Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#3000engellimemuralimi Cumhurbaşkanı Özel
2 Twit var hala. Kimse yazmıyor mu

#EngellikotasiniBekliyoruz diye çok twit atılmış ona katilalim

Bii ona bakin 2 gündür ona twit atılıyor galiba

Aile geliri kaksın atın 2022 için

Kişinin kendi gelirine bakılsın

#EngelliKotasınıBekliyoruz ve #3000engellimemuralimi Cumhurbaşkanı Özel hashtaglerine tweetlerinizi bekliyoruz.

Adamlar twittera hiç bakmıyor galiba

Bizim konuya girmeyecekler galiba

Engellikotasınıbekliyoruz a Twitter atalım tüm engelliler el ele

Arkadaşlar birlik olma zamanı

Hep birlikte el ele verme zamanı

Beklemek ile bir şey olacağı yok tek yürek tek ses

Keşke atama tarihini bilseydik şimdilik o da yeterdi

Ama o da yok. Yoruldum artık bu belirsizlikten

Bence twitterda bir tag açalım. Bir süre gündem olalım. Sesimizi bir şekilde duyurmamız lazım.

Ne yapacağız peki ?
Böyle beklemek can sıkıcı bir durum ya.

parçalı , bölük pörçük hareket etmektense organize olup sesimizi duyurmaya çalışmalıyız . change.org dan ekmek çıkmaz 100 imzayla amaca ulaşamayız . twitter da uzun süre gündemde kalmalı ya da eylem yapmalı . herkes farklı şehirlerde olduğu için eylem planı zor bir seçenek . internette daha aktif olmalıyız . tek bir tag altında buluşmalı ve sürekli peşinden koşmalıyız . ve buna herkes destek vermeli (eş dost akraba herkesten destek istemeliyiz) . yerleşen arkadaşlar kenara çekilmemeli rica ediyorum . biz peşinden gitmezsek kimse umursamaz unutmayın

Haklısın ama Twitter ile olacak iş değil

Atananlarda bizi desteklemeli bu süreçten onlarda geçti

Atanamamanın ne kadar zor olduğunu biliyorlar bizi desteklemeleri lazım biz hepbirlikte el ele olmalıyız

Bu sınava 90000 kişi girdi 2504 kişi atandı geri kalan arkadaşlar nerde

Niye seslenmiyorlar

çoğunun bu siteye girmediğinden ya da bilmediğinden eminim . herkes umudu kesmiş , 2020 de sınava hazırlanmaya çalışıyo . herkeste bir ölü toprağı , bir umutsuzluk . çoğunluğu sağlamamız lazım dediğin gibi

% 5 kota ve 10.000 atama

Instagramdan "iyigencliksosyal" hesabı bana istek gönderdi. Bende kabul ettim ve az önce de mesaj gönderdim DM yoluyla. Benim yazdığım mesaj ve onların verdiği cevap aynen şu şekilde :

Merhaba. Biz engelliler devlete atanıp çalışma hayatına başlamak istiyoruz. Ama atama sayısı az olduğundan dolayı atanamıyoruz. O yüzden atamaların en az 10.000 olmasını ve mevcut engelli kotasının % 5'e çıkmasını istemekteyiz. Sayın Başkan Meral Akşener Hanımefendileri bu konuda bilgilendirirseniz seviniriz. On binlerce engelli atanacağı günü sabırsızlıkla beklemektedir. Saygılarımla.

Onların verdiği cevap:
Teşkilat Mensubu arkadaşlarımla beraber bir önerge hazırlayıp Genel Merkez'e incelenmesi için talepte bulunacağız. İlginiz için teşekkür ederim.

Hesabı görmek isteyenler için :
https://www.instagram.com/iyigencliksosyal/

Son düzenleme:
Arkadaşlar Twitter gönderin

arkadaşlar yarın kanun teklifleri görüşülecek

Haydi arkadaşlar Twitter atalım

Twitter TBMM genel kurul sitesinde yazıyor yarın kanun teklifleri görüşülecek Twitter gönderin arkadaşlar tek yürek tek ses olalım hadi

Engelli federasyonu başkanı neden bu kadar durgun. Neden tarih almak için görüşme yapmıyorlar. İlla yaza mı kalacak yani atama

Ankara’da kimse yok mu engelli federasyon başkanlığına gidecek

Durumumuzu anlatacak

Ark.ben ankaradaayım bi kaç ark.daha çıkarsa engelli konfedrasyonuna gdebirz

Çok iyi olur mağdur olduğumuzu bildirmek arkadaşlar başka Ankara’da olan kimse yok mu tek yürek tek ses olalım

Arkadaşlar dün bana Instagramdan "iyigencliksosyal" hesabı bana istek gönderdi. Bende kabul ettim ve sonrasında mesaj gönderdim DM yoluyla. Benim yazdığım mesaj ve onların verdiği cevap aynen şu şekilde :

Merhaba. Biz engelliler devlete atanıp çalışma hayatına başlamak istiyoruz. Ama atama sayısı az olduğundan dolayı atanamıyoruz. O yüzden atamaların en az 10.000 olmasını ve mevcut engelli kotasının % 5'e çıkmasını istemekteyiz. Sayın Başkan Meral Akşener Hanımefendileri bu konuda bilgilendirirseniz seviniriz. On binlerce engelli atanacağı günü sabırsızlıkla beklemektedir. Saygılarımla.

Onların verdiği cevap:
Teşkilat Mensubu arkadaşlarımla beraber bir önerge hazırlayıp Genel Merkez'e incelenmesi için talepte bulunacağız. İlginiz için teşekkür ederim.

Hesabı görmek isteyenler için :
https://www.instagram.com/iyigencliksosyal/

Engelli federasyonu ile görüşülmesi lazım Ankara’da kimse yok mu arkadaşlar

devlet personel başkanlığı neredeyse her bakanlıktan 10 tane kontenjan açmış engelliler Fedarasyonu ekpss için komik rakamlar verildiğini söylüyor

Hem orayı hem de devlet personel başkanlığını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt