Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS Kura Tercih Kılavuzu yayınlanmıştır

Ben de sağlık mezunuyum ne yapacağız bilmiyorum. Bir sonraki alım ne zaman olur.Sağlık Bakanlığını arasak Bi çözüm olır mu

2016'da üç atama isteyenler şimdi çok mutlulardır..

boş tercihler ortaögretimde memurluk 6 tane gerisi hep bos kadro yazık milletle alay ediyorlar

Engelli personelle ilgili başka bir çalışmalarının daha bulunduğunu anlatan Selçuk, bunu, atama takvimi ve sayısıyla beraber, gelecek hafta içinde ilan edeceklerin açıkladı.

EKPSS Tercih kılavuzu yayımlandı. Başvurular bugün itibariyle başladı. 23 Aralık'ta sona erecek.

Yayımlanan kılavuz ile Kamuya 165 ilköğretim, 396 Ortaöğretim, 448 Önlisans, 295 de Lisans mezunu olmak üzere toplamda 1304 engelli memur alınacak.

Total rakam da rezalet, rakamın eğitim düzeylerine göre dağıtılması da.

Lisans en yüksek öğrenim seviyesi, ama ortaöğretim ve önlisanstan daha düşük kontenjan ayrılıyor. Zaten bir beklentim yoktu ama durduk yere günaha soktular yine. Topunun ...

Atanacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, ben gibi uzaktan izleyecek diğer arkadaşlara da sabır ve şans diliyorum. Kontenjan yüzde 5'e çıkana dek rahat yüzü yok maalesef bize.

EDIT:
Kılavuzu inceledim biraz da, yukarıdaki sayılar boş. Memur ve VHKİ yok denecek kadar az. Laf olsun torba dolsun yapmışlar, çoğu boş kalacak kontenjanların.

Tamamen rezillik başka birşey değil engelli raporu aldığım için çok üzgünüm belki iş bulurum atanırım diye almıştım engelim fiziksel değildi

87,4 puanla açıkta kaldım

Arkadaşlar insanlık için küçük ama benim için çok büyük ve önemli bir sorum var.
Şuan bursa'da bir belediyenin engelli kadrosunda taşeron çalışıyorum geçen ay açık öğretim lisesini bitirdim Ösym sayfasında da mezun yazıyor.
Sizce ekpss kura tercihi yapmalı mıyım.
Bulunduğum kurumda yükselmek istiyorum.Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim tecrübe ve önerilerinizi paylaşır mısınız.?
Tercihle bir kuruma atansam hizmetli hakkımı bulunduğum kurumda kullana bilir miyim veya tercihim tuttu ve gitmesem şuanki işime bir zararı olur mu.?

Ortaöğretim 90,35 puana sevindiğim güne lanet olsun çünkü Hakkari gelse sevinçten oraya koşacak hale geldim! Açıkta kaldım iyi mi?!!!

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kura İçin Para Yatırılıcakmı ? Çekiliş Ne Zaman Olucak ?
Bu Kura'da Torpil Yapıyorlarmı ? Bilgisi Olan Yazsın Lütfen..

LİSANS'TA;
Memur: 45
VHKİ + Bilgisayar İşletmeni: 26 + 16 = 42 kadro var.

:D:D:D:D:D

Ortaöğretimden Bilgisayar işletmenliği sertifikası alan var mı? 6225 kodu yani. Bir kadro da öyle.

Toplam 1304 alımın olması komik oysa 2017 yılında tek bir atamadan bırakın toplamını sadece önlisansa 1300+ alınmıştı
Ekonomiye göre alıyoruz diyiyorlar ee o zaman ekonomi kötü diyiyoruz yok öyle bir şey deniliyor! Bize gelince kemer sıkılsın ama birileri lüksten vazgeçmesin şahısların borçları ödensin Suriyeliler konusunu açmıyorum bile ne diyeyim saldım artık

Diğer atamalar ya seçime denk geldi ya da seçime yakın o yüzden alımı çok yaptılar. Kontenjanın az olmasının yanında kadro dağılımlarında büyük eşitsizlik var. aceleye gelmemiş özenle hazırlanmış resmen. 2018 de Sağlık Bakanlığı işkur üzerinden temizlik personelini almasaydı şuan belki tercihlerde sağlıkçı alımı olacaktı sonra kadroyu doldurduk dediler. Sağlık Bakanlığı engelliler içinde ayrı alıma çıkmalı şuan kpss ile aldığı 12 binle 8 bin kontenjanın içinde engellilere de kontenjan vermeli engelli kontenjanı sadece temizlikçiden ibaret değil üniversite okumuş kişileriz çoğumuz. zamanında engelliler okusun nitelikli meslek sahibi olsun demişlerdi. Sağlıkçı arkadaşlara sürekli söyledik sesimizi duyuralım diye.

Milli Eğitim Bakanı bütçe görüşmesinde söylemiş
https://www.google.com/amp/s/www.memurlar.net/haber/873363/subatta-750-engelli-ogretmeni-kadromuza-katacagiz.html%3famp=1

Arkadaşlar Merhaba
Ekpss'deki sağlık alımlarını gördünüz bende bunun üzerine cimere sağlık bakanlığına yazı yazdım sizlerde yazarsanız belki bir sonuç elde edebiliriz

Arkadaşlar tercih yapmak için biri bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler lütfen

2019/1 tercih yapmak için alanım yok dalım yok düz okudum lise nasık tercih yapabilirim o yüzden sordum

59 puan aldım @lacivert21

Yaptım tercihi civ çıkacak kuş çıkacak

Allah belalarını versin bu açılan kadro sayısı kabul edilemez. Yazıklar olsun gerçekten. Lanet olsun. 2016'da sınava girenler haala tercih yapabilecek, biz 2018 yılında sınava girenlere bir avuç bile kadro vermediler. Eski tarihli atama sayıları 10bin civarında. Hakkım varsa haram olsun!!! Zehra hanım Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin.

Tercih yapabiliyorum evet ama atanamam puanım 72,9

kenan91

Düzlisemi yap gtsin bende ölesine yptım

Diyanet olmasa iyidi

Birileri atandı, atanıyor, atacak,bu hep böyle olacak değil ya! Yapmam gereken var olan puanımı yükseltmek...

Üst Alt