Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CgrFb

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
11
Belli oldu

______
Dün 2018/2 EKPSS yerleştirme sonuçları açıklanmış ve kura töreni yapılmıştır..Ben bir engelli memur adayı olarak 2014'ten beri tercih yapıyorum ve ve atanamıyorum..EKPSS 2018 sınavının sonucunda 78,24529 aldığım halde yine atanamadım. Dün 2018/2 EKPSS atamaları sonucunda yüksek puan alanların ataması yapılmış, bu nedenle engelli memur adaylarından atanan kimse olmamıştır.Çoğu 78-85 puan alan kişilerdir...
Bir de 2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalıdır. 2019/1 Ekpss atamaları Mayıs'ta, 2019/2 Ağustos ayında, 2019/3 Ekpss atamaları Aralık'ta olmalıdır. Atama usul ve esaslarına göre yapılmalıdır.Engelli gençler olarak artık Ekpss'yle atanmak ve kadro sayısının 30.000'ye artırılmasını istiyoruz...Bu engelli gençlerin sesi duyulsun...

2019 da biz tercih yapabilecek mıyız yani 2018 ekpssye girenler

Miraç61 evet tercih yapacağız.
CgrFb ben de 89,062 puanla atanamadım ortaöğretimden,haklısınız takvim belli olsa da önümüzü görsek

ekpss 2018/1 tercih sonucunda önlisans puanları 72 ye kadar dustu bu atamada 80 den düşmedi neden boyle oldu ben ilk defa girmiştim ilk tercihimdi 2018/2

Bu atamlarla ilgili bil edine bilecegimiz biri yada bizi temsil eden yok büyük bir ihtimalle devlet korumasinda olan 3 bin atama oluyor bizde atama olucak mi belli değil sanki artık muamelesi yapiyorlar bu atamaya ihtiyacimiz olmasa bekleyede cok ta merakli degiliz Allah aşkına bir is yapiyosunuz Kaliteli yapin yaa

Bu atamlarla ilgili bilgi edine bilecegimiz biri yada bizi temsil eden yok büyük bir ihtimalle devlet korumasinda olan 3 bin atama oluyor bizde atama olucak mi belli değil sanki artık muamelesi yapiyorlar bu atamaya ihtiyacimiz olmasa bekleyede cok ta merakli degiliz Allah aşkına bir is yapiyosunuz Kaliteli yapin yaa

Bu atamlarla ilgili bilgi edine bilecegimiz biri yada bizi temsil eden yok büyük bir ihtimalle devlet korumasinda olan 3 bin atama oluyor bizde atama olucak mi belli değil sanki artık muamelesi yapiyorlar bu atamaya ihtiyacimiz olmasa bekleyede cok ta merakli degiliz Allah aşkına bir is yapiyosunuz Kaliteli yapin yaa

Çöpe Taşınan Mesaj(lar)

Arkadaşlar merhaba 2018 de ekpssye girdim atanamadım 2019 da tercih yapma hakkımız var mı ? Yani 2019da tercihler var mı ? Bu sıraya kadar her sene olmuş ama bilenler bilgi verebilir mi ?

Ekpss2019

Arkadaşlar merhaba 2018 de atanamadım 2019da bizim tercih yapma yapma hakkımız varmı yani 2019 da tercihler kesin varmı

bölümünüz ne lisansmı önlisansmı puanınız kaç mine

Arkadaşlar biraz aydınlatayım istedim. 2018/2 atamaları 2018 Nisan ayında sınava girenler için ilk atamaydı. 2 yazması yanıltmasın sizleri. O yüzden de puanlar yüksek kapandı. 2018/1 2016 atamalarının son ataması olduğu İçin puanlar hayli düştü. 2018 yılında sınava girenler bu puanı 2022’ye kadar kullanabilirler. Ayrıca üzülerek söylemek isterim ki, Nisan ayından bu yana atama İçin bekledik ve henüz atamamız yapıldı. Ben önlisans 88 puan ile MEB vhki kadrosuna yerleştim. Sanırım biraz sabırlı olmamız ve birbirimize moral vermemiz gerekli. İnşallah bir sonraki atama yakın bir zamanda olur. İsteyene yardımcı olurum elimden geldiğince destek de olurum. Allah hepimizin yolunu açık etsin.

Allah razı olsun benim ilk sinavimdi. Ortaöğretim 75 olmadı.Allah yoluna güzel insanlar çıkarsın Hayırlı uğurlu olsun.Belki bizim de diğer atamalarda olur..

Yani şimdi 2019da kesin olur dimi tercihler çünkü her sene olmuş yazın

Atama muhakkak olur merak etmeyin. Önemli olan atamanın daha sık yapılması ve kadronun artırılması.
Gülsüm84 Allahtan razı olsun duanız İçin. İnşallah her şey herkesin gönlüne göre olur.

merhabalar.. engelliler merkezinden sınav sonucumu öğrenmek için aradılar ve beni arayan hanıefendi 2019 nisan ayında tekrar sınav olacağını söyledi doğru mudur ?

Ekpss iki senede bir oluyo yabi bu sene yok 2020 de var ama 2019 da tercihler yine olur bende ilk defa girdim

Ben ilk defa ekpss ye girdim ve kurayı kaçırmışım puanımda düşük olduğu için ilgilenemedim. Ama 2019 da takip edip tercih yapmayı düşünüyorum. Herkeze bol şanslar..

Arkadaşlar biliyorum yoruldunuz, yorgunsunuz. Ama sizden rica ediyorum sesinizi kesmeyin yola devam edelim. Kontenjanlar dolmak üzere eğer mart ayında güzel bir atama olmazsa atanamayız. 80 puanla atanamadım artık çok zorlaştı. Atama takvimi belirlensin diğer atama gibi olmasın. Emeklerimize yazık lütfennnnn tekrar sesimizi yükseltelim

Sınav olduğu sene iki alım olduğu için biri mart nisan gibi oluyo biri de işte aralık sınav olmadığı sene genelde Ağustos gibi oluyo kimse demedi çok araştırdım geçmişte hep öyle olmuş 2014ten bu yana

Arkadaşlar ben lisans ya 62 aldım sizce atama olursa atanır mıyım kadro gelse kesin gibi o da zor gelir gibi

Arkadaşlar yılbaşından sonra engelli konfederasyonu başkanına ulaşıp 2019 atama takvimi için bize bilgi vermelerini isteyelim. Hoş atama yaparlar mı o da mechul

Neden bu kadar umutsuz konuşup insanların sinirlerini bozma gereksiniminde bulunuyorsunuz ? Bi durun ya daha yeni girdik 2019a

Engelli kontenjanları doluyor haberin var mı bilmiyorum. Ben kimsenin moralini bozmuyorum niye üstüne alıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt