Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 EKPSS tercih kılavuzu açıklandı

kürşat12

Ben de düşündüm, belki sesimiz çıkarsa az çok bir atama gelir diye ümit ediyorum. Yaşam inancı kesilmesin, depresif olmayalım yeter. Hayal etmek de bedava ama hayal ettiğim yeri zaten çoktan hakettim o da ayrı...

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kürşat12

Yapılmaması 2018 sınavına giren bizlere haksızlık, çünkü biz sınava girdikten sonra "zaten sınav öncesi yaptık bekleyin" dendi. Millet 60-70'le bakanlıklara atandı.

Yapılması da 2020 sınavına gireceklere haksızlık, çünkü bize olan onlara da olacak böyle bir durumda.

Kontenjanın yüzde 5'e çıkartılması şart.

arkadaşlar yılda tercih sayısı hangi yönetmenlikte yazıyor biliyorum 2 yılda 3 alım oluyor bu hangi yönetmenlikte yazıyor aradım bulamadım bilgisi olan lik verirse sevinirim kaçıncı maddede yazıyor
Skolyoz23

Yanlız başvuru süresi çok kısa sürdü ve ben başvuru yapamadım ek başvuru alırlarmı acaba. Başvuru listesini hazırladım kontrol ederim yarın onaylarım dedim ve ertesi gün bitmişti. Bunu pazartesi başlatıp cuma bitirselerdi keşke çok saçma bi hareket perşembe başla pazartesi bitir. Herşeyin hayırlısı ama bu sefer bi çok kişi yerleşecek gibi duruyor. Ben kaçırdım yerleşen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun

dzc81 kılavuzu son güne bıraktılar şimdide aralık sonuna kura törenine yetiştirmek için tercih süresini kısa tuttular ama hocam yine de 5 gündü sanırım yani sorumluluk sahibi bir kimsenin kaçırmayacağı bir süre (hastalık ani bir şey olmadığı sürece)

tercih süresi bitti ve
ek süre vermezler geçmiş olsun
vardır bir hayır illaki hocam

dzc81

Bir çok kişi mi ? 😁 kral sen hangi gezegendesin
Ayrıca öğrenim neydi puan kaçtı

Önceki klavuzda egm 13 tane elektrik-elektronik teknisyeni (teknisyen yardımcısı değil) aldı branş bazında sıralamada 12. dim. Egm de tayin, çalışma şartları vs. zor oluyor dediler istediğim il olmadığı için tercih yapmadım nasıl olsa sıralamam iyi tekrar kadro açılır diye düşündüm ama şuan çok pişmanım demem o ki arkadaşlar bence iyi kötü demeden tercih yapın bir şekilde tayin olur görevde yükselme olur istediğiniz mevkilere gelirsiniz :) Şuan mekatronik mühendisliği son sınıf öğrencisi olmasam hiç düşünmeden hizmetli tercih ederim. Fakat ben teknisyen olarak atanamazsam okuduğum üni. hiçbir işime yaramayacak memuriyette.

ekpss ye ilk kez girecekler

arkadaşlar ekpssye ilk kez gireceğim raporumu ösymye mi getirmeliyim süreç nasıl işliyor nasıl başvururum?

Üst Alt