Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 EKPSS ile atama bekleyen lisans mezunları, puanlarınız nedir?

guleman18 aynı düşüncelere sahibiz. Yuksek alan arkadaşlar hangi akla hizmet tercih yapmamışlar merak ediyorum doğrusu. Ayrıca sınavdan sonra tercih yapılsın diyenlere sinir oluyorum. Insanlar ne kadar da meraklı başkalarının yolunu kesip rızkını engellemeye. Çok bencil insanlarımız var çok..

"Hangi akla hizmet tercih yapmamışlar" derken? Belki açılan kadrolar bana uymadı? Belki de sırf yerleşmek için ömür boyu içime sinmeyecek tercihte bulunmak istemedim. Bence sorgularken uslubunuza dikkat edin.

Lütfen DİYORUM
2018/ 2 atamasında ENGELLİ ÖĞRETMENLER
Engelli Milli Eğitim MEMUR kadrolarını doldurdular ve birçok kişi açıkta kaldı.

Öğretmen , öğretmenlik yapsın ve MEMURLUK yapmasın.

Bir çok ENGELLİ Memur ataması bekleyenler Engelli ÖĞRETMENLER yüzünden atanamiyor ve açıkta kalıyor bunu 2018 /2 atamasinda gördük.
ENGELLİ ÖĞRETMENLER Normal millî EĞİTİM MEMURLUĞU yazmazlarsa sevinirim.
Gitsinler öğretmenlik yapsınlar.
Sonra Engelli ÖĞRETMENLER istifa ediyor tekrar tercihte bulunuyor ve öğretmenlik yazıyor.
Ne oluyor ?? Normal Memurluk kadrosu boş kalıyor bizim hakkımızı yemeyin
( Bekleyen 1200 öğretmene hitaben yazdım )

İnsallah guzel bir sayi olurda hepimiz yerlesiriz.Bu kadar beklemeye deger insallah.

LİSANS 'dan 5600 kişi tercih yapmış 999 kadro ayrılmış 846 kişi yerleşmiş. Yanı ilk 1000 kişi içinde olanlar gitmiş.
Böyle yorumlayabiliriz.

2019 şubat da 750 engelli öğretmen yerleşmiş.
Kafadan toplam 1596 kişi yerleşmiş.

Artık sıralaması 1000- 2000 arasında olanlara gelmesi gerektiğini , atanması gerektiğini düşünüyorum.

İnşallah hepimiz ataniriz ve beklediğimize deger diye umuyorum.

guleman18

Benimde tahminim sana yakin dostum..1200-1500 onden gitmistir.cunki ogretmen alimlarinda dusuk puanla atananda vardi.2000-3000 arasi alim olursa sansimiz yuksek

ogretmen 750 degil 1250kisi atandi.. 846kisi ilkinde diosunuz..yani ortalama 2000.siralara geldi..300u dusuk.puanla atanan oldugunu dusunsek 1700kisi atandi suanda en kotu 700lisans alindigini farketsek 2500 .kisiye kadar duser hatta 2800ler.. o da 76 77 bandi.demek.. lisans daha fazla alirsa sayi dahada iner

Kac aylardır bekliyoruz. İnşallah beklediğimize DEĞER diye umuyorum. ALLAH hepimizin Atanmasına yardim etsin.

Sabayrak05 Her gece bunu düşünüyorum. Uykularım kaçıyor. 2500-3000 gibi bir Memur ALIMI olursa 85-86 ile açar gibime geliyor olursa 77-76 ya kadar düşer.

80le kapattı zaten. Sıralamalarda 2binlerde falan

Puanım 75. Atanırmıyım acaba

Gönül isterki PUANLAR daha da düşsün. Ama bazen forumlarda geziyorum. EKPSS 2020 FACEBOOK SAYFASINDA.
83 PUANLA BEKLEYEN VAR.
86 PUANLA BEKLEYEN VAR.
95 PUANLA TERCİH yapmadım diyen var.
80 PUANLA BEKLEYEN VAR.
74 PUANLA gelir mi diye soran var ??
İnsan kestiremiyor. Hani az çok kaç kişi alınacak ?? Tahmin de bulunuyoruz ama bilinmiyor.

Sabayrak05 INŞALLAH bende öyle umuyorum. YA 3 ARALIK GÜNÜ MÜJDE DIYE AÇIKLAYACAK YA DA DEDIGIN GIBI BU HAFTA OLABILIR. UMARIM 700 GIBI BIR MEMUR ALIMI DOĞRU DEGILDIR. KAÇ AYLARDIR BEKLİYORUZ. ŞÖYLE 3000-3500 GIBI MEMUR ALIMIYLA ILAN PATLATIRLAR UMARIM KALBİMDEN GEÇEN BUDUR.HEPIMIZIN HAKKINDA HAYIRLISI

Fizik lisans atama bekliyen arkadaslar puanlarinizi yazarsaniz memnun olurum.malum brans sralamasi guncel degil

Sabayrak05

sizin puanınız kaçtı hocam ben matematikçiyim. ama puanım çok düşük tabi. (75)

halen de ümitliyim ama devletin bu tarz politikalarına hiçbir güvenim olmadığından ,ben hiçbir hazırlık yapmamaıştım daha yapmayıda düşünmüyorum
yinede bi ihtimal tekrar rapor başvurusunda bulundum.

ve şu aralar kendimi geliştirmek istediğimden başka şeyler yapıyorum.

meslek lisesi elektrik-elektronik böl. mezunuyum puanım 73 ...
inşallah bu sefer bişeyler olur yoksa işimiz çok zor ... :( :( :(

Sabayrak05

bence atama olursa sen atanırsın , daha doğruusu atanmalıydın. çünkü 79 küsürle kapatttı memur alımları.
acaba meb öğretmen ataması yapar mı?

93 Bölümümden atama olmassa tercih yapmayacağım

Lisanstan DEMEK Kİ 90-100 aralığındaki PUAN Alanlar BİTMEMİŞ. ILK TERCİH DE YERLEŞMİŞTİR DIYE DÜŞÜNMÜŞTÜM , YANILMIŞIM. 85-80 aralığında PUAN ALANLARIN İŞİ ZOR.Buna bende dahilim. RİSKLİ VE ZOR BİR TERCİH OLACAK.

şu 3 aralık gelseydi de bir de tercihlerin ne zaman olacağını bilseydik çok iyi olurdu ve en önemlisi KAÇ KİŞİ bukadar beklemeye komik bir rakam gelmez umarım

Zaten Kasım ayının son haftasındayız. Aralık ayına birşey kalmadı. İnşallah güzel bir rakamla alım yapılır yoksa 77 ile dışarıda kalacam..

ZATEN bu kadar AY NEDEN bekledik ?? ESKISI GIBI 6000-7000 GIBI BIR SAYIDA ATAMA YOK. ÇÜNKÜ DOLDU. 3 ARALIK GÜNÜ SAYI da netleşir. ATAMALARIN NE ZAMAN OLACAĞI ?? BENİM ANLAMADIĞIM BRANŞ SIRALAMASI NEDEN GÜNCELLENMEDİ ??
ZATEN KOMIK BIR RAKAM GELIRSE 700-1000 KİŞİ gibi milletin ATANMASI ÇOK ZOR olur.
Ne dedi ?? KOTA DOLDUĞU SÜRECE ATAMALAR ARALIK AYINDA DEDİ. BIR DAHAKI ATAMA 2020 ARALIK OLUR. ÖMÜR BİTİYOR.

Birader ne yazıyorsun 85 80 araiıgı ne demek.. 1250 ogretmen artı 880 lisans memur atandı.. Senin dediğin tercih yapmayan 50kisiyi gecmez. Sıralaması 2500 e kadar olan banko atanır

Puanım 92, programcı kadrosundan alım olursa tercih yapacağım bende.

Üst Alt