Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Merhaba iyi bir iş bulmanıza sevindim rica etsem nasıl bir süreç geçirdiğinizi nasıl is buldugunuzu anlatabilirmisiniz

Pelinsu
Lütfen bu tür yorumlar yapmadan önce biraz daha dikkatli ol.Çünkü karşindaki gercekten ilaç kullaniyor olabilir bu da kırıci olabilir karşı taraf için

Pelinsu edepsizlik yapma. İlaçlarını aldın mı ne demek terbiyesiz kadın!!!!

Kardeşim bir yanlışlık var pelinsu bişey söylemedi. Dorsalis konuştu.ayrıca siz de biraz ağır konuştunuz gibi.durum niye buraya geldi anlamadım. Ne alaka

Arkadaşlar twitterda atamaların bir an önce yapılması ve sayının arttırılması için bir video çekilip paylaşıldı. Twitter hesabı olanlar videoyu paylaşarak yaysın. Elinizden hiçbirşey gelmiyorsa twitterda birşeyler yapmaya çalışalım.

arkadaşlar ilköğretimden 41 puan aldım sırlamam 98234 atanırmıyım sizce ?

Hala net bir şey yok gördüğüm kadarıyla. Durup sadece seyrediyor olmak çok sinir bozucu. Resmen yok sayılıyoruz,çok yazık...

hayata dair hiçbir plan yapamadan bekliyoruz. sonu nereye varacak bakalım

Ben yavaş yavaş 2020'ye hazırlanmaya başladım.

Hââla Aralık ayında atama yapılacağına inanan varmı? Hiç bir dönemde tarihte görülmemiştir ki Atama Takvimi ilan edilmeden tercih verildiği. Kamuoyuna en az 2 ay önceden duyuru yapılması gerekiyor!
Artık harekete geçilsin neredeler dernek, konfederasyon başkanları!!!

Başımıza ne geliyorsa federasyon başkanınından geliyor.o 20 Eylül eylemini iptal etmeyecekti bak işte sonuç bir hiiiiicccc allah belalarini versin onlar yüzünden yarım senedir calismadik

Evet ya birileri bizimle dalgami geciyor bu nasil bsy boyle aylardir sinava girmisiz hala ne bir takvim var ne bir aciklama nerde bu yetkililer nerde bu dernek baskanlari.onca zorluga ragmen sinava girmis ve binbir umutla atanmayi bekleyen bunca insanin goz ardi edilmesi gorulmus sey mi hele hele bular birde engelli bireyler.hayata karsi en buyuk darbeyi zaten almis kisiler.yazik gercktn yazik.surda su yazimi okuyup vicdani sizlamayan bir yetkili varsa ve gerekeni artik yapmiyorsa daha hicbisy diyemiyrm.resmen sozun bittigi yerdeyiz

Sabotaj

Aynen kardeş katılıyorum. Bunu senin gibi dediğimde bana facebook Ekss test grubunda bazıları sen eng. konf. baskanından dahamı iyi bileceksin diyorlardı şimdi görüyorum ki onlarda tutuşmuş :)

Ben hayatımda böyle bir rezillik görmedim. Engelliler nete kasimin ikinci haftası bakanlıkta eylem yapacaz diye mi yayinlasak. Belki hizlandirirlar

memurlar.net iletişim watsap hatlarına ve mail adreslerine HERKES yazsın...

memurlar.net den başka bir site bizi kapak yapmıyor, gündeme getirmiyorlar. Önemli bir farkındalık yaratıyorlar!!!

Hiç mi kimsenin elinden birşey gelmiyor! küçük ortak bir metin hazırlanıp aynı anda copy yapıştır yapıp önümüze neresi gelirse yollamak zor birşey mi!

Desekki;
2018/2 EKPSS Atama Takvimi Sınavın üzerinden 7 ay geçmiş olmasına rağmen yayınlanmadı Biz ENGELLİLER Mağduruz!

Psikolojimiz bozuldu İNTİHARIN eşiğine geldik! Sitenizde yer vermenizi, Anasayfanız da Bizlerin Mağduriyetini Kapak yapmanızı rica ediyoruz.

memurlar.net başta olmak üzere Bütün medya Tv Kanallarının Ana Haber Sunucularının Watsap hatları var 1 Hafta boyunca Gece Gündüz uğraşsak istediğimizi alırız ancak kimse uğraşmak istemiyor üşeniyor..

Branş sıralaması açıklanmış bende 3544 sıralama

Üst Alt