Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
% 5 kota ve 10.000 atama

İsteseler engelli kotasını % 3'den % 5'e çıkarmaları ve 10.000 atama yapmaları 1 saatlerini almaz. Bizi niye böyle oyalayıp duruyorlar anlamıyorum

cidden öyle arkadaşlar birşeyler yapılması lazım artık en azından bi tarih bi rakam verilmeli önceki aralık ayı atamasında söz verildiği gibi 79 puan lisans atanıcakmıyım yoksa atanamıycakmıyım diye kara kara düşünüyorum birşeyler yapmamız lazım öğretmen arkadaşlar gibi gündeme gelmeliyiz

tolgahankiyakli
Eylem yapmak dışında yapılacak bir şey kalmadı. İmza Kampanyası başlattım devamı gelmedi. Twitterdan da bir etki olmadı. Tek çare eylem yapmak.

Arkadaşlar engelliler konfederasyonunu sürekli arayın rahat bırakmayın sürekli sıkıştırın

Gençlik ve spor bakanlığı 3200 civarı işçi alacak 300 küsürü engelli ve hükümlü olacak. Temizlik görevlisi olarak alacak. Utansınlar yüzleri kızarsın. Eğer engelli adam her işi yapabilse zaten bu kadar mücadele etmezdi

Arkadaşlar millet vekilini aradik derdimizi anlattık meclise önerge verildi şeklinde gmail geldi olur olmaz ama beklip gorucez

Selam gençler ben engelli bi oğlu olan anneyim dolayısıyla sizleri çok iyi anlıyorum her yere mesaj atıyorum memurlar net gazeteler siyasiler mücadale edelim normal kpss atama takvimi belli oldu engelli atama takvimide en kısa zamanda belli olmalı

Ya belli etmiyorlar takvimi. Bizi her seferinde süründürüyorlar

Gerçekten sabrım kalmadı. Bu kadar sorumsuz bir ülkede yaşadığıma inanmıyorum. Utanıyorum. 20000 tane öğretmen atadı bir günde. Biz sadece takvim istiyoruz takvimmm

+90 532 540 05 90 memurlar net WhatsApp hattı. Arkadaşlar mesaj atın bizim için başlık yayınlamalarını isteyin. Ne kadar mesaj o kadar iyi. Engelliler atama takvimi ve kontenjan sayısı istiyor diye. Hadi bakalım herşey bizim için. Seçim öncesi bağlayalım bu işi

Kpss 2019 takvimi belli olmuş. Ekpss de açıklanır umarım..

%5 kota artımı ve 10.000 engelli memur alımı

İyi Parti Çorlu Gençlik Kollarından Cevap:
İl başkanımıza gönderdik,o da vekilimize gönderecek,vekilimizde meclise önerge halinde sunacak.

Arkadaşlar bütün haber kuşaklarının Wahatsapp ihbar hattına mesaj atalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Twitter Türkiye engelliler platformunda yayınlandı Atanamayan engelliler,kamuda engelli kotasının arttırılması ve 10 bin engelli alımı yapılması için greve başlıyor.

Tarih: 27/02/2019-Saat: 14:00
Adres: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı-ANKARA (Söğütözü Metro Durağına 5 Dakika Yürüme Mesafesindedir.) engelli_haklari

Arkadaşlar tüm ekpss girip atanamayan arkadaşlara bildirin

Twitter de Türkiye engelliler platformunda yayınlandı

Bu haber

Grev olacağı duyulursa bir haber çıkar artık seçim öncesi

% 5 kota ve 10.000 atama

Hem 27 Şubatta yapılacak olan grev hemde İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez KAPLAN'ın meclise vereceği önerge var. Bence bunların arkasından bir şeyler gelir.

Twitter Türkiye engelliler platformunda yayınlandı Atanamayan engelliler,kamuda engelli kotasının arttırılması ve 10 bin engelli alımı yapılması için greve başlıyor.

Tarih: 27/02/2019-Saat: 14:00
Adres: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı-ANKARA (Söğütözü Metro Durağına 5 Dakika Yürüme Mesafesindedir.) engelli_haklari

Arkadaşlar tüm ekpss girip atanamayan arkadaşlara bildirin

Twitter de Türkiye engelliler platformunda yayınlandı

Bu haber

https://youtu.be/_k571NJGsbs

Bu YouTube videosu engelli kotası artması için.izleyin ve siz de paylaşın

Twitter da açlık diyor Twitter’a gir Türkiye engelliler platformu yazdın mı çıkıyor

Ankarada olsak giderdim ama ben taaa Batmandayım. Emin olun en çok gitmek isteyen biri varsa benim. Çünkü bekleyecek gücüm kalmadı kendimi çok ezik ve mağdur hissetmeye başladım. Sadece tarih istedik onu bile vermeyecekler

Bu platformda sanırım 4. 5 kişiyiz yada diğerlerinin okuma yazması yok [emoji57]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt