Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar diğer arkadaşlarada haber edelim imza kampanyasını Twitter da

Herkes Facebookta ve Twitterda paylaşabildiği kadar paylaşsın. Ne kadar çok imza o kadar iyi.

İmza Kampanyası

Ben imzamı attım. Ve ayrıca hem Facebookta hemde Twitterda paylaştım.

Aynen kardeşim bende Twitter attım

Destek olun diye

Paylaştım kardeş

İmza Kampanyası

Facebook ve Twitter hesaplarımdan sonra Instagram hesabımda da gönderi olarak paylaştım ben.

Arkadaşlar neden imzalamıyorsunuz. Bu kadar mıyız.görüpte imzalamayan arkadaşlara söylüyorum.eğer siz bu şekilde türkiyede yaşamaya evet diyorsanız hadi buyurun bakalım. İşsizliğe açlığa haksızlığa boyun Eğin. Başka da bişey demiyorum

Bu ülkede engelli olmak suç , fakir olmakta suç. Bize acısınlar demiyorum. Bizi devlete atasınlar yeter. Böyle 2500+2500 atama olmaz. En az 10.000 olmalı. 80 puan alan bile atanamıyor. Herkes sınavdan 100 alacak değil ya. O zaman sınav yapmanın ne anlamı kaldı. Bu imza kampanyaları ne kadar etkili olur bilmiyorum ama sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Çok şükür aç değiliz açıkta değiliz. Ama bize istenmeyen evlat muamelesi yapmalarından sıkıldık artık.

Benim paylaşmadığım yer kalmadı. Görüyorlar ama yaptıkları bir şey yok galiba.

Şu devirde sağlığında veya maddiyatinda sıkıntı varsa büyük dezavantaj.Bu durum bile bunu gösteriyor.Kimse oralı değil.Atanan arkadaşlar da destek olacağına hava atma peşinde.Tuzu kurular desen insanın sadece canını sıkıp hevesini kırar.Daha yazılacak cok sey var da zor tutuyorum kendimi..

+1. 100e ulaşalım geleceğimiz için zor değil. Linke tıklayıp isim soyisim mail adresini yazıp çıkıyorsunuz. Birlik olun yoksa sizi başkası savunmaz.

Change.org- İmza Kampanyası

Bu kampanya bitti bitecek. Yeni bir kampanyada bütün siyasi partilerin genel başkanlarını etiketleyerek başka bir kampanya mı başlatacağız. Ya da bu kampanya işimize yarayacak mı ?

Biz uğraşınca da bazı arkadaşlar yok efendim yeni atama oldu acele ediyorsunuz deyip kendini kandırır. Bizimle atanan gazi şehit yakınları iki gün önce tekrar atandı. Demek ki isteyince kısa sürede tekrar atama oluyormuş

Change.org- İmza Kampanyası

Yeni bir kampanya başlatmaya çalışıyorum ama tam olarak ne yazacağımı bilmiyorum. Fikir alışverişinde olursak hemen başlatılır

Konu başlığına 2019 EKPSS ATAMA EN AZ 10.000
Karar vericiler olarakta: Cumhurbaşkanı-Devlet Bahçeli-Kemal Kılıçdaroğlu-Meral Akşener-Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Ceza Sahası Atama sayısının içinde nitelikli alımları istediğimizi de belirtebilir sin. Maden işçilerine Cumhurbaşkanımız kadro sözü verdi.bizde kadro sözü alabiliriz.

Görüş ve önerilerinizi paylaşın. Bende çok geçmeden imza kampanyasını başlatayım.

Karar vericilere ekleme veya çıkarma yapmaya gerek var mı ?
Benim eklediğim karar vericiler: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan-Devlet Bahçeli-Kemal Kılıçdaroğlu-Meral Akşener-Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

@Sabotaj
@Ersin aydin
@plüfovil93
@Aras Zülfikar Turhan
@Nurtan

Biz engelliler devlete atanıp çalışma hayatına başlamak istiyoruz. Ama atama sayısı az olduğundan dolayı atanamıyoruz. Nitelikli-Niteliksiz ayrımı yapılmaksızın atama sayısının en az 10.000 olmasını ve devlete atanmayı istemekteyiz.

Bu uygun mudur arkadaşlar.

Sayın CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Sayın MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ

Sayın CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU

Sayın İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER

Sayın AİLE ÇALIŞMA ve SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI

Sayın DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI

Biz engelliler devlete atanıp çalışma hayatına başlamak istiyoruz. Ama atama sayısı az olduğundan dolayı atanamıyoruz. Nitelikli-Niteliksiz ayrımı yapılmaksızın atama sayısının en az 10.000 olmasını ve devlete atanmayı istemekteyiz.

Tabiki kararı verecek olan sizlersiniz ama on binlerce engelli de atanmayı beklemektedir.

(Arkadaşlar benim aklıma bunlar geldi ve bunları yazdım. Eklememi istediğiniz bir şey varsa yazıp gönderin)

@plüfovil93
% 5 kota tam olarak ne kadara tekabül ediyor? Ben düz hesap 10.000 dedim.

Ayrıca mevcut engelli atama kotasının % 5 artmasını talep ediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt