Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 EKPSS ile atama bekleyen lisans mezunları, puanlarınız nedir?

Tora inşallah herkes ATANIR. BÖYLE 90-95 PUANLARI duyunca ne bileyim ilk Atamada da YÜKSEK kapattı. İNSAN UMUTSUZLUĞA KAPILIYOR.YANLIS ANLAMAYIN .EKPSS LİSANS P3 : 80,467 Benim sıralamam 1947 bakıyorum gelir mi gelmez mi İNSAN ŞÜPHEYE DÜŞÜYOR o yüzden dedim.Kimsenin moralini bozmak gibi bir niyetim YOK.

guleman18

Dostum onunden giden cok oldu ama sayiyi kestiremiyorum.cokta umutsuz olma puanin iyi.ama iste az cok giden sayisi belli olsa nerlesir yerimiz

Sabayrak05 GÜZEL dileklerin ve düşüncelerin için teşekkür ederim. İnsallah herkes ATANIR. Evet SAYI bir netlik kazansa ??

guleman18

yok bir atama ekpss 2020 den hemen sonrasına konulmuş diye biliyorum.
yani sınavın hemen sonrasına bi atama konulmuş bi ösym takvimine tekrar bakın isterseniz.
ama öncesinde bi atama olacak mı ne zaman ve kaçkişi işte bu meçhul.

polynom

Aralikta atama var ama sayi net degil..Bakan hanim atama olacagini duyurdu.Bu hafta yada en gec 3 aralik netlesir.

Sabayrak05

o kadına güven duymuyorum ben çünkü daha önce çelişkili açıklamaları oldu ...

ayrıca gideceği söylendi bu bayanın.

Devlet korumasindaki çocukların atamasını ve biz ENGELLILERIN atamasını AYNI GÜN yapabilirler.Sonuclarda aynı gün açıklanır gibi

76 kusur. SAnırım benim hiç umut yok. Ekpss lisans grubumuz var. gelmek isteyene link atabilirim.

merhaba Branşınız nedir?

Kartalice07
BRANŞ : MALİYE
EKPSS LİSANS P3: 80,467 (PUAN)
Genel Sıralamam : 1947

Sabayrak05 DOSTUM , KARDEŞİM kaderimiz GÜZEL olsun. ALLAH hepimize güzel insanlarla, iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin. 👍😊 ALLAH bir GÜN INŞALLAH
emeğimizin karşılığını almayi nasip etsin. ALLAH herkese dilediğini versin.

guleman18

sen neyin kafasını yaşıyorsun kardeşim ya :) Bir kere aynı puan diye bir şey yok ya da aynı sıralama diye bir şey yok :) Herkesin sıralaması farklıdır zaten puana gelincede 0.000001 bile olsa farklılık vardır ve puan kimin yüksekse onu alırlar. Tercih sırası önemli değil eğer puan yani sıralamada öndeysen sen erzumu son sıraya yaz senden 0.00001 puan düşük ya da senden 1 sıra geride olan kişi 1. sıraya bile yazsa seni atarlar. Ösym'nin sadece bu sınavında değil tüm sınavlarında geçerlidir bu.

Seca Sen neyin kafasını yaşıyorsun demişsin ya her türlü kafayı yaşıyorum. Kafam neyi eserse onu yaşıyorum. Kisaca keyfim ne derse onu yasıyorum. 😃 Hitap önemli ve nerde nasıl konuşulacağı da tabi önemlidir. Önce hitap etmeyi ÖĞREN !!!

ŞUAN TWİTTERDAYIZ TAG BAŞLIĞIMIZ #Rtearalıktaengelliye5binkadro destek lütfen

Arkadaşlar normal kpss ile kadrolu alım ile ilgili klavuz yayınlandı darısı başımıza İnşallah

Sabayrak05 DÜŞÜNCENE katılıyorum. Bu hafta ya da haftaya 03.12.2019 ( 3 ARALIK) MEMUR ALIM Sayısı açıklanacak .Yani ARALIK da ATAMA varsa birşeyler olacak düşüncesindeyim

Ben ilk kez e Kpss lisans tan sınava gırıcem sınav nasıl acaba arkadas lar lisans tan girenler bilgi verebilir mi lütfen

Ortapedik rahatsızlığım oldugu ıcın genel e tabiyim sorular nasıl zor mu yani hıc girmedim bilmiyorum giren varsa lisans tan yardımcı olabilir mi acaba bilgi amaclı

Mrym45 günlük çalışacaksın. Benim Genel yetenek kötüydü. Türkçeyi iyi yapmak istiyosan her gün paragraf çöz .Matematikde de problemlere yüklen. GENEL KÜLTÜR TARİH de sadece çağdaş türk dünyası ve ikinci dünya savaşı kısmi yok. Vatandaşlık da Anayasa hukuku kısmını oku , arkasindan soru çöz .GÜNCEL sorular yapmak istiyosan Televizyondan her gün 19.00 - 20.00 saatleri arası haberleri izle. Coğrafya ise pek aram yoktu.

GENEL YETENEK 14 DOĞRU, 7 YANLIŞ
GENEL KÜLTÜR 25 DOĞRU, 4 YANLIŞ
EKPSS LISANS P3 : 80,467
GENEL SIRALAMAM: 1947
HER GÜN GÜNLÜK ÇALIŞACAKSIN. HİÇ BİR SINAVI KÜÇÜMSEME ,HAFİFE ALMA

Emin misiniz cagdas turk tarihi ve ıkıncı dunya savası olmadıgına nette konular arasında var yazıyo hanı yoksa benim tarih bitti o zaman ben cagdas turk tarihine gecıcem cunku

EMİNİM.Ben çalışmadım o kısma müfredatta YOK . Ama bazı EKPSS kitapları yer veriyor Çağdaş Türk tarihine bende buna anlam veremiyorum. Türkçe de sözel mantık, MATEMATİK de sayısal mantık yer veriyor .Halbuki YOK.
Sözel Mantık, Sayısal Mantık, çağdaş türk dünya tarihi Normal KPSS ' de

Artik EKPSS BRANŞ SIRALAMASI güncellenip belli olmalı??
SAYI belli DEĞİL ??
Ne ara TERCİH olacak ?? Aralık ayında tarih belirtilmeli
Bir de SONUÇ için 2 hafta bekleyeceksin.
Eğer TERCİHLER Aralık ayında ise Ayın sonunu bulur .
Endişeliyim ortalıkta bir sessizlik hakim

Yaa ben bunu bilmiyordum dedıgım gıbı cok bilgim yoktu cok tesekkür ederim yanı siz sınav deneyimi yaşamış biri olarak dogru soluyorsunuzdur dedıgınız gıbı kitapta yer alıo nette arastırdığımda yazıyo falan kafam karısmıstı tekrardan cok saolun 😊

guleman18
Emin misin. Gy:16. 5
Gk :23.5 yanıldım senden az nasıl 79.9alıyorum ben

tora

GENEL YETENEK 14 DOĞRU 7 YANLIŞ
GENEL KÜLTÜR 25 DOĞRU 2 YANLIŞ

O zaman ÖSYM ye itiraz et Tora ben hepsini emeğimle aldım PUANI. Daha ÇOK çalışsaydın da da sen de 80,... seksen küsür PUAN alaydin ALLAH ALLAH
ÇALIŞAN KAZANIR.

Hak yemeyi çok seversiniz. İstiyorsan ÖSYM 'yi ARA PUANIMI kessinler pek hoşuna gitmediyse PUANIM !!!!

Biraz cahil olmayın okuyun, araştırın . STANDART SAPMA diye bir sistem var. Onu da ben öğreteyim ???

*çalışan kazanır

buna da inanmıyorum . yani türkiyede bu geçerli değil.

torpili olan kazaıyor genelde,malesef

Üst Alt