Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfada paylaşmayı bilen biri varsa anasayfa da da paylaşsın. Ne kadar kişi görürse iyidir.

Başlattığım imza kampanyası çok kesat gidiyor. İnsanlar bizi çok kolay harcayabiliyor galiba. Yada bizim keyif olsun diye mi kampanya başlattığımızı düşünüyorlar. Görüyorlar ama imza atmaya çekiniyorlar. Toplam 10 imza var onlardan biri bana ait zaten. (Kampanyayı ben başlattığım için otomatik imza atmış sayılıyorum. ) İlk defa imza kampanyası başlattığım için böyle şeyleri yeni yeni öğreniyorum.

Bu iş böyle Facebook'ta- Twitter'da paylaşmakla olmuyor. İnsanlar bizi ciddiye almıyor olmalı. Bizim büyük ses getirecek bir şey yapmamız gerekiyor. Ama ne yapabiliriz hiç bilmiyorum.

Eylem yapmak gibi mesela. Basın önünde eylem yapmak. Ama ona da kimse gelemez. Şahsen ben batmandayım. Ankarada olsam koşarak giderdim. Aile ve çalışma bakanlığının önünde

Arkadaşlar öğretmenlerin kontenjanları arttırıldı mesela. 500 demişlerdi 750 oldu. Demek ki boşa gitmiyor hiçbir uğraş

Şu an için imza kampanyasına , imza attırmak dışında bir şey yok yani
Lan millet ne duyarsız olmuş birader konu engelliler (yani biz ) olunca bir iki imza tamam.

Allah da bu umursamayanlara benzer sıkıntılar yasatsın artık ne diyeyim..

Biz engellilerin hiçbir şeye hakkı yok galiba. Sıkalım kafamıza herkes rahat etsin.

Allah da bu umursamayanlara benzer sıkıntılar yasatsın artık ne diyeyim..

beddua etme döner dolaşır seni bulur. zamanında huzur islamiyette diye bağırdı akp hükümeti sende imam hatipte okusaydın şimdi 5bin tl yakın maaş alır çoktan memur olmuş olurdun.

İş arayanlara müjde! Bakanlık duyurdu: 9 bin 500 kişi alınacak

Diyanet İşleri Başkanlığınca, sözleşmeli Kuran kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım pozisyonlarına 9 bin 500 personel alınacak.

[FONT='inherit']BAŞVURULAR 7-15 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA[/FONT][FONT='inherit']2018 KPSS puan sırası esas alınarak alım yapılacak boş kadro sayısının 3 katı kadar aday sözlü sınava çağrılacak.[/FONT][FONT='inherit']Başvuru yapacakların, 2018 KPSS (B) grubundan lisans mezunları için KPSSP124, önlisans mezunları için KPSSP123, ortaöğretim mezunları için KPSSP122 puan türünden en az 50 puan almış olmaları [/FONT]

Beddua etmedi arkadaş haksızlığı Allaha havale etti. Aynı şeyi bende söylüyorum. Allah umursamayanlara aynılarını yaşatsın

evet arkadaşlar doğru söylüyorsunuz basın önünde açıklama yapılması lazım engelli öğretmenlerin yaptığı gibi 500 atama dediler 750 ye çıktı bende atanamayan sağlıkcılardanım

Ankara'da oturan arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık şimdiden. Ama dikkatli olun gözaltına alınmayın...

arkadaslar sürekli paylaşım içersindeyim gerek twitterdan gerekse imza kampanyalarından bişeyler yapmamız lazım ki hakkımızı alabilelim öğretmenler sürekli icraatteler biz neden gündem olamıyoruz daha bir senede 1250 atama almış olacaklar bizimde ihtiyacımız var bişeyler yapalım

Sesimizi bir şekilde büyük kitlelere duyurmamız lazım. Nasıl olur nasıl başarırız bilmiyorum ama yapmak zorundayız. Böyle imza kampanyaları falan etkisiz kalıyor biraz. Başlattığım imza kampanyası pek etkili olmuş değil.

Yanlış anlamyında arkadaşlar bu atanamayan arkadaşlar nerden bu kadar kişimiyiz

90 bin kişi sınava girdi 2504 kişi atandı geri kalanı nerde

87000 kişi nerde

Ana haberlerin WhatsApp İhbar Hatlarına video çekip göndersek bir etkisi olur mu acaba ? Bizimkisi de hayati önem taşıyan bir konu.
Mesela Show Ana Haber WhatsApp İhbar Hattı olabilir.
Ya da Powertürk FM'den yardım istesek gece radyo dinleyen bir sürü insan var.

Powertürk FM'e yazayım ben. İstek şarkı yazar gibi. Tam olarak ne yazayım bilmiyorum gerçi.

Twitterda tag açalım. Belki TT olmayız ama birileri görebilir.
Tag açacak olursanız beni de bilgilendirebilir misiniz lütfen ??

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Gencer Özdemir bir tanıdığım olur. Konuyu ona bir bahsetsem bir yardımı dokunur mu ?
Hiç zannetmiyorum ama siz ne dersiniz ?

Nerden tanıdığım olur derseniz
27.Dönem MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı olduğum zaman o da MHP Hatay Milletvekili Aday Adayıydı. Orada tanıştık.

MHP nin sunduğu kanun teklifi var ama az bastırmaları lazım bence söyle

Engelli kotası % 5 olması ve 2019 da 10000 kadro açılması ile ilgili kanun teklifi verdi 3 aralıkta ama bir ses yok

Siyasiler olmadan bu iş olmaz arkadaşlar imzayla twitterla uğraşmayalım gerçek kişileri bulalım

Olumlu bir şey mi söyledi

Tamamda bu işin üstüne gitmessek bir şey olacağı yok

Bakın engelli öğretmenler sesini duyurdu 500 alım 750 çıktı

benim yapabileceğim bir şey yok kardeşim. benimde tanıdığım ve ulaşabildiğim tek siyasetçi bu adam. MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Gencer Özdemir

Biz engelliler devlete atanıp çalışma hayatına başlamak istiyoruz. Ama atama sayısı düşük olduğundan dolayı atanamıyoruz. Ondan sebep en az atamaların en az 10.000 olmasını istemekteyiz. Sayın Başkan Devlet Bahçeli beyefendileri bu konuda bilgilendirirseniz seviniriz abicim. Bütün engelliler devlete atanacağı günü sabırsızlıkla beklemektedir. Gerçi biz bu konu hakkında bir imza kampanyası başlattık ama şimdilik pek etkili olmadı.
Yani ben daha adama ne diyeyim. Konuyu gerekli yerlere taşıyacam kardeşim dedi.

Aslında tanıdığım bir siyasetçi daha var. Oda şimdi aklıma geldi. İyi Parti Osmaniye İl Başkanı
O da daha önceden benim sürücü kursundan hocamdı. Şimdi İyi Parti İl Başkanı oldu. 24 Haziran seçiminden sonra

Konuyu ona da bahsederim. İnşallah bunların arkasından olumlu sonuçlar gelsin de biz mücadele etmeye razıyız. Ama işte emin olamıyoruz. Olumlu şeyler olur mu olmaz mı diye.

Ceza Sahası

ondan bir şey çıkmaz muhalif partilerin bu zamana kadar ne kadar önerge verdiyse bütün önergeleri red edildi

Nerden ne çıkacağı belli olmaz. Ben MHP deki tanıdığıma da yazdım ondan cevap geldi. Şimdi İyi Partideki Başkan tanıdığımın cevabını bekliyorum
muhtemelen ondan da aşağı yukarı aynı cevabı alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt