırlatalım en geç önümüzdeki ay Aralık da atamanın olması gerektiğini söyleyelim

Bırakalım sayı 2019 da 2. Atama da artsın!

Oylede yaparız yeter ki atama takvimini yayinlasinlar

Pelinsu

Aynen katılıyorum sayı artsın diye diye hiç atama olmayacak 2500 atamayı versinler 2018 çıkmadan. Daha Atama Takvimi yok ortada sayı artsın demek hayalden öte gitmez. En azından 2019 da da 2. Atama olur daha yüksek sayıda olur

Daha doğrusu Atama Takviminin yayınlanmasını isteyelim biz zaten artacağı varsa verecekleri kontenjanı zaten verirler.

mertdeniz katılıyorum kesinlikle sadece takvim yayınlansın yoksa zaten boş kontenjanları 31 ekime kadar alınmıştı .

Konfederasyon başkanligi için verdiğiniz numarayı aradım bir bayan açtı başkanımız devlet personel başkanlığı ile görüştü Aralık ayında bir açıklama yapılacağını söylediğini dile getirdi bizim yapabileceğimiz bir şey yok dedi biz elimizden geleni yapıyoruz sizlerde devlet personel başkanlığıni arayıp oraya baskı yapın dedi

Aralık ayında daha açıklama yapılacak öyle mi

Aralık ayında açıklama kılavuz tercih atama hepsi bir arada mi olacak.delirecem ya böyle saçmalık mi olur ya arkadaşlaR mümkün değil böyle bişey olamaz haksızlık ama bu lütfen bişeylere birileri el atsin

https://www.change.org/p/dbp-ekpss-...ion&utm_term=eee88b13a5e94f168c45506d0e69653e Ben başlattım desteklerseniz sesimizi duyurabiliriz inşallah

Peki change.org da imza kampanyasi baslatsak bir sonuca varma sansimiz nedir. Sosyal medya etkinligi zayif kalmisdi benim gorusum bu yonde. Daha guclu olma sartiyla bu konuya deginmisdim. kendi icimizde teskilanma konusunda zayif kaldigimiz surece zaten bi basariya varamayacagiz. Gordugum kadariyla kimse fikrini ne paylasmiyor. Desdegini de belirtmiyor. Hal boyleyken zayif halka gibi gorundugumuz icin en cok bizim hakkimiz yenir...

https://www.change.org/p/dbp-ekpss-...ion&utm_term=eee88b13a5e94f168c45506d0e69653e Ben başlattım desteklerseniz sesimizi duyurabiliriz inşallah

Ben imzaladım. Hayırlı olsun
teşekkür ederim

Sadece tek isteyeceğimiz şey Atama Takvimin yayınlanması Son çeyrek sözünü hatırlatalım en geç önümüzdeki ay Aralık da atamanın olması gerektiğini söyleyelim

Bırakalım sayı 2019 da 2. Atama da artsın!
Sizler de çabalayan insanlarsınız imzanla da destek olursan sesimizi duyurabiliriz https://www.change.org/p/dbp-ekpss-...ion&utm_term=eee88b13a5e94f168c45506d0e69653e

Üst Alt