Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Herkes bir şey söylüyor inş 3aralık gerçekten bayramımız olur...

Yerel seçimlere kadar uzatıp müjde 5000 kisi alicaz demezlerse neyim isleri güçleri sov yapmak.

2019 tercihlerini öne çekebilirler. Bu tercihleri aksatacaklarını düşümüyorum ama yıl sonuna bırakabilirler

her iki kanalıda hem aradım hem yazdım ama kapı duvar. Ne teli açan var ne mesaja cevap veren :(((

Hülya1994
her iki kanalıda hem aradım hem yazdım ama kapı duvar. Ne teli açan var ne mesaja cevap veren (( tek çare santrali kitlemek. Hep birlikte anlaşıp günün gelli saatinda 15 -- 20 dakika boyunca hep birlikte sürekli aramak

2018 yılı için bildirilen 5000 kadronun 2500’ü 3. atama için kullanıldı. Geriye 2500 kaldı.

Şimdi de bu ay sonuna kadar 2019 yılı için talep toplanıyor. Söylenen şu ki ; 2019 yılı için kurumlardan yüksek sayıda talep toplanabilirse ; bu kadroların bir kısmı 2500 rakamına eklenecek.Sayı yükseltilmeye çalışılacak. O nedenle ekim bitmeden hiçbir gelişme beklemeyin.

kardeşim konuyu sözlükte güncelleyip, altına da yazdım.

merhabalar aranıza yeni katıldım. ben işitme ve böbrek nakili olarak iki çeşit engelim bulunuyor. nisanda ekpss sınavından 65.75 puan aldım(LİSANS) 2. tercilerde atanma şansım az da olsa var mı? olmadı bidahaki tercihte atanır mıyım? teşekkürler.

Bizden kaç ay sonra sınava giren kpss adaylarının bile branş sıralaması açıklandı. Bizlere verdikleri değer bu.gösteriş budalalari.yok efendim engellilere asansör yapmışlar. Bundan 50 yıl önce yapmaları gereken şeyleri bugün bir yenilikmis gibi göstermeleri beni çileden çıkarıyor.yazık yazık yazık başka da birşey demiyorum

Bıktım ya.her An her saniye bir haber var mı diye bakmaktan sıkıldım artık.biz arama motorundan her baktığımızda biliniyor.ne kadar merak ettiğimiz biliniyor ama adamların umurunda bile değil

https://eksisozluk.com/2018-ekpss-rezilligi--5804222

Üyeliği olanlar şu başlığa yazsın lütfen, olmayanlar da beğendikleri mesajları Twitter/Facebook gibi sosyal medya hesaplarında paylaşsın, ilgili bakan/kurumlar vs'nin yazılarına cevap olarak göndersin.

6 aydır bekliyoruz, böyle giderse 6 ay daha bekleriz.

ulan atanma matanma yalan oldu ne bok yediklerini kendileri de bilmiyorlar. rezillik dizboyu

Sözde bakanla görüşüldü,ağza bir parmak bal çalıp yollamışlar. Neymiş kadro sayısını arttırmak için kurumlara talepte bulunulmuş da falan filan. Görürsünüz o 2500 rakamı 2600 en fazla 2700 olacak o da çok düşük bi ihtimal. Yani bu kadar zaman boşuna beklemiş olacaz. Kimsenin bizim sesimizi duyduğu bizi ciddiye aldığı falan yok acı ama gerçek.

birlikte bir tarih belirleyip engelliler federasyonunu peş peşe arayıp santrali kilitleyelim. Başka türlü soruna çözüm bulamayacağız. Farklı günlerde DPT, OSYM, ve Ak parti genel merkezini de aramalıyız.

Değerli Engelli Kardeşlerim Atama isteyenler Atama sayısı artırılsın isteyenler, Hakkı olanı almak isteyenler, Sesini duyurmak isteyenler Bu whatsapp linkinden https://chat.whatsapp.com/GPbjvS1ZhJZHYQLeRfyhV2 katılsın ki tek bir bütün halinde olalım. Siz yoksanız 1kişi eksiğiz.

Bu enflasyon oranı ile bu kur artışı ile bu ekonomik sıkıntılar mevcut iken bizim atamalar nasıl olacak? Benim içimde büyük bir sıkıntı var ülkenin ekonomisi böyle sallantıdayken atamalarımız kesin olarak yapılır mı?

az önce osym ihbar ve şikayet hattını aradım. KPSS lisansın branş sıralaması açıklandı EKPSS için neden açıklanmıyor diye sordum. Tercihlerle birlikte açıklanacak dediler. Bende şikayet oluşturulmasını talep ettim. Ciddi anlamda bir iş yapmak ,istiyorsak 444 67 96 yı arayıp 5 i tuşlayarak hepimizin şikayet oluşturması gerekiyor. yoksa tercihler açıklanana kadar bekletecekler bvilginize..

tato78
Top şuan dpb de dün aradık topluca ancak açan yok eden yok telefonu bugün bimer 150 nolu numaralarını arayacağız.

Enflasyon bizimle çökmedi bizimle de düzenleyerek. Bizi hiç enterese etmez.bizim federasyon başkanında is yok bir kere.görüşmeye gitti ki o da meçhul adamın ağzına bal çalıp gönderdiler.hiçbir somut bilgi almadan geldi.bu ay da bekleyelim bence yoksa gerçekten cikkini cikardilar

Benim uykularım kaçıyor arkadaşlar bir de iyi puan aldım iyi sıralamam var. Hak ediyorum o kadar çalıştım emek verdim matematik için 1500 lira ders parası verdim onlarca kitap aldım testler çözdüm.

Üst Alt