Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 EKPSS ile atama bekleyen lisans mezunları, puanlarınız nedir?

Umarım Türkiye engelliler platformunun açıkladığı 9 aralıkta kadrolar belli olacak 11 aralıkta tercihler başlayacak bilgisi yanlış ve boş çıkmaz. Zira şu saat oldu hala bir bilgi veya klavuz yok. Saat 17. 00 a kadar yolu olduğunu düşünüyor ve sabır ve umutla bekliyoruz :)

ÖSYM tercih kılavuzları her zaman tercihlerin başladığı gün yayımlar. Ama bakanlık kadro sayısı hakkında açıklama yapmadı. Umarım sayı çok az değildir

Dlkcay

haberlerde bugun kılavuz açıklanacak denldi. eğer bugun açıklanmazsa ikisine de artık güven duyamayız bizi kandırmış olucaklar ve sanırım kadırdılarda denebilir.

polynom

Bu platform zaten agustos ayinda da bole bir haber yapmislardi.ve oda asparagas cikmisti.zaten bu ay icinde klavuz bir sekilde yayinlancak.

bende öyle birşey hatırlıyorum sanki. temmuz da atama var demişlerdi ve doğru çıkmamıştı bu haber. yalancılar.
en sevmediğim insan tipi yalancı insanlar...allah korusun bu tarz insanlardan

Türkiye Engeliller platformu
Artık zırvalamayı kessen
Bir tane de doğru şey yazsan gam yemezdik

Fakat memurlar net de haber yaptı asılsız olsa neden haber yapsınlar

@Dlkcay
Arkadaslar memurlar net ve diger haber sitelerinin haber kaynagi bu engelliler platformuydu.yani ordan cektiler haberi..

Bizim 11 aralik atamasi yalan oldu..bu platform ikidir bunu yapiyor ve bu platformu tweet hala 3900 kisi takip ediyor.Adamlar umut taciri.bunu yaparak uye sayisini arttiriyor.Bilinci yapiyorlar yani

Cunki bu haberle beraber 300 kusur takipci sayilari artti..

Arkadaslar var mi atamAyla ilgili bilgi.ayrica lisans puan bolum vede siralamasini paylasmak isteyen arkadaslari bekliyoruz.

4001 kodu ile sayı çok az 80 in altına düşmez benim puanım 79,37 umudum pek yok

Genellikle çakılı kadro olan üniversiteleri vermişler bize..

Benim puan 80.890 lisans ama gelirmi gelmezmi bilemiyorum.alim sayisini az tuttuklari icin emin degilim.varmi yorumu olan

Sabayrak05 bende kestiremiyorum ama YÜKSEK PUANLILAR ÇOK gibi araştırıyorum. KADRO SAYISI ÇOK AZ bilemiyorum. Atanmamiz ZOR gibi...
83 PUANLA BEKLEYEN VAR.
86 PUANLA BEKLEYEN VAR.
98 PUAN Aldim diyen VAR.
Pek umutlu değilim tercihlerden 😕

Birde bu benim kafama ÇOK takılıyor. Bu YÜKSEK PUANLILAR İLK 2018/2 atamasında neden atanmadı??? Bu kişilerin ilk ATAMA da Atanması gerekirdi !!!

2016-2018 puanları karıştı ona kalırsa işkurdan sürekli alımlar oldu. fakat yüksek puanlar bir türlü erimedi. Ekpss sistemi sil baştan düzenlenmeli.

2019/1 ekpss 4001 lısans atamada taban kaca duser.

Arkadaslar bu atamada 4001 lisans kaca duser.

Bence 78lere kadar düşer.77lere ineceğini tahmin etmiyorum.

yunti1

Alim az oldugu icin bende kestiremiyorum.normal gecen seneki gibi alim yapsalardi 70 ler bile gorunurdu.

BEN ŞÜPHE duyuyorum. ÇOK TALEP VAR.
80,463 PUANLA bir yer gelir mi bilmiyorum??
86 PUAN aldım diyen var. 89 PUAN aldım diyen var.
ZOR ölü kadro hep 1-2 kişilik kadrolar eğer 20-30 kişilik kadrolar olsaydı 65 PUAN a kadar inerdi.

Önümde 22 kişi var bölüm ( MALİYE) OLARAK. Ben 23. yüm. Tabi diğer bölümlerde vaziyet nedir bilemeyeceğim?? Şans işi.

Tabi işin şu boyutu var. Millet 2018 ARALIK dan beri BEKLİYOR. Sırf atanmak için boşta kalmamak için bir TERCIHLERE yüklenme yapmış olabilir.

Üst Alt