Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 EKPSS tercih kılavuzu açıklandı

Gulayse

Önlisanstan Genel sıralamanız sınav sonucu puanınızın altında yazar ondan 723’ü çıkarın.

Twitter etkinliklerinde bize yardım etmeyenler hiç ağlamasın. Bakıyorum adam etkinlik gününde hiç twit atmamış kadro sayısını görünce twit atmaya başlamış şaka gibi..

Gulayse

Alım sayısı az olduğu için ihtimal çok az maalesef eğer yeni sınav öncesi martta az da olsa alım yaparlarsa olur diğer şekil çöpe gider zaten 4 yıla bu yüzden çıkardılar yılda bir kere 1300-1500 alımlarla kapatmak
Kota %5’e çıkmadıkça bu sınavın artık bir esprisi kalmıyor yapılacak tek şey önlisanstan en kötü 85 almak daha doğrusu ilk 500’e girmek.

Benim sosyal medyam yok Tweet atmadım ama Twitter veya burası bize sonuç getirmiyor, getirmedi belli. Bir TV kanalında bile spiker sizi 10 sn okuyup geçiyor havaya uçuyor. Ben milletvekillerine faks attım, telefon numaralarını aradım danışmanlarıyla görüştüm( içlerinde yüksek rütbe siyasetçiler de var) CİMER'İ veya bakanlığın her dairesine attığım e-maillerini saymıyorım bile. Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlık adreslerine fakslar attım. En son da artık Bizi TBMM genel kurulunda savunmuş olan Chp Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer'e faks attım, e-mail attım siz de atın en azından vekil bizim durumumuzu biliyor.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doğru söylüyorsun droid bende hava kuvvetlerini yazmadım harıta kadastrodan

Benim o tür engel yokta başkalarından duydum çoğu kişi yazmışta sonra puanınızıda yakarsınız

selamün aleyküm arkadaşlar ekpss tercih uzmanı varmı bir şey danışacaktımda cep numaramdan arasa birisi

ÖĞRETMEN olupta NORMAL MEMURLUK TERCİH yapacaklara hakkımızı HELAL ETMİYORUM . HAK YİYORSUNUZ ( ÖĞRETMENLERE ithafen) EKPSS 2020 FACEBOOK SAYFASINDA NORMAL MEMURLUK YAZCAM diyen ÖĞRETMENLER var. ŞANSIMI DENIYORUM DEDI ÖĞRETMENIN BIR TANESI SİNİRLERIM ALT ÜST OLDU. HARAM OLSUN DİYORUM.

Üni sınavında 50 bine giriyoruz.diyetisyen oluyoruz .kadro açılmıyor.Nedir bu ya😠

guleman18
Nedir bu öğretmenlerden çektiğimiz?Ne kadar da bencil bunlar! Atanmamı kim engellerse Allah belasını versin!

Bugün son gün önlisanstan tercih yaptım başta milli eğitim düşündüm ama baktım zorunlu 2 yıl şartı getirmiş birde kotalar artacak yoksa 2020 sınavının anlamı kalmaz bilgisini alınca tek tercih yaptım ve kapattım konuyu zaten herkes demoralize oldu ve şokta kimsenin bu kadar az atama sayısı beklediğini sanmıyorum çok üzücü bu kılavuz engellilere hakaret başka birşey olamaz böyle devam edecekse 2020 sınavı anlamsız ve gereksiz oluyor konu bence bu atama olmamalı sesimizi duyurmak olmalı diyanet kadroları boş kalacak çıkar 800 900 kardeşimiz iş sahibi olacak ama sayımız 100.000 üstünde hepimiz elbette atanamayız ama en azından bu kılavuz 5000 kişi olmalı sınavın bir anlamı olmalıydı 2018 ekpss sınavı boşa yapılan engellinin mağdur edildiği bir sınavdır. 2020 daha anlamsız ve formalite bir sınavdır madem puan 4 yıl geçerli sınavıda 4 yılda bir yap sürekli engelliyi yorma sınav sınav ben bütün devlet büyüklerini vicdanlı olmaya davet ediyorum bu haliyle ekpss engelliye eziyettir.

Sağlıktan 2 yıldır atama bekliyoruz ve tek bir alım bile verilmedi. kotanın %5 olmadığı sürece hepimiz açıkta kalacağız. şartları da gün geçtikçe daha da zorlaştırdılar. Meb de sağlık bakanlığı gibi kontenjan doldu derse yakında şaşırmayalım ekpss en çok kadro veren meb. oldu.

engelsizadam

Arkadaşım senin derdin ne ha bire aynı şeyi söylüyorsun yok MEB iki yıl şartı getirdi falan. Algı yapmaya çalışma hani nerde yazıyor MEB’in iki yıl çalışma şartı. İnsanların hayalleriyle umutlarıyla oynama.

Bilgi paylaşım alanı değil mi bura bilgim bu yönde paylaşıyorum o kadar şey yazdım orasınamı takıldınız başka bu yönde bilgi verenlere aynı tepkiyi verdiniz mi? Ayrıca algı yaratarak ne elde edeceğim benim yazmamla insanlar tercih yapacaksa vah vah yani ne alaka işte bu şekildeki bakış açısı yüzünden birlik olamıyoruz. Yani çokmu zor meb arayıp sormak yönetmelik nedir değişiklik varmı diye sormak neyse bir daha yazmam meb tercih edecek arkadaşlar beni ciddiye almayınız kendiniz araştırıp öyle tercih yapın benim bilgim bu yönde,

engelsizadam

arkadaş hemen bozulma ama yaklaşık 4 tane başlık altında da hep aynı şeyi yazmışsın o dikkatimi çekti.

engelsizadam

Sen kendini uyanık sanan blöf atan milletin kafasını karıştırmaya çalışan birisin samimi bulmuyorum seni sen kendini bu forumdan uzak tut!

Geçen alım 50 memur aldı istanbul meb bu alımda 50 daha ne sanıyorsunuz 50 vardı yetmedi 50 dahamı alıyor geçen atananlar başka illere gidince açık kapanmadığı için alıyor bunun sonu varmı 50 bir daha 50 bir daha elli diğer illerde ihtiyaç fazlası memurlar buna dur demek adına böyle bir uygulamaya gidilmiş 2019 yönetmelik değişimi ile diye duydum ben itimat ettim yazmadım meb tek tercih yaptım amacım tekniker olarak atanmak istiyorum maaşı iyi olduğu için şuan çalışıyorum işimde rahat acelem yok memur olmam değil mutlu olmam konu bir daha yazmıyorum site yönetimine başvuruda yaptım üyeliğim silinsin diye kimsenin ahını almak istemem benim yazdıklarımla bir kişi mağdur olacaksa o vebal altında kalmak istemem bu nedenle madem böyle bir algı oluştu ben gereğini yaparım iyi günler

engelsizadam sürekli farklı yerlere aynı şeyleri yazmanız algı yaratmak gibi düşünüyor insan
öyle biri değilsindir hocam doğrudur ama yazdıkların öyle hissediliyor
dışarıdan bakan öyle görür sayın hocam

Tüm arkadaşlardan özür dilerim yazdıklarımın dikkate alınmamasını rica ederim iyi günler herkese

engelsizadam'ın dediği gibi olabilir. çünkü işkur ilanlarında meb.in büro personeli 5 yıl zorunluydu.

Bilen ark.cevaplasn lütfen üniversite hastanesi secersek eger engel durumundan dolayı bir defa ya mahsus hemen gelebilir miyiz.birda üniversite hast.olucagi için verecekleri yer yine üniversite mi olur devlet hast.olmaz mi

belki sen farkında değilsin ama binlerce insanın umudu bu sınav. ve binlerce insan neredeyse uyku uyumadan atanmayı bekliyor. bunun içinde yüksek puan alanı da var düşük alanı da. herkes emek etti elinden geldiğince. çoğu insan için, yaşadığı şehirden uzak olmak ne kadar zor bilmelisin.

ve sen bunu bir algı gibi yazıyorsun. madem öyle bir şey var kaynak link verirsin olur biter. sadece sana özel bir durum değil ama şu da var, puanların yazıldığı başlıklarda birine rastladım; bir başlıkta puanım 96 demiş, başka bir başlıkta 90 demiş, bir başka başlıkta ben tercih yapmayacağım demiş vs. bunlar hoş şeyler değil. engelli engelliye destek olmazsa, kimse bizi umursamaz. yapmayın lütfen.

didem05 üniversiteler çakılı kadro olarak bilinir ve tayin imkansız gibi bir şeydir. ama engelli adaylara nasıl bir yol izleniyor kimsi bilmiyor en iyisi kurumu arayıp sorun personel birimindekilere ve lütfen cevabı burada paylaşın herkes de öğrenmiş olur

Dilerim Allah'tan inşallah atama için uğraşanlar atanır. Fırsatçı şark kurnazları değil..

didem05 Üni. kendi bünyesinde olduğu için devlet hast. vermez tayini çakılı kadro evet üni.ler adaylık kalkınca başka üni. olabilir belki buda biraz zor kadro karşılığı olması gerekir.

Üniversitenin başka Şubesi olmadığı için tayin imkansızdır istersen kötürüm ol

arkadaşlar lise mezunu bu bölüme tercih yapabiliyormu TABLO-1.İlkokul/Ortaokul/İlköğretim Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadrolar

önlisansta yapabilirsiniz hatta lisansta şaka mı yapıyorsunuz ?:confused:

2018 sınav öncesi atama yapılmıştı.
bu sene de sınav öncesi nisanda atama olur mu sizce

Üst Alt