Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS Kura Tercih Kılavuzu yayınlanmıştır

Yazıklar olsun bu ne!!! Ortaöğretim için memur kadrosu ha var ha yok?!

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok matah bir haber değil ala ala 650 kişi alacaklar, ortaöğretime 4 memur vermişler gerisi diyanet ve MEB hizmetli vs.

Bütün engelliler öğretmenlik okumalı diye kanun çıkarsınlar yök diğer bölümlere engelli öğrenci almasın engelli öğretmen alımı kadar bile kadro açmamışlar yazık

EKPSS Tercih kılavuzu yayımlandı. Başvurular bugün itibariyle başladı. 23 Aralık'ta sona erecek.

Yayımlanan kılavuz ile Kamuya 165 ilköğretim, 396 Ortaöğretim, 448 Önlisans, 295 de Lisans mezunu olmak üzere toplamda 1304 engelli memur alınacak.

çoğu kadro boş kalacak bir yılda ayarlanan klavuz bu mu?

Diyanet komuşlarmı gene

Sağlıkçılar uyanın artık 1 tane sağlıkçı yok öğretmenler çatır çatır atanır sizde izlersiniz

pek seçenek sunmamışlar lisansta.ne konya var ne bi memurluk var.benim girdiğim 2017 yaz sonunda baya seçenek vardı şimdi bir tane yok.psikolog avukat müezzin var ama memur vhki yok.konya 4001 için konuşuyorum.ankara var ama bir kişi alıyorlar illa yüksek puanlı biri çıkar.

Hizmetli olarak ikamet ettiğimiz şehirde kalabilir miyiz? Yoksa atandığımız şehire gitmek zorunda mı kalırız?

Bu nasıl bir hak yemektir. Sınava girdik boşa puan aldık ortaöğretimde okuyan hizmetliden başka birşey olamıyor lisans mezunu işletme kamu uluslararası okuyan nereyi tercih edicek okumayalım o zaman avukat sosyolog mühendis bumudur yani boş kadro alayı gelişen türkiye arkadaşlar bol keseden atanların dünyasında yaşıyoruz..

Arkadaslar ben 2016 puanimi kullancam ama tercih sayfasindami cikiyo secim sansi veriyormu nasil oluyo isleyis.

Tercihlerdemi seciyoruz puani.nasil oluyor isleyis

6225 kodunu karşılayan ortaöğretim puan ile tercih yapan var mı?

Diyanetin kadrosunu dolduramadık bir türlü her tercihte önümüze çıkıyor. Sağlık Bakanlığı bu tercih tablosunu gördü mü acaba?

Kafaya takıldı
Yayımlanan EKPSS kılavuzu ile kamuya 60 ilköğretim, 201 Ortaöğretim, 152 Önlisans, 237 de Lisans mezunu olmak üzere toplamda 650 engelli memur alınacak
deniliyor ama SIRF SADECE ÖNLİSAMS TERCİH KILAVUZUNDA 406 KİŞİLİK KADRO SAYISI VAR 152 DERKEN ?

Nurtan bak ikimiz dışında şurada yazan sağlıkçı yok. Belki 2-3 kişi daha yazıyor işte Fiztoterapisti, hemşiresi, diyetisyeni ....vb. uyuyor şu anda çok rahatlar böyle giderse daha çoook bekleriz ağlamayan çocuğa süt yok misali
Nurtan bak ikimiz dışında şurada yazan sağlıkçı yok. Belki 2-3 kişi daha yazıyor işte Fiztoterapisti, hemşiresi, diyetisyeni ....vb. uyuyor şu anda çok rahatlar böyle giderse daha çoook bekleriz ağlamayan çocuğa süt yok misali

6 memur var 2 de 6225 o kadar! Ortaöğretimde durum bu...

Karşımda kızacak, sövecek bir kılavuz bile bulamadım

Çok vermişler 1304 kişi.Birde bu diyanet işleri her atamada kadro açıyor ama ne hikmetse hep imam-hatip lisesi mezunu istiyor.Napacak imam-hatip mezunu temizlik yaparken duamı okuyacak namazımı kildiracak çay dağıtırken fetva mı verecek.Cok ah alıyorsunuz cook.Biz evde verdiğiniz 1000 maaşla ailemizin eline bakarken çocuklarım benim gözümün içine bakıyor.Bunun hesabını nasıl vereceksiniz.Allah sizi kahretsin emi

1304 göremedim memurlar nete göre 650 kişi toplam

Merhaba arkadaşlar önlisans 74,97 Puan 2941 başarı sırası ile bir yer gelir mi

kurada nerdeyse bi halt yok :( ilk okul mezunu avucunu yalar:)

2020’ye giriyoruz hayat dijital ortamda ama bu ülkeye müezzin lazım insanlar kendileri Kuran-I açıp okumazlar cumadan cumaya giderler önlerinde duranlarda 4-5 bini cebe atar!
Bu ülkeye 7 bilgisayar bilen 60+ müezzin lazımmış kimse yanlış algılamasın dini herkes bilmek uygulamak zorundadır zaten tamam o da mı meslek o zaman ayrı bir tercih ile istihdam et KPSS/EKPSS’ye gelip en çok kadroyu açmak akıl işi değil ! bu benim fikrimdir yanlış veya doğru şuna dikkat edin zaten her atamada bakın kadronun yarısı hep boş kalıyor!
Ki zaten yıl içinde son dakikada dalga geçer niteliğinde bir rakamla alım yapıyorlar sağlıktan tut bir çok bu mesleğin ya olmaması ya da 3-5 tane olması bana hakaret olarak geliyor!
Vee bu atama sonrası büyük ihtimalle sıralama 80’de duracak ve 80 altı alanların iki yılı boşa çıkacaktır oysa gerek geçmiş yıllar atamaları olsun gerek imam hatipler olsun 60-65 ile atanmışken...
şunu diyenler olacak yüksek puan alsalardı ‘kimin nerede nasıl bir hayat içinde olduğunu ne kadar sürede hangi şartlarda çalıştığını ve sınav esnasını bilemezsiniz’ diyeceğim şu ki sessizliğimizin bedelini ödüyoruz seçimde yok zaten kanun gereği sus payı alım yapıyorlar düşünün tercih süresi bile 4 gün oluyor söyleyecek çok şey var!

ben tercih klavuzuna girdigimde 2016 puaniyla tercih yapacagim ama gozukmuyo.ayrica bir islem yapmam gerekiyormu yoksa ilerledikcemi cikicak

Dini kimse bilmek veya öğrenmek zorunda değil.Buna mecburiyeti yoktur orası ayrı bir tartışma konusu da benim aklımın almadığı hizmetli kadrosunada İmam Hatip mezunu olmanın ne anlamı var.Allah aşkına ne alaka.Biz belli kadroları tercih ederken ihl den mezun olanlar diyanet dahil bütün kadrolarda tercih yapabiliyor.Bunu hangi mantık açıklar

Atamasi olanlara şimdiden hayırlı olsun bende tercih yaptim ama atanamayacagimi biliyorum brans sıralamam çok düşük maalesef 😔

Dini kimse bilmek veya öğrenmek zorunda değil.Buna mecburiyeti yoktur orası ayrı bir tartışma konusu da benim aklımın almadığı hizmetli kadrosunada İmam Hatip mezunu olmanın ne anlamı var.Allah aşkına ne alaka.Biz belli kadroları tercih ederken ihl den mezun olanlar diyanet dahil bütün kadrolarda tercih yapabiliyor.Bunu hangi mantık açıklar

koyun mantığı desem

Bende sağlık mezunuyum

Sağlıkcı arkadaşlar ne yapacaz

Üst Alt