Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 EKPSS ile atama bekleyen lisans mezunları, puanlarınız nedir?

Polynom torpillim olsaydı İLK ATAMA da Atanirdim. Buralarda gezmezdim. Herkes gibi BEKLİYORUM .Görüyorsun.

ne bilim..

çalışan kazanır demişsin de :) :)

Polynom Neye inanmak istiyorsan ona inan . ALLAH biliyor o bana yeter . Tartışmaya girmeyeceğim artık .PUANIMLA bir köşede tercihimi BEKLEYECEĞİM ve ne olur , ne olmaz 2020 EKPSS çalışmaya devam edeceğim.

Mrym45

Genel Yetenek Testi 10 3
Genel Kültür Testi 21 9
Başarı Sırası 4814

Normal kpss gibi çalışabilirsin konulara sınav çok zor değil. Ben 2018 de çalışmadan girip bu puanı almıştım. İyi çalışan bir aday 45 net çıkartabilir. Burada önemli yanlış sayısının az olması net 45 olsa yanlışın 10 dan az olsa 85 üstü puan alırsın aşağı yukarı. Buda senin alıma göre ilk yerleşmede yada en kötü 2. yerleştirme de memur olarak atanmanı sağlar. Bide adayların hiçbir fikri olmadğı soruda ya tutarsadiye sallamaması 4 yanlış bir doğruyu götürüyor belki 1 yanlış sizin kaderinizi belirleyebilir.

guleman benim de amacım bir tartışma çıkarmak değil tabi.

fakat bazı gerçekleri görmek lazım gibime geliyor. kısa yamak istiyorum az ve öz

SINAV KONULARI HİÇBİR İŞE YARAMAZ KONULARDAN İBARET

bunun yerine İŞE YARAR şeyler öğrenebiliriz. bilgisayar programlama ,dil öğrenmek vs

demek istediğim öğrendiğimiz şeyler bence İŞE YARAR şeyler olmalı toplumda yeri olan...

ben hazırlanmayı düşünmüyorum.

Engelli platformu daha EKPSS İle uğraşmıcaz diye yazmış bir sürü bişe daha yazmış ölme eşeğim ölme

fztahmetygc
Dostum;ben bu engelli platformunu 6aydir takip ediyorum ama bir sonuca ulastiklari yok zaten.Sagdan soldan duyumlarla haber yapan bir kurulus.aktivitesi yok zaten..

Sabayrak05 haklısın kardeşim. Arkadaşlar 3 aralıkta bir açıklama olur değil mi ben 3 aralığa çok odaklandım o gün aralıkta engelli alımını gerçekleştireceğiz deyip geçiştirmezler İnşallah en azından sayıyı ve tarihi verirler İnşallah siz ne düşünüyorsunuz

fztahmetygc

Dostum Bende bir aciklama bekliyorum.buyuk ihtimal tarih verecek.sayi hakkinda birsey diyemiyorum ama.

EKPSS Lisans puanım 79 atanacağımı pek düşünmüyorum ama nasipse bellide olmaz. Bence Öğretmenlerde olduğu gibi Lisans mezunu bütün engellilerin ataması yapılmalı zaten toplasan 7-8 bin civarı hepsi...

Merhaba puanım 84, 4 sıralamam 1127 sizce olur mu?

2018 Aralık ayında raporum çıktı açık lise okuyorum ben ortaokul düzeyinde kuraya katılma hakkım varmı bu yapılacak alımda bu konuda bilgisi olan Varsa bilgi verirse çok sevinirim

@fztahmetygc;

Amin...
Sağlık problemleriyle 4 yılı Üniversite bitirip meslek ediniyorsun sıradan bir insandan çok daha fazla uğraşıyorsun en azından engelli olup lisans mezunu olanların diplomalarının bir anlamı olmalı devlet lisans ve yüksek lisans mezunu engellileri direk sınava sokup 60 üstü puan alanların atamasını yapmalı 3,5 milyon memur var 7-8 bin engelli lisans mezunu nedir ki?

Aralik ayi sonunda kura atamasi yapilacagi bilgisini verdi Bakan hanim..ne anlama geliyor bu

Sabayrak05 yani bu ay sonuna kadar tercihler belli olup yerleştirme sonuçları açıklanacak sanırım. Ben öyle anladım. Kura ataması derken engelliler için kura dimi doğru anladım?

Kura ne demek ya gerçekten atama yok mu kura farklı değilmi ?

Sınav ve kura tercihlerini birlikte yapılıyor. Sonuçların açıklanması da aynı gün oluyor. Yani kura atamasını gerçekleştirdiklerinde sınav için sonuçlar da açıklanacak. Demek ki Ocak ayına sarkmayacak sonuçların açıklanması.

Aralığın son haftasi kura töreni yapacağız dedi.kura törenleri tercih sonuçlarının açıklandığı gün yapılıyor genelde.

Yani insan ne diyeceğini bilmiyorki o kadar alim var ama bir kaç engelli alacaklar gözlerine çok geliyor almıyorlar ya inslah en kısa zamanda bu bakan işinden alınır ve konfederasyon başkanı gerçektende engelininin yanında ve en doğru şekilde savunanlar gelir başa

Kura ve ekpss ataması aynı gün oluyor bakan hanım onu kastetti sanırım. Ve anladığım kadarı ile hala sayı arttırılıyor.

Şöyle açıklıyım. öncelikle yine net bir sayı yok. Kura bir günde yapılır. Ama ekpss tercihleri bir süreç alır. ösym yolu ile tercih yapılır. sonuç açıklanır öyle yerleşiriz. 2018 de 29 kasım ve 7 aralık tarihleri arasında ekpss tercihi yapıldı. ösym sonuçları 24 aralıkta açıkladı. lakin 2018 de kura tek gün 3 aralıkta cumhurbaşkanı katılımı ile yapıldı. yani işin özü yine bir belirsizlik.

tercihler başlamadan 1 hafta önce bakan hanım bildirmişti geçen yıl 23 kasımda

tolgak321

Kura bir gün felan sürmüyor.onlarda tercih yapıyor.gecen yıl kura töreni 3 aralıkda değil 24 aralıkda olmustur.tercih sonuçlarının açıklandığı gün olmustur

tercih klavuzu kura töreninden önce açıklanacaksa neden tarih yok? belki bakan bu açıklamanın arkasından tekrar açıklama yapabilir. ya da sayı daha da arttırılabilir. evet kafamızda yine deli sorular?

Arkadaslar atama yapilcak denir normalde.kura denmez.bu iste bir sikinti var.gecen seneki atama haberinde “atama icin ilana cikiyoruz.” denmis.kuraya cikiliyo denmez zaten garip

Hakkaten bıktım artık net bir şey yok engelliler gününde bile net bir açıklama yok ya sınava girdik bekliyoruz hele sağlıkçılar 2 senedir bekliyor

Ben anlamadım şimdi atama varmı yokmu ?Bu engelliler Federasyonu birşey demedi mi ya ?

Üst Alt