Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet açılacak ben de diyorum ki gecen sene gibi olmasın. Bekletmesinler bizi yine 8 ay

Malesef bekletiyorlar Temmuz Ağustos gibi atama oluyo allah yardımcımız olsun

Benim önlisans 73.3 puanım var atanabilir miyim?Kaçıncı atamada.

Evet bu yıl 1 kere atama olacak.benim tahminim 1000-1500 kişi arası olur.haziran-temmuz aylarinda.2020 sinavına kadarda başka alım olmaz çünkü kamuda 5 bine yakın engelli açığı kaldı.bunuda parçalara bölmek zorundalar.geçmışte olan 5-6 binlik atamalar artık hayal.en son engelliler fedarasyonunun yaptığı engellilere kadro artırılsın eylemine kimse katılmadı.burada herkes lafta kalıyor.katılıma gelince kimsecikler ortada yokkkk

Evet kimse katılmadı. Herkesin tuzu kuru. Biliyorsunuz ki zorlamadan olmuyor. Lütfen yine yazın ses getirin marttan önceki atama için yoksa olmaz bu iş. Marttan önce söz almıştı Turan içli. Seçimden önce ne yaptıysak yaptık sonrasında kimse sesimizi duymaz

Arkadaşlarımızdakı Farkındalık çoz az.60-70 puanla atanmayı düşünenler,yılda 3 atama olacakmış diyenler.herkesin rüyadan uyanıp gerçekleri görüp atama sayısının artması için fikir üretmesi gerekli.burada 3-5 kişi kaldık.atananların tuzu kuru.onlar atananlar buraya sayfasindalar.

Puanım lisans 76.umutlar 2020 sınavına kaldı artık

#EngellilerinUmuduRTE

#EngellilerinUmuduRTE taglıyla twiterde gündemdeyiz forum yetkilileri ve engelli kardeşlerim sesimize ses verin.

tolgak321
Nasıl bir çalışma yürütüyorsunuz. Bu 3 ay içinde ses getirmeliyiz. Özellikle muhalefet partililerin gündemi olmalıyız ki iktidarın seçim öncesi başka çaresi olmasın. Lütfen uğraşalım arkadaşlar. Bir önceki atamadan bile daha zor bu. Zorlaşacak

Herkes atandı galiba bir ben kaldım. Hiç ses yok kimseden

Bence herkes normal kpssye çalışıyor ekpssden umutlarını kestiler bnm gibi

Arkadaşlar engelliler federasyonu başkanına ulaşıp takvim için bilgi alalım. Lütfen yardımcı olur musunuz nasıl bir yol izleyelim

Susmayın marttan önce atama olsun. Bıktım sıkıldım beklemekten sınava hazırlık sınav atama 2 yıl oldu ve 80 puanla daha belirsizlikteyim. Hiç mi atanamayan arkadaş yok

Herşeyi bir vakti var 2 ay arayla nerde görülmüş atama olduğu

Ben atama olsun demiyorum. Ben atama takvimi belli olsun dedim. Belirsizlik kötü

Engelli memur kadroları dolu ve açık yok emekli maaşları dibe vurduğu için emekli olan memur yok o yüzden 70 ile 80puan alanların atanması zor olur size tavsiyem atanana kadar engelli çalıştırmayan firmalara kesilen cezaları hükümet her ay hesabınıza yatırsın bu kesilen cezalar nereye gidiyor hesabını veren yok seçimden sonra tazminatlarda kalkacak zaten cimer e yazın bu paralar sizlerin hakkı ya atar yada maaşa bağlar

İron
Maşallah siz bizi öldürdünüz zaten. Nasıl atama olmayacak. Aklım hafsalam almıyor böyle bişeyi. Geçen 70 lere düştü. Bizim 2. Atamada 80 puanla atanmayacak olacak iş değil

Aramızdaki tuzu kurular yüzünden bir sonuç alamıyoruz.Kimse uğraşmıyor.Yazik gerçekten çok yazık!

Sabotaj

açık kalmadı dostum millet boşuna 5 e çıkarmaya uğraşmıyor destek olun twitterada çorbada tuzunuz bulunsun

Ne kadar gereksiz konuşanlar var burda ya bişiy bilmeden etmeden

2019 atama takvimini Ösym'nin yayınlaması gerekir fakat ne zaman orası muamma. Ösym'ne ,Dpb'nın bildirmesi gerek atama tarihini.
Emekli olacakların şartları kolaylaştırılmalı, ekpss'nin 4 yıla çıkması kötü oldu. sistemin sil baştan düzenlenmesi gerek. Atanan birinin tekrar tercih yapma hakkı olmamalı. (kurum içi yükselme, ya da ünvan değişikliğine gidilmeli) atanamayan arkadaşların moralini bozmaya gerek yok. Aramızda gerçekten çalışmaya mecbur, hayatını idam ettirmeye çalışan arkadaşlarımız var atananlarda bu süreçlerden geçmiştir mutlaka. Destek olmalıyız.

Ya ekpss 4 yıla çıkmadı sadece aldığın puan dört yıl geçerli işte dediğim gibi bilmeden konuşuyosunuz insanlarının da modunu düşürüyosunuz

Twitterda patlama oldu. Herkesin emeğine sağlık. İnşallah en kısa zamanda yetkililerden açıklama gelir

Herseyin bi sırası var iki ayda bi atamamı olur dye düşünen
zihniyetlere sesleniyorm bi zahmet gündem takip edin biraz
geçtiğimz seçmden önce 10 günün içnde planda olmayan
Bir atama açıldı yapıldı açklandı bir çok sağlık çalısanı iş
sahibi oldu öle bilmeden etmeden olmaz olamaz demiceksn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt