Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 EKPSS ile atama bekleyen lisans mezunları, puanlarınız nedir?

Sabayrak05

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
2018 Lisans duzeyinde sinava giren ve atama bekleyen arkadaslar;Puanlarimizi ve 2019/1 atama takvimi ve sayisi ile ilgili dusuncelerimizi paylasalim.

Son düzenleme:
EKPSS - P3 PUANIM 80,467 Sıralamam 1947 sınava LİSANS dan girdim. İLK tercihte Atanamadım. Bu SEFER ki ATAMA da gelir mi ?? Bilmiyorum

guleman18

Meb 2018/2 atamasinda 80.950 puana kadar dustu.onemli olan onumuzden kac kisi gittigi.tabiki birde subatta meb in ogretmen atamasida oldu.benimkide 80.671

İşte 80 ve üstü kaç kişi Atandı ?? Eğer 80 ve üstü atanamayan ÇOK ise biraz sıkıntı olur. ALIM sayısı UMARIM AZ OLMAZ.

Sabayrak05 INŞALLAH KARDEŞİM kadro sayısı FAZLA olursa tüm ENGELLİ kardeşlerimiz atanmış olur. Temennimiz budur.Allah herkese atanmayi ve MEMUR olmayı nasip etsin

Kimse LİSANS 'dan PUANINI söylemiyor .Devlet sırrı gibi saklıyor. İLGİNÇ

EKPSS 2018 Ortaöğretim Puanım:78,24529
Sıralamam:7812
2019/1 EKPSS atamalarında atanma şansım nedir?Kadro sayısı 10.000 olursa atanır mıyım?2019/1 EKPSS atamaları Aralık'ta yapılır,bu ayın sonunda tercih kılavuzu yayınlanır ve tamamen kesinleşir...Kadro sayısı da 10.000 olur...Olmazsa da 6-7 bin olur...

Ortaöğretim demedik ki ?? Lisans 4 YILLIK ÜNİVERSİTE bitirenleri soruyorum. Bu başlık LİSANS başlığı ??

79.9lisans
guleman18

79 küsürde kapamıştı sende benim gibi erzurum yazmadın sanırım..benim sıralamada 2000lerde idi, 1000 kişi alım bile olsa 500ü en az lisans verir tahminen bu da bize yeterli gelir diye düşünüyorum 1000 kişi lisanstan atandı öğretmenlerde gitti..önümüzde 500 kişi ya var ya yok

Tora 30 tane tercih yaptım İLK 6 sıra Ankara yazdım. Sonra konya, kayseri yazdım. Erzurumu da yazdım çıkmadı. Erzurumu 25.sıraya yazdım. Tercih siralamasindan mi kaybettim ??
Bilmiyorum. Sadece Rizeyi yazmadım .İşte bu ATAMA Aralık veya Ocakta güzel bir sayı olursa atanma ihtimalimiz YÜKSEKTİR. YOK Ekpss 2020 den SINAVDAN sonra Atama yaparlarsa SIKINTI olur bizim icin KARDEŞİM. CÜNKÜ BIZ BU PUANLARI KOLAY ALMADIK , COK ÇALIŞARAK VE ZOR ŞARTLARDA ALDIK.

onemli olan soru su o zaman; tercih siralamasi onemli mi? Yani puanin yuksek olsa bile son tercihte olmasi sikinti olurmu.bilen varsa yazsin lutfen..

Tercih sıralaması önemli tabi. Mesela İzmir 1 . Sıraya sen yazdın ,Ama senin puanın benden yüksek ben 7 . Sıraya yazdım o zaman sen kazanıyorsun. Puan yüksekliği , düşüklüğü ,tercih sirasi bunlar önemlidir. Baska bir örnek vereyim. Puanlarımız eşit diyelim ikimizde Rizeyi aynı sıraya (1.siraya) yazdik. O zaman puanlar eşit ikimizin okuldan mezuniyet durumuna bakılıyor hangimiz önce mezun olduysak o kazanıyor yok o durumda eşit işe yaş durumuna bakılıyor. Yaşı büyük olan kazanıyor.

guleman18
O tamam dostum onu biliyorum.ama arkadas 79 aldim yazdim gelmedi diyor.ki onun puanindan dusuk biri kazanmis oldugunu soledi.oraya takildim ben

Lisanstan ben göremedim 80 -81 aşağı ATANAN YOK ki ?? ben PUANLARA baktim 84-85 üstü idi. 85 üstü olanlar gitti ağırlıklı ve 81 PUAN 'dan aşağı ATANAN görmedim ??
Üstelik 80,467 PUANLA nasıl açıkta kaldım?? Akıllarda merak soru benim bir tanıdığım 83 PUANLA ATANAMADI LİSANS da 80,978 den aşağı ATANAN görmedim

arkadaslar 79 kusur puana atanan oldu erzurum.kara kuvvetlerine memur olarak

tercih sıralaması önemli değil yani senin puanın 80 dir x şehrini en son tercihe yazarsın
diğerinin puanı senden düşükse ilk tercihe yazarsa o kazanmaz

eğer sen ilk 29 tercihde atanamadıysa en son tercihine puanın yetti ise ona atanırsın

tercih sıralaması bu yönden önemsizdir yani puan ve sıralama önemlidir
senin puanına göre ilk tercihine bakılır senden yüksek biri yazmışsa gelmişse senin ilk tercihin iptal olur
sonra ikinci tercihine bakılır senden yüksek yazan varsa ikinci tercihinde gelmez
böyle sıra sıra tercihleriniz tek tek kontrol edilir

Selam evet İstanbul,Ankara 82 puan Tekirrdağ,Kırklareli 81puan Rize,Kars 80 puan ile kapattı lisans düzeyinden.Bilgilerinize arz edilir.:)

Merhaba, foruma yeni üye oldum. Puanım 95 lisans. (Geçen atamada tercih yapmadım.)Umarım herkes için hayırlısı olur. 🙏

BÖYLE 90-95 arası PUANI olupta tercih yapmayan çok kişi ise bu tercihte de işimiz YAŞ demek. DEMEK KI BİTMEMİŞ YÜKSEK PUANLILAR O zaman yine YÜKSEK kapatır. BU iyi olmadı .80 Puanlilarin yerleşmesi zor olur.

Ne desem yanlış olur. Herkes için kadrolar yayınlanınca belli olacak (tercih yapmaya değecek kadro açarlarsa tabi)

@Dlkcay

Polynom Tercih açarlarsa şayet diyorum SINAVDAN ÖNCE . EKPSS platformu 2 'ye bölünmüş durumda bir TERCİH olacak diyen var , bir TERCİH olmayacak diyen var.
Görüyorum ki SINAVDAN ÖNCE tercihin olmasını istemeyen bir kesim var.
Ben ise SINAVDAN ÖNCE tercihin olmasını isteyenlerdenim.2018 girişlilerin hakki yenmesin tarafindayim

guleman18 aynı düşüncelere sahibiz. Yuksek alan arkadaşlar hangi akla hizmet tercih yapmamışlar merak ediyorum doğrusu. Ayrıca sınavdan sonra tercih yapılsın diyenlere sinir oluyorum. Insanlar ne kadar da meraklı başkalarının yolunu kesip rızkını engellemeye. Çok bencil insanlarımız var çok..

Selamlar elektrik mühendisliği 83 puanım var

Önemli olan ALIM sayısı ne kadar olacak ??
ARALIKTA ATAMA olması sevindirici
Alım sayısını neden açıklamıyorlar ??

Üst Alt