Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 EKPSS ile atama bekleyen lisans mezunları, puanlarınız nedir?

Umarım bize reva gördükleri işsizliği ve açlığı yaşamadan ölmez hiçbir yetkili.Yıllarca okul okuduk sınava çlalıştık sınav olduk ama atama yok olsa bile binde bir şansımız olacak.Umarım erken seçim olurda bu zulümden en çabuk şekilde kurtuluruz

Kura mı yoksa lise önlisans lisans atamasıda yapılacak mı koskoca bakan atama ilgili tam bilgi veremiyor bu ne çelişki çıkın devleti biz yönetelim 1 yıldır bekliyen kişiler nolacak sadece kura mı olacak bize yazık oldu vallahi vicdanlı biri bulunmaz bu insanlarda

insan gibi takvim çıkarsanız böyle olmaz hala eksik eksik konuşmalarla bizleri umutlandırmayalım arkadaşlar ne zaman çıkarsa o zamanda inanırız kuramış yok artırmaya devam edecekmişiz işsiz ordusuyla 1000 kişilik yuvarlağa mı gidelim biraz mantık çerçevisinde yanlış kolay gelsin sayın bakana yorulur bizimle uğraşmakla

hepsini geç kelime oyunlarını cok guzel bır sekılde yapıyorlar kura ne ya adamm gıbı yapmıyoruz veya bu tarıhte bu kadar alacaz de bızde umutlanmıyalım ınsan ıster ıstemez umudlanıyor takıp edıyor bugun ne denıldı olacakmı olmıcak mı buda işkencenın bır baska versıyonu yapmıyorsanız soyleyın bızde önümüze bakalım

Ekpss kayıt

merhaba arkadaşlar bir sorum olcak ben geçen sene aralıkta bir tercih yaptım.raporun süresi bittti.yeniledim fakat tekrar sosyal hizmetlere kayıt vs... yapmak mı lazım önümüzdeki tercihlerde tabii tercih olursa.ilçe sosyal hizmetlere gittim bilen yok il müdürlüğüne gidin diyorlar.acaba tercih için yeniden sosyal hizmetlere kayıt mı yaptırmak gerekiyor bilen varsa cevaplayabilir mi.konuyu dağıtmak istemem ama belki bir bilen çıkar diye yazdım...

Hmsre

merhaba siz normal kpss yle zaten daha rahat atanmıyor musunuz , valla dayımın kızı sanıyorum 76 puanla atandı. normal kpss ..
oyalanmayın bence burda o daha rahat gibi. bide raporla cart curtla uğraşmazsınız ..

yılan hikayesine döndürdüler ekpss yi.

Ne bileyim Abim ekpsseden direk atanirsin dedi bende normal kpssye hiç çalışmadan girdim aldığım puan 70 'sin altında atanmaya yetmiyor ama simdi kpssye çalışıyorum dersimi aldım bir kere

Peki arkadaslar bu kura aciklamasi yapilmasi ne anlama geliyor.Yani kuradan once bir atama olcakmi demek.Cunki eski ekpss atama aciklamalarinda ilana cikiyoruz deniyordu..

5 Aralık hicbir yerden ses çıkmıyor galiba sadece kura yapıp atadik diye gecistirecekler cnnturk'teki haber göre 23-27 aralikta kura töreni olacakmış

Yani ekpssden sınava girenlerde mı atamasi olacak diyorsunuz yanlış anlamadıysam

Engelli atamaların hepsi aynı anda olur eski atamalara bakabilirsiniz. bizim tek derdimiz kontenjanın fazla verilmesi oda tarih gelmeden açıklanır.

@Nurtan

Ama bu aciklama sadece kura gibi algilaniyor.engelli atamasi var denmemesi insanlarda soru isareti olusturdu.

Arkadaslar puanim lisans 80.680 ve siralama 1800-1900 arasiydi.sizce su anki siralamam kactir..atananlari dusersek tabi.

Sağlıktan alım olmalı diğer atamada olmadı bunda sağlıkçıların yüzü gülmeli

@zürafa kesinlikle ama 2 sene bekledikten sonra sağlıktan anlamlı bir sayı olmalı İnşallah tüm bakanlıklardan anlamlı güzel bir sayı olur

bence şu bakanlığa mensup işlerde çalışanlara yönelik şu atamalar daha fazla yapılmalı vs demek doğru değil...
bir diğer arkadas da "nasıl ki öğretmenlerin hepsini atayabiliyorlarsa .." nevinden bi cümle kullanmış ama buda doğru değil.
öğretmenler sadece öğretmenlik kadrolarına atanmalı gibi bi inanç da doğru olmuyor
ben öğretmenim ve hala atanamadım (puan 75)
ve imkan olsa öğretmenlik dışı başka kadroya atanmak isterim.

Öncelikle başlık lisans ama ben orta öğretim mezunuyum bölümüm muhasebe 6040 köşe yada 2001 koduyla atana bilir miyim kendi bölümüm üzerinde sıralamam 376 puanım ise 74.25 sizce atana bilir miyim yardımcı olur musunuz lütfen

Lisans

Whatsap da lisans grubumuz var katılmak ister misiniz tercihler için

Arkadaşlar Whatsap da lisans grubumuz var gelmek isteyen bana ulaşsın tercihler için

Sabayrak05

kaç alım yapacaklar acaba ...bide öğretmen ataması olacakmı aralık veya ocak ayında onu da çok çok merak ediyorum inşallah da olur.
sıkıldım valla çünkü.

polynom

Ben 1000-1500 arasi bekliyorum tahminimce..ogretmen atamasini yapacaklar subat Gibi 300-500 arasi

şubat çok geç bence. daha erken aralık ocak gibi olur inşallah...
memurluk gelse öğretmenliğe tercih ederdim. ama artık ne gelirse gelsin yazacam...yeterki adam gibi atama yapılsın sözlerini tutsunlar daha doğrusu yapılması gerekeni yapsınlar.

ben iyi niyetli düşünüyorsam 2500 bekliyorum ama 4000 bin üzerinde bir atama yı da beklemiyorum açıkçası. bunu şundan dolayı söylüyorum kılavuzların açıklanması ile tercihler arasında yalnızca 2 gün süre bırakılmış.

Merhaba bölüm ve puan nedir hocam. Bende öğr tercihı olacak diye dusunuyorum ama erken duyursalar herkes için iyi olacak polynom

74 puan ziraat mühendisliği/tarım ekonomisi bölümü

kartaliçe07

matematik (lise) branşım. puan :75.

yani olacak inşallah ama önceden açıklama yapmamaları ve bu kadar geciktirmeleri çok kötü.

Öğretmen atamaları olacak şubat gibi olabilir. engelli öğretmen buluşmasında alımlar devam edecek demişlerdi engelliler gününde.

Üst Alt