Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçimden önce oldu oldu olmazsa 2020 ye kadar bekleriz söyleyeyim, arkadaşın dediği gibi ülkede kriz var seçimden sonra dolar yine 6.5 7 olacak devletin kasasında para kalmadı zorunlu bölümler hariç ( öğretmen hemşirelik) atama falan yapmazlar

haftaya grev olsun da bir görelim ne oluyor ne bitiyor . bekleyip göreceğiz

Resmen üvey evlat muamelesi görüyoruz,Alllahım sen sabır ver..

Grev işi riskli. Polis bir gözaltı yapsa bir gece nezarette kalsanız hemen adınız çıkar bu devlete karşı çıkıyor isyan ediyor diye. Belalı işler onlar.

druid

Tamam sen git yap grevini nezarete düşersen ağlama ama. O zaman kim korkak kim değil görürüz. Benim yaptığım korkaklık değil. Ben adımın lekelenmesini istemiyorum. Mimlenmek istemiyorum. Ama sen mimlenmek istiyorsan cesaretliysen biz seni tutmalıyım.

Grevden başka çare mi kaldı.tek ses duydunuz mu bu güne kadar. Ben her saat İnternette arama yapıyorum engelli ataması ile ilgili tek bir kelime dahi bulamıyorum. Herkesin takvimi belli ama daha bizim atama bile yok. Yazıklar olsun

bu belirsizlik beni kanser edecek ya , hadi hayırlısı

Allah korusun yaa. Ama vallahi yaptıkları insanlık değil. Eğer engellilerin bir tanesi bile bize bunu yapanlara oy verirse demek ki gerçekten hak ediyorlar

adamlar 40 bin atama istiyolar yine ya ayıptır ayıp 2500 verdiler bize 100 bin engelli var gerçekten ayıp eylem kesinlikle şarttır yoksa atama filan göremiycez gündemde kalan atamasını alıyor paşalar gibi

Bence Fedarasyon başkanı Turhan içli bizim için çabalamıyor yeterince geçen sefer de grev yapıldı 15 kişi geldi diye bahane üretildi zaten bizim sağlık şartlarımız normal değilken bu söylendi ve çabalanmadı bu grevde de az kişi katılıyor ben birşey yapamıyorum denilip çıkılacak işin içinden bu grev de biz ses çıkardığımız için tepki toplamamak için atıldı ortaya bence

denilsin ki şu tarihlerde şu kadar alım yapacağız . ya da bu sene alım olmayacak . kimseden ses yok . her şey havada.

%5 kota artımı ve 10.000 engelli memur alımı

İyi Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel'e WhatsApp'dan mesaj gönderdim bizim konuyla ilgili.
Ondan gelen cevap:
İlk fırsatta dile getireceğim.

Meb açıkladı 20 bin öğretmen daha alınacak 60 binden bi 20 bin daha duseelim

Cumhurbaşkanı 20 bin öğretmen ataması daha yapacağız diye açıklama yapmış duydukça deliriyorum herşey herkes istediğine kavuştu bi biz mi görünmeziz onlardan olmayan bişey istemiyoruz hakkımız olanı istiyoruz bu kadar mı zor tükeniyor artık umudum herşeyi duyup biz hakkında bişey duyamayınca

Zzzjhf

Maalesef kimse bizi görmüyor duymuyor. Herkes canının istediğini alıyor 81.460 puan aldım sınavdan ama torpillilerden bize sıra bile gelmez

Böyle olacağını bilseydim daha önceki sınava girerdim bu ne ya!Psikolojim iyice çöktü.Herkese müjde var bize yok..

O puan herkese nasip olmaz ama değeri bilinmiyor işte Hayatın her yükü bize yazık ya gerçekten

Gerçekten bizimle ilgili bişey yok. Psikolojim hiç iyi değil başka yerde de çalışamıyorum. Ne yapalım arkadaşlar. Başka fikri olan yok mu

% 5 kota artımı ve 10.000 engelli memur alımı

İyi Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel'e WhatsApp'dan mesaj gönderdim bizim konuyla ilgili.
Ondan gelen cevap:
İlk fırsatta dile getireceğim.

Arkadaşlar elimizden ne gelebilir ki bize düşen o sınava hazırlanmaktı ama olmuyor... Kendimizi de parçalasak görmek istemeyecekler 2016 sınavına da girdim onda da atanamadım. Ben lisansı yarım bıraktığım için suçu kendimde arıyorum zira en çok alım lisanstan yapılıyor. Ortaöğretimden atama beklemek hayale yakın

Keşke formasyon alma imkanım olsaydı. Hiç değilse öğretmen olarak atanmak memur olarak atanmaktan daha kolay..

Arkadaşlar Twitterda yine bir hareketlilik yaratalım mı bu akşam. Hakkımızı bırakmayalım. En küçük atamanın bile takvimi açıklandı biz daha neyi bekleyecez. Ağızlarından tek kelime çıkmıyor bu kadar sıkı ağızları var engelli konusunda. 20 bin öğretmen ataması haberini bir günde verdiniz üç beş engellinin atama takvimi mi zor geliyor verin hakkımızı veriiinn

Sabotaj

Bence bu hareketliliği bu akşamdan itibaren 1 hafta boyunca yaratalım.Zaman aleyhimize işliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt