Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok zor. Kadro sayısı çok az önceki yıllarda güzel sayılar var. 2018/2 ve 2019/1'de rezalet. hepimiz bekliyoruz benim 72,9 puanım hiç şansım yok. Bekleyip göreceğiz
Gulayse
Kaca duserki dostum.51 tercih var ve ben 30 tanesini secebiliyorum.afat ta tayin sorunu goc idaresinde tayin sorunu var deniyor.bu yuzden sans birazda
Bu atamada tercih yapmak puanı ziyan etmek bence 2020 kota artışı var ve daha iyi kadrolar açılacak ben sadece istanbul darphaneyi yazicam tek tercih 81 puanım var bu kadar dar ve kötü bir kılavuzda puanım ziyan olsun istemiyorum.
Beşiktaş'ta mı oturuyorsun ? niye tek o puanın fena sayılmaz iyi bir tercih listesiyle neden olmasın? Ayrıca kota işi net değil ve çok zor artması..
Puan ziyan etmek ne alaka tek kullanımlık Akbil mi kardeşim bu 30 tercih hakkınıda kullan darphaneye 1 kişi alıyorlar ve Büyükşehir yüzlerce insan yazmıştır bile
Puanım 4 yıl geçerli ama 1 kere atanma hakkım var teknikerim ve th sınıfını istiyorum maaşı yüksek ve arazi gibi yan ödemeleri var bu klavuz dar ve seceneksiz böyle karar verdim 1 yer olursa olur olmazsa seneye Allah kerim zaten bir işim var gelirim iyi acelesi yok yani mutlu olmak önemli olan memur olmak değil
Tek bir kere memur hakkı diye bir şey de yok tekrar sınava girilir de dediğin gibi işin varsa sorun yoksa yeni sınava gerek yok senin için o zaman mantıklı kota artarsa bu puan iş görür ilerde artmazsa zor yeni sınavla sıralama bozulacaktır
Bilen ark.cevaplasn lütfen üniversite hastanesi secersek eger engel durumundan dolayı bir defa ya mahsus hemen gelebilir miyiz.birda üniversite hast.olucagi için verecekleri yer yine üniversite mi olur devlet hast.olmaz mi